Sen iStanbulsun Büyük DüŞüN !

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.

Akılda tutması zor bir cümle.

*

İnsan hafızası özürlüdür çünkü.

*

Bakın “görülmemiş afet” diyorlar.

Görüldü halbuki.

Hem de “görülmemiş” diyen basınımızın burnunun dibinde...

Basın Ekspres Yolu’nda görüldü.

*

Aynı yer, aynı dere.

1995’ti sene.

*

Kimdi belediye başkanı?

Şimdiki Başbakan.

Kimdi İSKİ müdürü?

Şimdiki Çevre Bakanı.

Asfaltta kayıkla geziyoruz...

Kimdi kayık müdürü o günkü?

Ulaştırma Bakanı bugünkü.

*

15 senedir İstanbul’u...

7 senedir ülkeyi yönetiyorlar.

Depremde, evden çık!

Karda, evden çıkma!

Yağmurda, üst kata çık!

Gözleri var görmezler, diyor ya...

Görülemiyor hâlâ.

*

8 artı 2 şehide gelince...

O görülmemiş değil.

Sıradan.

O nedenle birinci sayfalarda pek “görülmez” basınımız tarafından.

Yılmaz Özdil

Her zaman ki gibi susturmuş..
Şimdi herkes boşuna nefes tükettğini anlamıştır. Akp felaketinde, şehitlerinde sorumlusudur. Çünkü mimarıdır.
Teşekkürler Leke

AKP den önceki 6000 bin şehidin sorumlusu kimdir ??? madem mimarı Tüm bu şehitlerin sorumlusu PKK dır PKK kendine gel efendi! şerefsizlerin öldürdüğü mehmetçiklerin suçunu başka birine yıkmak ancak ONU SAVUNANLARA YAKIŞIR.... PKK yı asla affetmiyeceğiz defalarca lanet okuyacağız... sizin apoyla pkk yı görmezden gelmeniz bunu değiştirmicek..

AKP den önceki 6000 bin şehidin sorumlusu kimdir ??? madem mimarı Tüm bu şehitlerin sorumlusu PKK dır PKK kendine gel efendi! şerefsizlerin öldürdüğü mehmetçiklerin suçunu başka birine yıkmak ancak ONU SAVUNANLARA YAKIŞIR.... PKK yı asla affetmiyeceğiz defalarca lanet okuyacağız... sizin apoyla pkk yı görmezden gelmeniz bunu değiştirmicek..

Türk Milleti ülkesi için canını vermekten çekinmez.
Bundan önceki dediğin 6000 kişi ülke müdafasında öldüler. Allah rahmet eylesin.

Bundan sonra anlaşmayla, açılımla ölümler oluyor. Bunun hesabının altından kimse kalkamaz.

İstanbul' daki felaket dersen yazıyı tekrar okursun.. Bence nedenini bulursun.

Türk Milleti ülkesi için canını vermekten çekinmez.
Bundan önceki dediğin 6000 kişi ülke müdafasında öldüler. Allah rahmet eylesin.

Bundan sonra anlaşmayla, açılımla ölümler oluyor. Bunun hesabının altından kimse kalkamaz.

İstanbul' daki felaket dersen yazıyı tekrar okursun.. Bence nedenini bulursun.

e yuh yani açılım yüzünden mi.peki şuanda açılım olmasaydı gene ne diycektin

e yuh yani açılım yüzünden mi.peki şuanda açılım olmasaydı gene ne diycektin

Kaç Aydır Durgundu Dikkat'ini Çekerse Ne Zaman Yavaş Yavaş Raf'a Kalktı Başladı Pkk'nın Atağı Dikkatini Çekmiyor Sanırsam... :goz: Galyan'a Getir Vatan Evladı Ölsün Ondan Sonra Kürt Açılımı Devam Edecek De :goz:

Daha Dün'e Kadar Laf Yapmıyor Muydu CHP'li Büyükşehir Belediyesi Çöplüktü Felan Diye 15 Senedir Belediyedeler Neden Birşey Yapmadılar Yoksa Ceb'e Atıp İstanbulluları Kandırmakla Meşgül Olduklarından Mı :goz:

Kaç Aydır Durgundu Dikkat'ini Çekerse Ne Zaman Yavaş Yavaş Raf'a Kalktı Başladı Pkk'nın Atağı Dikkatini Çekmiyor Sanırsam... :goz: Galyan'a Getir Vatan Evladı Ölsün Ondan Sonra Kürt Açılımı Devam Edecek De :goz:

Daha Dün'e Kadar Laf Yapmıyor Muydu CHP'li Büyükşehir Belediyesi Çöplüktü Felan Diye 15 Senedir Belediyedeler Neden Birşey Yapmadılar Yoksa Ceb'e Atıp İstanbulluları Kandırmakla Meşgül Olduklarından Mı :goz:

demi açılım olsunda PKK probaganda yapıcak birşey bulamasın özalda zamanında aynı girşimde bulununca 33 askerimiz şehit olmuştu eğer bu açılım PKK nın işine gelseydi bıırak saldırmayı silahları bıraktık bile derleri ama olaylara at gözlüğüyle ve AKP düşmanlığı olsun die bakan insanlara " Galyan'a Getir Vatan Evladı Ölsün Ondan Sonra Kürt Açılımı Devam Edecek De" desinler diye saldırıya geçiyorlar... biliyorlarki 3-5 asker şehit edersek siyasi görüşü ona göre değişiccek insanlar var... sen aslında olmayan sorunu eften püften nedenler bahane bulup sorun eden ve militan böle toplayan PKK örgütünün bütün probagandası bu açılımla biticek... ama sonrası çıkan olaylarda devlet kendini aklamış olucak dökülen kan bize düşman dost görünen devletler tarafından bile kınanmak zorunda kalıcak... olayın bide benim üzüldüğüm tarafı varki devlet 22 senedir apo ahrici hiç bir yönetim kadrosunu ele geçiremedi pkknın kendi gücünü göstermiş olsalar kimse intihat eder gibi dağa çıkmıcaktı... bize yakışan kendi kanlarını kendi kanında boğmak gene... o yolda gidemiyosan bu yoldan 1000 çeşit stratejiyle gitmek zorunda kalıcaksın demektir...

Kimdi belediye başkanı?

Şimdiki Başbakan.

Kimdi İSKİ müdürü?

Şimdiki Çevre Bakanı.

Asfaltta kayıkla geziyoruz...

Kimdi kayık müdürü o günkü?

Ulaştırma Bakanı bugünkü.

*

15 senedir İstanbul’u...

7 senedir ülkeyi yönetiyorlar.

Yazının bu bölümüne bir cevabınız var mı?
Yoksa İstanbul' un sorumlusu Ergenekon mu?
Hikaye yazmaya devam mı edeceksiniz?

Yazının bu bölümüne bir cevabınız var mı?
Yoksa İstanbul' un sorumlusu Ergenekon mu?
Hikaye yazmaya devam mı edeceksiniz?

Vasvata Derler Albayrak Yok Tayyip CHP Bokluklarıyla 15 senedir uğraşıyor Felan Derler.. 15 senedir Bir şehrin kanalizasyonunu düzeltmeyip 25 sanırsam can verdiler Ama Sadece açıklama :goz: Lafa Gelince Biz AK Şehir Kuracağız...

Ayrıca Cevap Vermicektim He Deyip Geçecektim.. yaw Olimpiyat Arkadaş.. Bana Bir Sözlüğünü Çıkar Anlaşılmıyor Senin Sözlerin =)))

Vasvata Derler Albayrak Yok Tayyip CHP Bokluklarıyla 15 senedir uğraşıyor Felan Derler.. 15 senedir Bir şehrin kanalizasyonunu düzeltmeyip 25 sanırsam can verdiler Ama Sadece açıklama :goz: Lafa Gelince Biz AK Şehir Kuracağız...

Ayrıca Cevap Vermicektim He Deyip Geçecektim.. yaw Olimpiyat Arkadaş.. Bana Bir Sözlüğünü Çıkar Anlaşılmıyor Senin Sözlerin =)))

PKK nın yapılanması kuruluşu amaçları doğudaki halkın yapısı ne olup olmadığı... hakkında derin bilgi sahibi isen dediğimi anlamışsındır.. ama AKP yi kötüleyeyim ne yaparsa eleştireyim diye yazı yazıyorsan... boş ver... anlayan bir kaç kişi olur... dikkatli okudum devrik cümle anlam bozucu bir şey yok açık net.. anlayana.. sevgili MG şeytanı...

PKK nın yapılanması kuruluşu amaçları doğudaki halkın yapısı ne olup olmadığı... hakkında derin bilgi sahibi isen dediğimi anlamışsındır.. ama AKP yi kötüleyeyim ne yaparsa eleştireyim diye yazı yazıyorsan... boş ver... anlayan bir kaç kişi olur... dikkatli okudum devrik cümle anlam bozucu bir şey yok açık net.. anlayana..

Önce 7 8 Yaşındaki Piç Kurularını Sokağa Polis Taşlamaya Gönderirler Ondan Sonra 16 17'sinde Dağ'a Çıkarırlar Askerime Kurşun Yağdırtır Şehit Ederler..... Ondan Sonra Kürt Açılımı Altında 18'ini Geçmediğinden Dışarı Salar Bizim AKP Yanlış Mı??? AKP Kötülemek Amacım Değil Size Gerçekleri Anlatmak Ama Kamer Genç Misali Anlayan'a Davul zurna :goz:

Önce 7 8 Yaşındaki Piç Kurularını Sokağa Polis Taşlamaya Gönderirler Ondan Sonra 16 17'sinde Dağ'a Çıkarırlar... Ondan Sonra Kürt Açılımı Altında 18'ini Geçmediğinden Dışarı Salar Bizim AKP Yanlış Mı??? AKP Kötülemek Amacım Değil Size Gerçekleri Anlatmak Ama Kamer Genç Misali Anlayan'a Davul zurna :goz:

senin kürt açılımı anlayışın bumu? açılım diye birşey yokken ne daha iyidi sölermisin?
içinden çıkıcaklar belli değilsede çıkmıayacaklar belli oldu araştır görürsün çok oldu hemde kesinlikle operasyonlar kesilmicek ülke eyalet sisteminle bile olsa bölünmeyecek.... varmı daha ötesi

senin kürt açılımı anlayışın bumu? açılım diye birşey yokken ne daha iyidi sölermisin?
içinden çıkıcaklar belli değilsede çıkmıayacaklar belli oldu araştır görürsün çok oldu hemde kesinlikle operasyonlar kesilmicek ülke eyalet sisteminle bile olsa bölünmeyecek.... varmı daha ötesi

Ya Saydığının Hangisi Bu Açılımdan Önce Vardı =)) Bak Kendin Diyorsun Kesinlikle Operasyonlar Kesilmiyecek..=)) Kürt Açılımından Önce Kesiliyor Muydu Acaba..=)) Ya Söz Söylerken Vuracam Derken Rezil Ediyorsun Kendini..=))

Ayrıca Kim Bölmeye Cesaret Etmiş Ki Sıradan Bir Kürt Yapacak Veya AKP'nin Babası BOP'un Sahibi ABD Yapacak hadi Oradan Ananıda Al Git Derler Adam'a :goz:

Neyi açıcaz bu açılımla?Benim ömrüm çalışarak geçsin verdiğim vergilerle kürdün 30 çocuğuna çocuk parası olarak yardım gitsin bu yılanlar daha büyümeden eline silah verilip dağa yollansın mehmetçiğime silah sıksın.Hangisi masum bunların.Gündüz esnaf gece pkk.Kim inanır bunca yılanın taaa kandilden gelip kan döküp kaçtığına.Kimse inanmaz inanmamalıda çünkü PKK=bölge halkı....Bu kadar basit arkadaşım...

Ya Saydığının Hangisi Bu Açılımdan Önce Vardı =)) Bak Kendin Diyorsun Kesinlikle Operasyonlar Kesilmiyecek..=)) Kürt Açılımından Önce Kesiliyor Muydu Acaba..=)) Ya Söz Söylerken Vuracam Derken Rezil Ediyorsun Kendini..=))

Ayrıca Kim Bölmeye Cesaret Etmiş Ki Sıradan Bir Kürt Yapacak Veya AKP'nin Babası BOP'un Sahibi ABD Yapacak hadi Oradan Ananıda Al Git Derler Adam'a :goz:

gemicik demeyi unuttun bide sayın demeyi 8 kelime bulmuşsunuz onla bir türkü tuturmuşsunuz gidiyorsunuz... :))

kendin diyorsun ondan önce kesiliyormuydu operasyon demekki AKP dönemindede operasyon kesilmediğini kendin sölüyorsun sen sölediğinle kendini vuruyosun:durdurun

haklısın tansu çiller hükümetinden beridir PKK üzeirne bu kadar operasyon yapılmadı yaz kış bu kadar bomba yağmadı... bize bunu hatırlattığın için teşekkür ederim sevgili AKP li kardeşim

Neyse siz istanbulsunuz büyük düşünün
Şehri venediğe çevirin

Sel felaketinin yaşandığı Ayamama Deresi çevresindeki çarpık ve kaçak yapılaşma, Başbakan Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde yapılan plan değişikliğiyle başladı.

http://www.korsanhaber.com/haber/58053/Ayamama_gereinin_perde_arkas

Hep Tek Taraflı okuma kültür yelpazeni genişlet. Farklı kaynakları okumayı alışkanlık edin bence.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=244399

sence hangisine inanalım.

gemicik demeyi unuttun bide sayın demeyi 8 kelime bulmuşsunuz onla bir türkü tuturmuşsunuz gidiyorsunuz... :))

kendin diyorsun ondan önce kesiliyormuydu operasyon demekki AKP dönemindede operasyon kesilmediğini kendin sölüyorsun sen sölediğinle kendini vuruyosun:durdurun

haklısın tansu çiller hükümetinden beridir PKK üzeirne bu kadar operasyon yapılmadı yaz kış bu kadar bomba yağmadı... bize bunu hatırlattığın için teşekkür ederim sevgili AKP li kardeşim

Aynı Sözlermiş Ama Vurmak Aynı Sözlerle İyi Oluyor Ayrıca Gemicikle Konunun Ne Alakası Var.. :goz:

Evet Kesilmiyordu AKP Döneminde Hatta Kuzey Irak'a Bile Girdik.. Ne Oldu Tak Amerika'dan Bir Telefon Kesmezsen Diplomasi Bozulur Ertesi Sabah Çekildik.. Hani BBG Evi Gibi İzliyorduk PKK Kamplarını Yuvalarını Operasyon Yapılıyor Ama Nasıl ???

Ayrıca Yaz Kış Bomba Yağdı Diyorsun Nerde Bilanço ??? Kaç Tane PKKlı Öldü Sen Kalkacan O.ç Aponun Vereceği Kürt Bilmem Nesini Beklicen Ondan Sonra Kalkacak O Kuzey Irak'taki Pkk'nın Sıradan Başı'nın Sözlerini Dinlicen Ondan Sonra Operasyon Yapıldı Amerika Nasıl Giriyor İstediği Yer'e Sen Giremezsin Çünkü Onun Uşağı Hükümet Ve Yandaşları Var İzin Vermezler :goz:

Ayrıca Küfür Etseydin Daha İyi AKPli Kardeşimmiş.. Kendi Beyninle Karıştırma Beni :goz:

Geri