serefsizler

BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞ

i157249_uagumushane19661024.jpg

.........................ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..................!!!

Vatan için Gidiyorum Sizin için Sıkıcam o Pis pkklıların Topuklarına..

Siz Hiç Tasalanmayın!!

olum bu kürtler çok azdı bunlara sıkma zamanı geldi

kardeşim başın sağolsun BAŞIMIZDAKİ şerefsizler utansın:mad:

Basin sagolsun Kardes, Acin buyuktur supesiz. Allah sabir versin.

olay kurt, ermeni filan degil arkadaslar. Sorun Emperyalist ulkelerin ellerini cebinden cikartmadan doktukleri kan. Bir buyuk yalan . Bir oyun . Yurdumuz Milletimiz Bu oyunun en dehsetli zamanlarini yasamaktadir, Savasacaz. Beyin ile Gerekirse Kan ile... Sehitlerimizin Ruhlari Sad olsun

başınız saolsun artık onların basşı apo deıl amerika apoyu asmakla bu iş bitse hemen

başın sagolsun dostum allah rahmet eylesin sehidler ölmez bu vatan bölünmez...ama sunu anlamıyorum şanlı türk askerinin dagda 2,3 cabulcu ile oynaması ve hergün bi askerimizi sehid vermesinin altında ne var acaba? bende komando olarak askerlik yaptım türk ordusu istese 1ayda kökünü kazır teröristlerin ama neyse....Vatan sagolsun ne mutlu türküm diyene

cayelinden' Alıntı:
Basin sagolsun Kardes, Acin buyuktur supesiz. Allah sabir versin.

olay kurt, ermeni filan degil arkadaslar. Sorun Emperyalist ulkelerin ellerini cebinden cikartmadan doktukleri kan. Bir buyuk yalan . Bir oyun . Yurdumuz Milletimiz Bu oyunun en dehsetli zamanlarini yasamaktadir, Savasacaz. Beyin ile Gerekirse Kan ile... Sehitlerimizin Ruhlari Sad olsun

Basin sag olsun Kardesim. Merak etme sen. Icin rahat olsun. Akif'in dedigi gibi "ona kucagini acmis bekliyor Peygamber"

Cayelinin dediklerine aynen katiliyorum. Emperyalist milletler, cografyadaki milletleri birbirine kirdiriyorlar. Ama salak Kürtlerin hala kafalari basmiyor bunlara. Ama böyle yapmaya devam edip, uyanmazlarsa, sonlari hicte iyi görünmüyor. Zaten bu salaklarda kafa olmadigi, hic adam gibi devlet kuramamis bunlar. Gelen giden bunlara binmis. Ama böyle giderse binen de cok olur.

on celikle basın sağolsun ve TÜRK AİLELERİN de bası sağolsun unutmakı şehitler ölmez vatan bölünmez inşallahki bu serefsiz pkk illetinde de kurtulucağız eğer ki deli kanlı pkk varsa cıksın meydanada ben pkk yım desin de görelim ama ben derim TÜRK OĞLU TÜRKÜM diye kardes sende sonuna kadar haklısın

başın sağolsun
abin huzur içinde yatsın

Canım kardeşim öncelikle başın sağolsun.
ben konuya iki farklı yorum getireceğim .

1: Öcalanı asamak milli olarak bir şey kazandırmaz bize acını anlayamam ama şu an bana hadiii be diyorsundur .
öcalanı idam etmek onu daha da yüceleştirecektir .
örnekleri tarihte vardır .
Deniz gezmiş ve arkadaşları şayet asılmasalardı bu gün kaçımız tanırdık onları .
bence yüceleştirip davasınını savunan cahil olan insanları daha da cesaretlendirmemek lazım .

2 : genelde pkk dekince akla kürler gelir bence buda yanlış .
neden kürtler militan seçiliyor esas soru bu olmalı .
şayet devlet doğuya eğitim götürmez halkı bilinçlendirmezse bu tarz örgütler daima var olacaktır .
camide cemat olmazsa nerde kalır camimin maneviyatı .
diyeceğim şu dur .
örgütler savaşarak çökertilmez .
insan kaynagını kestign an çöker .
insan kaynağını yok ede bilmek içinde kesinlikle egitim şaaaaarrrrrrt .
sen yandın başkaları yanmaz inşallah kardeş

başın sağolsun dostum çok üzücü bir olay allah sabır versin.

Mekanı cennet olsun, vatan sağolsun.
O şerefsiz köpeklerin hepsi hakettikleri gibi geberip gidecekler Allahın izniyle.
Başımızdaki kuklalarda kına yakar artık.

basın saolsun arkadasım benim babam da asker

TÜM ASKERLERİMİZ ALLAHA EMANET OLSUN

komando_11' Alıntı:
bunlar türk milletinin büyüklüğünü anlayamamış ulan benim abimim ne günahı vardı tansu çillerin oğlu yalısının başında asker yaptı benim abim şehit tüm kürtlere ölüm hepsi .... çocuğu bu kürtlerin

O...... Çocuğu Sensin. Hatta Önde Gidenisin,Bende Kürdüm... GeneL OLarak Konuşamazsın.. Bu Mubarek Günde Ağzımı Açma...

Eğer Abin Şehit OLduysa IspatLa... Bir Arkadaşımızın Dediği Gibi son 15 Gün İçerisinde Cudi ve Şırnakta VeriLen Bir Şehidimiz Yoq... Bunu KanıtLaman Lazım...
Bana Pek İnandırıcı GeLmedin Bu Arada Onuda SöLüyeyim!!!
İnsanLarın DuyguLarını Sömürmeye Ve Galyana Getirmeye Hakkın Yoq... Bu Kadar Küfüre ModLar Neden Tepki Vermemiş!!!!!!!!!!!

komando_11' Alıntı:
bunlar türk milletinin büyüklüğünü anlayamamış ulan benim abimim ne günahı vardı tansu çillerin oğlu yalısının başında asker yaptı benim abim şehit tüm kürtlere ölüm hepsi .... çocuğu bu kürtlerin

sırf ortalığı karıştırmak için geldin burda üye oldun olur olmaz sağa sola saldırdın sen kimsin rusmu ermeni mi yahudimi biz nerden bilelim sen kimsin senin gibi ağzıma almayayım o kelimeyi sana yakışır dallamaların yüzünden asıl ülkede birlik beraberlik kalmadı bende güneydoğuda yaşıyorum bende insanım bende 18 ay askerlik yaptım en iyi şekilde en iyi görevde kürt deyipte geçmeyin bu vatanın evlatlarıyız hepimiz aynı bayrak altındayız bizde vergimizi veriyoruz neyse uzatmayalım

Öncelikle başın sağolsun diyorum, ALLAH rahmet eylesin. Dualarımız abin ve tüm şehitlerimizle beraberdir.

AMA.......

Ölüm yası böyle tutulmaz. Abini şehid edin 3-5 çapulcu yüzünden tüm kürtleri hain ilan edip o şekilde küfredemezsin. Bende bir kürdüm. Bunu rahatlıkla söylüyorum. Ama inan bana PKK ve diğer terör örgütlerinden biz kürtlerin çektiği sıkıntının 1000'de 1'ini çekmedin sen.

PKK, kürtçülük adına yapıyorum derken, kaç köyü bastığını, kaç aileyi yokettiğini, kaç KÜRDÜN canına mal olduğunu bilemezsin. Senin sadece abin şehid olmuş benim kaç akrabam PKK yüzünden öldü biliyormusun ve KÜRT olmalarına rağmen.

Acılı olmadan dolayı sana anlayış gösterebilirim ama küfür konusunda asla.... Sen bilmeden boyundan büyük laflar ediyorsun. Laflarnın nereye varacağını planlamadan konuşuyorsun. Böyle yapma.

Peygamber efendimiz (asm), Taif'te taşlandıktan sonra tüm sahabiler Efendimiz'in (asm) tüm taif halkına şiddetli bir beddua etmesini bekliyordu. Ama O ne yaptı? Sadece; " ALLAH'ım eğer bunların neslinden bir tane dahi olsa mümin çıkacaksa onları ıslah et" dedi.

Yüce rabbim Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (asm) ahlakıyla ahlaklanabilmeyi ve islam ahlakı üzerine olmayı nasib etsin.

Lütfen metanetli ol, musibete sabredersen ALLAH seni mükafatlandırır.

Selam ve dua ile

ya qonuyu saptırMayın.. arqadaşın acısı oNa yeTeR. ate$ dü$tüğü yeri yaqaRmış.. terör, pqq büyüq böLümü hatta taMamı doğu böLgeSinde noRmaL arqadaşın tepqi veRmeSi..

buqadar aBarTmayIN..O acıyla qeLimeleri söYLer sizLerde anLayıŞLı oLun başın sağoLsun deyin ceqilin qenara..

Geri