"Seneye kral olurum"

Reaction score
0
Fenerbahçemizin İspanyol yıldızı Daniel Güiza, önümüzdeki yıl için iddialı konuştu.​

guiza00.jpg

Fenerbahçemizin İspanyol yıldızı Daniel Güiza, önümüzdeki yıl için iddialı konuştu. Son haftalarda ortaya koyduğu performans ve attığı goller sonrasında taraftarın güvenini yeniden kazanan Okçu, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı bire bir görüşmelerde, ayrılmak istemediğini dile getirerek, "Beni göndermeyin. Söz veriyorum, önümüzdeki yıl Türkiye Ligi'nde gol krallığına ulaşacağım. Takımın başarısında önemli rol oynayacağım" diye konuştu.

Türkiye'ye büyük umutlarla geldiğini ve sarı lacivertli takımda uyum sorunu yaşadığını anlatan Güiza, oyun sisteminin de kendisini zorladığını ifade ederek şöyle konuştu: "Sezona çok kötü başladık. İlk haftalarda şok yenilgiler aldık. Daha sonra toparlandık. İkinci yarıya çok umutlu girdik. Takım olarak şampiyonluğa inanmıştık. Ancak işler istediğimiz gibi gelişmedi.

Bir şeyler yanlış gitti. Bundan gerekli dersleri çıkaracağımıza inanıyorum. Başarıyı hepimiz istedik. Futbolda bunlar oluyor. Bundan böyle tek hedefimiz taraftarımızın istediği noktaya gelmek. Türkiye'nin en popüler takımında forma giydiğimin farkındayım. Çok kaliteli bir takımız."

Öte yandan Heybeliada Deniz Lisesi öğrencileri dünkü antrenmanı izledi. Öğrenciler idman sonrası Güiza ile hatıra fotoğrafı çektirdi.​
Hürriyet​

Bencede bu sene çok problemleri oldu karısıyla ilgili bi de adaptasyon sorunu yaşadı...

Büyük futbolcuysan profesyonelsen adaptasyon sorunu yaşamazsın aile sorunlarında etkilemez. bence guizanın yeteneği ferdi değil yanında oynayan adama göre değişiyo. İspanyada kaliteli adamlarla oynuyodu çünkü.

Güiza ve krallık ikisini bir arada düşünemiyorum...

Bir arastır bakaLım gecen sezon LaLiga da goL KraLı kim oLmus. . .
Öğrenince burayada yaz da miLLetde aydınLansın!!!

haha abi ben senin yorumlarına bayılıyorum cevap veremiyolar daha :D bence seneye Guiza çok iyi olacak ben inanıyorum

en azından MiLLi oLdu :)şimdi ispanya fiLan demeyin sakın :D
Baros=Küçük takımLara goL atan bi oyuncu
ayrıca büyük oyuncu oLan adam insanLıktan çıkıyo mu ?

Senmi kral olucan.
:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

YıLLar YıLı Dert YoLunda Ne iLk Ne de Sonuncusun =)

Sen zaten gönlümüzün kralısın :D :hhmanD . . .

bu yıl içinde çok iddaaLıydı kendiLeri :D sonuç ortada
ayrıca ve ayrıca kendisi yanılmıosam 28 yaşında ve futbol hayatında sadece bir kez 11 qol barajını aşabiLmiş 2007-2008 sezonunda yani
eee aziz yıldırımda parayı harcamaya yer arıyo tabi :)
zenqin oLunca böyLe hata yapıLır önmLi oLan böyLe hataLarı yapmamak :D:D

~SiLenT ScЯeaM~;4341860' Alıntı:
YıLLar YıLı Dert YoLunda Ne iLk Ne de Sonuncusun =)

hayır yalnız kezman kötüydü bjk yi vurdu guiza kötüyken bjk yi vurdu bu dert yolundakilerin hırsını beşiktaştan çıkarması nedir yha=))

ligin sonunda yükselen bi grafik sergiledi Aziz başkanın göndericeğini sanmıyorum ha gelicek hocayada bağlı sonuçta ama bence seneye burda kalıp ciddi anlamda iyi işler başarıcak

sonuçta yanınızda kim olursa olsunki oynadığınız takım mallorca bi real ya da barca diil ispanyada gol kralı olmak kolay diil elbette ki belli bi potansiyele ihtiyacınız var o potansiyelide işlicek arkaya bi iki takviyeyle seneye en azından daha fazla golünü izleriz guizanın...

Zaten sen kral olursunda seneye biz ikinciyi merak ediyoruz.

Geri