<<< EROSS >>>
New member
ulan ben dua bile etmiştim düzelsin diye yalanmıymış 
benim bu ameliyat olayından hiç haberim yok =),şimdi bişiler sormak istiorum bu bakkal_gazi senin neyin oluo ki bunu bu kadar ciddiye alyosun =) ,yani şöle bişi war ben konuyu tam anlıyamadım ,adam yalan sölemiş ama sen neden bu kadar takıon feryall =) ,yani senin neyindi ,şimdi neyin oluo onu merak ettim ablacım ?
(sadece merakımdan soruyorum)
ne gulucen be LANET OLSUN BE![]()
:saskin :saskin Ney yani hiçbir şeyi yokmuymuş...
R€B€L;3188604' Alıntı:Buyutmenın bi anlamı yok yapılan cok yanlıs tabi ama sitenin %80 i %90 ı zaten 20 -25 yas altı (genel mesaj yazan)..
Selimde genc bi arkadas tabi..İlgi cekmek diyelim, show yapmak diyelim ne dersek diyelim umarım hatasını anlamıstır, anlaması gerek ve en kotu sey olan yalanı yalanla devam ettirmeye calısmayı bırakması gerek..
Eminim Selim bunları okuyacaktır..Eger gercekten forum sevilmeyeni olarak goruyorsan kendini ve ilgi cekmeye calısıyorsan bunlara gerek yok biz yine toplanır bi halı saha macı yaparız herkes tanır ilgi cekersin..Oda olursun buda olursun hersey olabilirsin..Ama önce kendin olmalısın.
Benim inandıgım bisey vardır her zaman icin siz siz olun sanala pek guvenmeyin..Arkadasmı olucaksınız iyimi anlasıyosunuz yuz yuze gorusmeden inanın hic bi insana guven olmuyor bu devirde.
Neyse bu tatsız anının bi an önce unutulması hatanın tekrarlanmaması en azından manevi ablanın bi gonlunu almak icin(alabilirmisin bilmem) yanlısının kabulu, tekrarlanmaması ve bı kuru ozur cogu insan haketmistir..
Affedilir affedilmez bu bilinmez..
Ülen ben seni gördümde noldu..hala sana güvenmiom..
![]()