"Seneye kral olurum"

yavaş ol :D bu sene kac gol attınkı :D olucan

yapabileceklerini gösteremedi bu sezon cok buyuk bir potansiyeli var ama bizim kanatlarda pek fazla iş yok yeni sezonda yenileriyle cok daha iyi şeyler yapabileceigini biliyorum guiza iyi bir golcudur..

Kimde guizadamı potansiyel var eğer bugün fenerbahçe bu durumdaysa bunun en büyük sorumlusu sadece bu gol kralı kılıklı küçük emrahtır

adam bu sene alışamadiki takıma.Tam alıştı lig bitti.Ve benim gördüğüm fenerbahçenin en kötü kadrosuydu bu sene.adamın yapca birşeyde yoktu zaten.Tek forvet oynuo destek olacak adam yok kanatlar desen tırt.ama eer aziz bu sene adam gibi kadro kurarsa.Guizayı tutamazlar.

yaaa dostum herkez yawaş, git baska ligde ol falan filan bu sene takımda kim iyiydiki ilk sezonundaki bi adamı bu kadar eleştiriyosunuz. davidin ilk geldiği sezonu biliyoruz haginin ilk geldiğinde ayagı kayıp dustugu zaman tum türkiyenin bumu futbolcu dediği bi ülkedeyiz arkadaşlar bunları unutmayalım seneye sizi utandırmasın gol kralı olmasa bile bence şimdikinden daha iyi olacagı kesin...

valla bişey derdim ama ayıp olur.. semih'e yazık ediyorlar bu herif yüzünden

hayır yalnız kezman kötüydü bjk yi vurdu guiza kötüyken bjk yi vurdu bu dert yolundakilerin hırsını beşiktaştan çıkarması nedir yha=))

ligin sonunda yükselen bi grafik sergiledi Aziz başkanın göndericeğini sanmıyorum ha gelicek hocayada bağlı sonuçta ama bence seneye burda kalıp ciddi anlamda iyi işler başarıcak

sonuçta yanınızda kim olursa olsunki oynadığınız takım mallorca bi real ya da barca diil ispanyada gol kralı olmak kolay diil elbette ki belli bi potansiyele ihtiyacınız var o potansiyelide işlicek arkaya bi iki takviyeyle seneye en azından daha fazla golünü izleriz guizanın...

Adam Bütün Sene Yattı Acaba Takıma Ne Kadar Katkısı oLdu Diye Tartışmak Yerine Beşiktaş'a 2 GoL Attı Ha-Ha-Ha Gibi CümLeLer Sarf Etmek iLe Kendinizi Kandırırsınız

Ayrıca La Liga'da GoL KraLı oLması Size + BirşeyLer Katmıyor =)

~SiLenT ScЯeaM~;4346959' Alıntı:
Adam Bütün Sene Yattı Acaba Takıma Ne Kadar Katkısı oLdu Diye Tartışmak Yerine Beşiktaş'a 2 GoL Attı Ha-Ha-Ha Gibi CümLeLer Sarf Etmek iLe Kendinizi Kandırırsınız

Ayrıca La Liga'da GoL KraLı oLması Size + BirşeyLer Katmıyor =)

Bize birşey katmıyor!!
Adamı kücümseyenLere kücümsenmeyecek bir adam
oLdunu anLatmak için söyLüyoruz!!!
Bjk a 2 tane atıp topLam da 11 goL atacagına bjk gs ye atmayıp topLam 30 goL
atsaydı keske !!!
BakaLıp gönderiLmesse seneye neLer yapıcak!!!

Bu kadar maliyeti yüksek bi oyuncuyu elden çıkartamayacağımıza göre en yüksek verimi almak için onu kazanmaktan başka çaremiz yok.

Güiza'nın kaçırdığı gollerin yanında attığı şık gollere de bakmak lazım.En azından kafasız bir oyuncu değil.Bu sene birçok oyuncu esas mevkisi olmayan yerlerde oynadı.Seneye daha iyi futbol,performans göreceğimizden şüphem yok.

Bize birşey katmıyor!!
Adamı kücümseyenLere kücümsenmeyecek bir adam
oLdunu anLatmak için söyLüyoruz!!!
Bjk a 2 tane atıp topLam da 11 goL atacagına bjk gs ye atmayıp topLam 30 goL
atsaydı keske !!!
BakaLıp gönderiLmesse seneye neLer yapıcak!!!

Her Vatandaş Senin Gibi Bakmıyor oLaya.

Bu Adamdan Seneye de Pek Birşey BekLemiyorum.
Yine GüizacıLarın Yüzünü Kızartıcak.

ßu Sene Güiza Çok Kötü DiyenLer. . .
Açsın maçLarı İzLesin. . .
Güiza'nın Attıgı GoLLer Yaptıgı AsistLerLe Fenerßahçe'ye ßu Sezon En Az 30 GoL Attırmı$tır. . .
Aksini İddaa Eden Varsa ßuyrun İstatistikLere ßakaLım. . .

lıncoln de buna benzer bı sezon yasamıstı ılk sene ....

Geri