|| Seni Seviyorum Demeyin ||

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......

Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey... Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz. Ne de olsa sizin duygularınız...

''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir. Laf olsun diye söylenen...

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz.

Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Nasıl?

Çok mu zor?

Fazla mı zahmetli?

İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım.

O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.

Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır.

İyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar. . .

zamanında öylesine söyleyenler yüzünden cok sevdiğim birine ulaşamıyorum,ya sende onlar gibi cıkarsan diyo başka bişi demiyo

Çok haklısın arkadaşım.......
Teşekkürler....:goz:

''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar. . .

aynen öyle. çocuk oyuncağına dönmüş.

zamanında öylesine söyleyenler yüzünden cok sevdiğim birine ulaşamıyorum,ya sende onlar gibi cıkarsan diyo başka bişi demiyo

ßenim ßaşımada geLiyor ßu çok güzeL ßir konu oLmuş gerçekten =)

haklisin dogru söze ne denir...

ağıza sakız oLmuş bir cümle artık geçici hevesLer peşindekiler yüzünden.
Seni seviyorum Ayça.
Hee tamam ondan

Durum böLe bir haL aLdı yazık !

Ben dedim simdi acısını cekiyorum 5 ayda gecse yine cekiyorum konu için saol:S

konuyu okuyunca yılmaz erdoganın şu şiiri geldi aklıma

Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde
El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara,kaldırdık tüm tutuşmaları
Yasak kelime oynatmadık
Yalan söylemek mecburi we serbest ayuka çıkmak
Artık yağmur sonraları Toprak kokmak yok.
Tomurcuklanmak günah we bir insan gözü yüzünden yüz Gün art arda uyumamak
Kimse ölmesin diye kimsenin aklından,her sewdalı werdiği sözü geri alır
Güneşi,ay'ı hatta hiçbir tabiat olayı şahit gösterilmeyecek hiçbir sewdaya
Ne deniyorsa onu atacak kalp we süresi 24 Saate çıkarılacak meskunni halde ağlamanın.

seni sevmiyorsam yanında ne işim var, beni sevmiyorsan yanımda ne işin var..insan illa kelimeleremi dökmeli sevmelerini, illa ısmarlama ''seni seviyorum'' cümlesinimi duymak istemeli her zaman..sevgi kelime oyunu değilki..yürek işi...!

guzel bi paylasım da ne olabilr ki baska
biz onla butunlesmişiz
ancak o iki kelimeyle biriz.
o 13 harf için gerekirse canımızı da veririz.

Sahte duyguLarın KuruSıkı'sı; Senden sonra başkaLarına sıkmaya devam eder..
Gerçek duyguLarın çernobiLi..YakaLandığında sonun beLLidir...

süpersin kardeşim çok haklısın bu konuda bir başka söz bulmak lazım gerçekten sevenler için ama zamanla oda orda burda kullanılmaya başlanıcak ve oda herkezin diline düşücektir en iyisi söylemeden yaşayarak anlatmaktır

KatıLmamak eLde değiL =) Te$ekkürLer..

gerçekten öyle son derece haklısın emeğine sağlık paylaşım için teşekkrler

Geri