Sene 1987..

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
14 SENELİK BU ÇİLEEE
BİTSİN ARTIK BU SENE
SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN
ÖLSÜN
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN..
193.jpg

194.jpg

195.jpg

199.jpg

201.jpg

202.jpg

205.jpg

206.jpg

207.jpg

208.jpg

209.jpg

212.jpg

213.jpg

214.jpg

İşte KenetLenmek,İşte Uyanmak..

-aLıntı-​

SaoL GüzeL PayLaşım

Güzel hazırlanmıs.Eline sağlık...'

Lazish usta bu resimleri görünce inan
tüylerim diken diken oldu Çok teşekkür ederim

antifener video gözükmüyordu onu gözüken bir
biçime getirdim sanada teşekkürler video için...

EmekLeriniZe Sağlık DostLarım .....

Gerçekten süper bir payLa$ım geri döndüğünü nasıL da beLLi ediyorsun Lazish =)

sene 1987 ilk maç cezası nedeniyle gAlAtAsArAy-Trapzon maçı SAKARYA'da oynanmıştı.1-0 yenilmiştik İskenderin golü ile. oturduğum yer şehrin çıkışına giden yol üzeriydi. maç sonu şehri terkederken sevinen Trapzonlular,üzülen gAlAtAsArAy'lılar yüzünden sinirden dakikalarca ağlamıştım. ama RABBİME şükür sezon sonu 14.yaşgünümden birkaç gün sonra şampiyon olmuştuk. o günlere döndürdün beni emeklerine sağlık dostum... Bu arada Sakaryama da süper ligte başarılar...

sene 1987 ilk maç cezası nedeniyle gAlAtAsArAy-Trapzon maçı SAKARYA'da oynanmıştı.1-0 yenilmiştik İskenderin golü ile. oturduğum yer şehrin çıkışına giden yol üzeriydi. maç sonu şehri terkederken sevinen Trapzonlular,üzülen gAlAtAsArAy'lılar yüzünden sinirden dakikalarca ağlamıştım. ama RABBİME şükür sezon sonu 14.yaşgünümden birkaç gün sonra şampiyon olmuştuk. o günlere döndürdün beni emeklerine sağlık dostum... Bu arada Sakaryama da süper ligte başarılar...

çok güzeL bir anı.. =)

GaLatasaray'ımız hepimize iLeride böyLe geLecek nesiLLere anLatıLacak anLar yaşatıyor işte..

eski maçlar:D FORZA ES ES

1987 yılındaki şampiyonluğu abimden dinleyebilmistm daha önce,simdi sanki gerçekten yaşamıs oldum.. 10 numarasın lazsih

Geri