Öncelikle başın sağolsun diyorum, ALLAH rahmet eylesin. Dualarımız abin ve tüm şehitlerimizle beraberdir.
AMA.......
Ölüm yası böyle tutulmaz. Abini şehid edin 3-5 çapulcu yüzünden tüm kürtleri hain ilan edip o şekilde küfredemezsin. Bende bir kürdüm. Bunu rahatlıkla söylüyorum. Ama inan bana PKK ve diğer terör örgütlerinden biz kürtlerin çektiği sıkıntının 1000'de 1'ini çekmedin sen.
PKK, kürtçülük adına yapıyorum derken, kaç köyü bastığını, kaç aileyi yokettiğini, kaç KÜRDÜN canına mal olduğunu bilemezsin. Senin sadece abin şehid olmuş benim kaç akrabam PKK yüzünden öldü biliyormusun ve KÜRT olmalarına rağmen.
Acılı olmadan dolayı sana anlayış gösterebilirim ama küfür konusunda asla.... Sen bilmeden boyundan büyük laflar ediyorsun. Laflarnın nereye varacağını planlamadan konuşuyorsun. Böyle yapma.
Peygamber efendimiz (asm), Taif'te taşlandıktan sonra tüm sahabiler Efendimiz'in (asm) tüm taif halkına şiddetli bir beddua etmesini bekliyordu. Ama O ne yaptı? Sadece; " ALLAH'ım eğer bunların neslinden bir tane dahi olsa mümin çıkacaksa onları ıslah et" dedi.
Yüce rabbim Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (asm) ahlakıyla ahlaklanabilmeyi ve islam ahlakı üzerine olmayı nasib etsin.
Lütfen metanetli ol, musibete sabredersen ALLAH seni mükafatlandırır.
Selam ve dua ile