Seni Seviyorum ŞİRİNEM

Maximus Ben Rapciyim Bende Bu DuyquLar fasLa Yok :)
Ama FreeStyLe istiosan yazıyım Bi Tane Hemen :)

HackheLL Forumda qördüm onLarı
iLqi aLanLarı oLmus Forum OyunLarı
Maximus Sirine'yi Cok Sewiormus
Onun İçin Aşk ŞiirLeri Yazıormus
Hey Yeni User Bos Durma boL BoL Post Kas
Hady sende Teşekkür Butonuna Bas :)
Aşk Budur Sewen Sewer Sewmeyen qider
Bir Ömür boyu MutLuLuk diLer Deerparty aLper...

Bi Sözde BaqLıyım Suraya :)

'' Beni Sewmek için ProqramLanma DewreLerini Yakarım ''

ben bu sefer harbiden ağLamaq istiorum ama yaa :'(

Çoq $irisinsiniz ikiniz de...ALLah ayırma$ın abicim : )))

eniştem ya çok güzel olmuşşş.yeni gördüm.insan bi söyler dimi yani...neyse gerçekten çok güzel.kıskandım valla:(
şaka şaka ...:D ALLAH mutluluğunuzu bozmasın ne diyelim...:goz:

aşkım diycek söz bulamıyorum gerçekten çok duygulandım şu an yanında olmak saatlerce sana sarılmak istiyorum her zaman her yerde her dakika beni mutlu etmeyi başarıyosun çok şaşırttın beni
SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM vazgeçemeyeceğim tek insan

Şiir çok güzeldi umarım hayat boyu mutlu olursunuz..

sevin birbirinizi ayrılmayın sakın :( Vallaha duygulandım Bu forumda herkes bırbırını sevıyo asık mıllet bırbırıne bız hala duruyoruz ole sap sap.Sevmek ıstıyorum bende ama kalpten gonulden Aglamak ıstıyorum hatta bırakın benı sımdı aglamaya gıdıyom

ikinizde değer verdiğim iki insansınız allah sonunuzu bu günden daha hayırlı eylesin hep mutlu hep mutlu olun :) bu arada resim bir harika

şirine' Alıntı:
aşkım diycek söz bulamıyorum gerçekten çok duygulandım şu an yanında olmak saatlerce sana sarılmak istiyorum her zaman her yerde her dakika beni mutlu etmeyi başarıyosun çok şaşırttın beni
SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM vazgeçemeyeceğim tek insan

aynı duyguları bende beslıyorum bıtanem. senın mutlu gormek benı dunyanın en mutlu ve bahtıyar ınsanı yapıyo. ALLAH ın ıznıylede son nefesıme kadar senı mutlu etmeye calısıcam. Senı Cok Sevıyorum Bitanem.

MAJESTE' Alıntı:
ikinizde değer verdiğim iki insansınız allah sonunuzu bu günden daha hayırlı eylesin hep mutlu hep mutlu olun bu arada resim bir harika

tesekkurler majeste . olum hangı resım harıka sana yaptıgım resım mı ?

herkese tsekkurlerımı sunuyorum ALLAH herkese dilediği gibi bir sevgili bir eş versın.

Aslanımın aşkı depreşti heyttt beeee.
Tarihin tozlu sayfalarından neleri bulup çıkarmış. :D
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım kardeşlerim.

vayyy be harika olmuş valla..allah kem gözlerden korusun ıkınızı...japon kızın ıkınızıde çok sevıyoooo....

aşkı depreşti bizimkinin :durdurun

tekrar gönlüne sağlık be eniştem.. bi de mutlu sonu görsek :vur

Geri