Sen hiç 1 Milyar Doları bir arada gördün mü?

kefenin cebi yok hık hık der gidersin...

bu para benim olsa koyacak yerim yok beaaa!!olana Allah kolaylık versin:D

Ya kardeşim islam dininde dünya malına tapmak haram vede çok günahtır.Tamam da gelde şimdi özenme dimi ama yaaa? :(

Haa bu arada,Bill Gates adlı iş adamında bu şeylerden 56 tane var,bilginize...

ßana hepsini verseler almam =)
paranın bi önemi yok
önemli olan hayatı doya doya yaşamaktır =)

Arkadaşım bırakın sosyal mesaj vermeyi yaa.Sen dahil bunu söyleyenlerin hepsi doğrudan bahsetmiyo kalıbımı basarım.
"Sana hiç karşılıksız 1.000.000.000 $ verecekler,sende önemli olan hayatı dolu dolu yaşamaktır" deyip reddedeceksin öylemi?Elini vicdanına koy cevap ver,evet diyosan başka bişey söylemek istemiyorum.

Benim bubamda bunlardan daha çokkk var :p

Ha-ha
Sağol kardeşim sayende gördük :D

Arkadaş demiş :D:D

Gam yemeyiz gari :D:D

hepsini degil bir kaç topunu istiyom bana yeyer ama fazlasıda göz çıkarmaz

Ya kardeşim islam dininde dünya malına tapmak haram vede çok günahtır.Tamam da gelde şimdi özenme dimi ama yaaa? :(

Haa bu arada,Bill Gates adlı iş adamında bu şeylerden 56 tane var,bilginize...

Arkadaşım bırakın sosyal mesaj vermeyi yaa.Sen dahil bunu söyleyenlerin hepsi doğrudan bahsetmiyo kalıbımı basarım.
"Sana hiç karşılıksız 1.000.000.000 $ verecekler,sende önemli olan hayatı dolu dolu yaşamaktır" deyip reddedeceksin öylemi?Elini vicdanına koy cevap ver,evet diyosan başka bişey söylemek istemiyorum.

kardeş geyik bölümü zaten amma ciddiye alıp mesele yaptın sende,tabikide hemen hemen herkes alır niye sinir yapıyon durup dururken :)

valla 1milyon doları bir arada görmüştüm ama 1milyar pek fazla:D
geçen hesaplıyoduk 1 dolarlardan 1milyon doalr yapsak eve sığarmı diye demekki sığarmış:D

usta yanlıs hesap ettin sen eve sıgmaz senin fantazi,resimdeki bir milyar dolar 100'lük pankınot sen 1 liklerden yapcam diyon o kütleden 100 tane olcak yani,sığmaz eve dama o kadar para :D:D

hem cok görünsün diye öyle yapmıslar,yapsınlar 1000 lik pangınotlarla bak bakalım bişiye benziyomu :D:D:D

Az mış be =)

odama girerebilecek bir sekilde, haydi getirin bakalim

Geri