selcuk yula ya göre alex HAGİ den daha iyiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hagi türkiyedeki başarısını emre-okan-suata borçludur kim ne derse desin...
hagiyi aşırı methederken onlardan bahsetmemek onlara haksızlık etmektir
hagi_1.jpg

okan emre ve suatun gecmıslerıne bakalım ....
emreye futbolculugu ögreten hagidir;duran toplara vurmayı calım atmayı ;PAS NEREYE ATILIR dıyen hagidir;????
okana gelınce aynı futbolcu kımlıgını hagı okanada yansıtmaya calıştı ;
ama nekadar faydalı oldu bılınmez;
SUAT a ayrı parantez atıyorum ;bu ıkı futbolcudan cok cok ustun bır ınsandı;
en azından EKMEK YEDIGI YERE şükrettı arkasını donup para için gıtmedı,,,

şuankı durumlarına bakalım
emre:para için kendını sattı dıyebılırız dogustan fenerlıyım kelımesını kulalanarak arkasından bayagı .....sovdukler(şahsen bende )
okan :kendı kendını bıtırdı emre gibi
SUAT :hugomuzdu obızım :clap
suan teknık adam helal olsun dıyorum
alexse gelınce KIYASLANMASI BİLE COK MANTIKSIZ CA
düşünün kü bir halı saha maçı oluyo;ve bir yanda alexs
karşı tarafta HAGİNİN SOL KRAMPONU:goz:
SİZCE kim yener
.... yorum sizin
saygılar

www.resimcity.com_george_hagi_2.jpg

Alex-Hagi kıyaslamasını yanlış buluyorum.Sadece Selçuk Yula'nın yorumları değil diğer üyelerin yorumları da fanatizm kokuyor.Sözün doğrusu Alex Türkiye liginde gelmiş geçmiş en başarılı yabancı futbolcudur.Selcuk Yula'nın terbiyesizlikle ilgili yorumlarına katılmamak ise elde değil...

AsLında bende kıyasLamayı yanLış buLuyorum , Fakat ;
Hagi Gsde 7 sene önce futboLu bıraktı ve haLa GaLatasaray Taraftarı hayrandır kendisine ,[[Bu normaL bi HayranLık deiLdir dikkat edin ]] :melek ...
ALex şu anda Fenerde oynuyor ve Fener'in semboLü oLmuş durumda fakat Hagi 7-8 sene önce GaLatasaray'da oynamıştı..Dikkat edin şu anda oynayan bir oyuncuyLa 7 sene önce futboLu bırakmış bir insanı kıyasLıyoruz ..
Ne demek istedigimi az çok anLamışşındızdır :goz:
Ve SeLçuk yuLaya geLirsek : YazıLarını okuyupta gözLerimi agrıtmaya deymez

ѕσηυη¢υ;3586319' Alıntı:
Alex-Hagi kıyaslamasını yanlış buluyorum.Sadece Selçuk Yula'nın yorumları değil diğer üyelerin yorumları da fanatizm kokuyor.Sözün doğrusu Alex Türkiye liginde gelmiş geçmiş en başarılı yabancı futbolcudur.Selcuk Yula'nın terbiyesizlikle ilgili yorumlarına katılmamak ise elde değil...

:melek alex türkıyeye gelmiş geçmiş en ıyı yabancı ha :durdurun
Van Hooijdonk; Revivo;Okocha;Anelka;
yukardakı ısımler alexden daha ıyı futbolculardı
Galatasaraydakı yabancılardan ise en begendıgım
Gheorghe Hagi başta gelir

Mario Jardel;Sebastian Perez;taffarel
gheorge popescu;
filipescu;zoran simovic;Prekazi ;reinhard stumpf;

bu saygıgım ve en begendıgım futbolcular bile alexden cok daha ıyı mucadelecı yapıları vardı
alex TÜRKİYEYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ YABANCI DEGİLDİR;
GEÇMİŞE BAKARSAN(YAŞINI BİLMİYORUM;sanırım gençsin )
eger 1990ları 95 leri bilmiyosan GOOgleden arattır bulursun :goz:

SAYGILARIMLA​

Anlamadın ya da anlamak istemiyorsun.Ben Türkiye'ye gelen yabancı futbolcular arasında Ligde takımına en fazla katkıda bulunan isim olarak bahsettim.Türkiye'de hangi yabancı oyuncu (en az)93 gol,100+ asist yapmıştır takımı adına.Bunun yaşla da ilgisi yok biraz araştırma yeterli.Tekrar söyleyeyim Lig'e katkı sağlamış,en başarılı oyuncu Alex'tir

ѕσηυη¢υ;3587071' Alıntı:
Anlamadın ya da anlamak istemiyorsun.Ben Türkiye'ye gelen yabancı futbolcular arasında Ligde takımına en fazla katkıda bulunan isim olarak bahsettim.Türkiye'de hangi yabancı oyuncu (en az)93 gol,100+ asist yapmıştır takımı adına.Bunun yaşla da ilgisi yok biraz araştırma yeterli.Tekrar söyleyeyim Lig'e katkı sağlamış,en başarılı oyuncu Alex'tir

ALexde Hagi yi zaten kıyaslıyamazsın
neden Almanlar Hagi için ßir sanatçı diyor,HoLLandıLar ßir futßolcudan öte diyor
İtaLyanLar FutßoLun Sezarı Diyor.
İspanyoLLar AvrupaLı ßir Efsane diyr
Peki AvrupaLıLarın kaçı ALex için ßir cümLe kuruyor.
Hagi öLe ßir Liderdi ki takımı ateşLiyeßiLiyordu.
peki ya ALex o sadece ßir FutßoLcu oLmak La kalıyorr sahada.

www.hagi.ro

selçuk yula gitsin çamurdan top yapıp oynasın...

tabiki alex daha iyi yaptıkları ortada attıgı gol asist takımı taşıması karakteriyle göze hoş gelen oyunuyla hagiden daha ii bu kesin alex için kimin neler dedigini biraz takip edenler bilir gerard ona hayranım top ayagına gelmeden daha ne yapacagına karar veriyor dedi kaka alves gibi oyuncularda onu öven sözler etti avrupada ki kulüplerden ayrıca avrupa maçlarında ve derbilerde ki süper oyunu da ortada hep skora katkı yaptı

sanki daha cok gol atıp asıst yapmakmı bellı edıyo buyuklugu ne mal adam ya.
haginin kurtardıgı krıtık macın hesabı yok alexın bır tane avrupa macı kurtardıgı yok.
hatta birkeresinde hic unutmam dakka 90ı geciyordu uzatmalarda hagi aldı topu gıttı gıttı bi yapıstırdı goool. a.bilbao 0-1 galatasaray .. nerde yaptı alex bole bısey. hagi bir oyuncunun yanında takımın saha icindeki teknik direktoruydu.

nasıl yok be inter maçı cska maçı psv maçları sevilla palermo manu gibi maçlar ne ? alex hep büyük maçlarda etkisini koydu kazandırdı size de çok gol attı bjk ye de

Sen yanLış biLiyorsun AsLında emre-okan 'a FutboLu ögreten Hagi'dir ..Bugun buraLara Haginin sayesinde geLdiLer :goz:

Çok haklısın kardeşim bakın şimdi Hagi'den ayrıldılar ne okan kaldı nede emVe ortada biri büyükşehirde emekliliği bekliyor biriside eziklerden para koparmaya çalışıyor hoş başarıyoda adam daha ardı ardına 5 maç sahaya çıkmadı.Peh bide SAMİ YEN'de bize gol atacakmış ammada sallamış be ey emVe sen önce sakatlıktan kurtulda ondan sonra konuş daha doğrusu salla iddaa ediyorum SAMİ YEN'deki maça korkusundan çıkamayacak sonrada sakatım diye cik cik ötecek.

PARANIN "EMRE"TTİĞİ KİŞİLER SATILIKTIR...
ultrAslan

ben şunu iddia ediyorum fatih terimin Galatasaray'da başarılı olmasını sağlayan belki tek kişidir Hagi.Hagi sadece kendi oynamadı tüm takımı da oynattı da.Bugün fb.nin aldığı emreye bile sol ayağını kullanmayı öğreten Hagi'dir.Takımı için mücadele eder yenilgiye tahammülü olmazdı.Karşılaştırdığınız insana bakın Alex.Daha Alex'in oyun kurucu olduğu bile tartışılırken kalkıp Hagi'yle kıyaslıyorsunuz.

inter maçı cska maçı psv maçları sevilla palermo manu gibi maçlar ne ?

demiş birisi sayabildiğin Alex için bu kadar.Birde Hagi'yi araştır Avrupa'da GAlatasaray ile neler yapmış ne maçları kurtarmış.Monaco'ya attığı gol gibi kaç tane gol atmış Alex hayatında ki Hagi'nin böyle bir çok golü ve asisti var.Dediğim gibi Hagi sadece futbol oynamadı bu ülkede aynı zamanda nasıl oynannacağını gösterdi ki yetiştirdiği futbolculardan paranın EMREttiği biri fb.de oynuyor.Alex Hagi'nin tırnağı olamaz.

Yula hakkaten yulamışş..Alex hiç tek basına takımı sırtlamışmı..
Acaba alex clex neyse sakat sakat bi maçta kaç dakka oynamış.
.Adamlar sakatlıklarını gizleyip 2-3 maç oynadılar,Yula o zaman çemişgezektemiymiş?

ALexde Hagi yi zaten kıyaslıyamazsın
neden Almanlar Hagi için ßir sanatçı diyor,HoLLandıLar ßir futßolcudan öte diyor
İtaLyanLar FutßoLun Sezarı Diyor.
İspanyoLLar AvrupaLı ßir Efsane diyr
Peki AvrupaLıLarın kaçı ALex için ßir cümLe kuruyor.
Hagi öLe ßir Liderdi ki takımı ateşLiyeßiLiyordu.
peki ya ALex o sadece ßir FutßoLcu oLmak La kalıyorr sahada.

www.hagi.ro

:clap:clap:clap
bukadar yeter sanırım
anlayan anlar​

ben şunu iddia ediyorum fatih terimin Galatasaray'da başarılı olmasını sağlayan belki tek kişidir Hagi.Hagi sadece kendi oynamadı tüm takımı da oynattı da.Bugün fb.nin aldığı emreye bile sol ayağını kullanmayı öğreten Hagi'dir.Takımı için mücadele eder yenilgiye tahammülü olmazdı.Karşılaştırdığınız insana bakın Alex.Daha Alex'in oyun kurucu olduğu bile tartışılırken kalkıp Hagi'yle kıyaslıyorsunuz.

demiş birisi sayabildiğin Alex için bu kadar.Birde Hagi'yi araştır Avrupa'da GAlatasaray ile neler yapmış ne maçları kurtarmış.Monaco'ya attığı gol gibi kaç tane gol atmış Alex hayatında ki Hagi'nin böyle bir çok golü ve asisti var.Dediğim gibi Hagi sadece futbol oynamadı bu ülkede aynı zamanda nasıl oynannacağını gösterdi ki yetiştirdiği futbolculardan paranın EMREttiği biri fb.de oynuyor.Alex Hagi'nin tırnağı olamaz.

alex e bunları diyen futboldan anlamayan kompleksli birisidir o yüzden yorum yapma sen alex in yaptıkları liderligi tartışılamaz tartışan ya kıskançtır ya da futbolu bilmiyordur

alex e bunları diyen futboldan anlamayan kompleksli birisidir o yüzden yorum yapma sen alex in yaptıkları liderligi tartışılamaz tartışan ya kıskançtır ya da futbolu bilmiyordur

Senin gibidir o zaman çünkü Hagi ile alex'i kıyaslayanların takımındansın.:victory

PFFF MuhabbetLer hep aynı yerde dönüyor..
FenerLiLer ALex diyor ,Tüm dünya Hagi diyor ...Tartışmanız tabiki dogaL ama konuyu daha fazLa aynı muhabbetLerLe şişirmeyin Lütfen :goz:
Biri 8 sene önce futboLu bırakmış biri ise şu anda oynamakta oLan bir oyuncu bence bu tartışmayı ALex futboLu bıraktıktan 8 sene sonra yapın :p

böyle salak adamlar da spor yorumculuğu yapıyorlar ya...... İşte fanatik fenerlilerin egolarını pohpohlayarak para kazanan spor yazarı.Bu adamın futbolculuğu zamanında Galatasaray dan da şutlandığını unutmayalım

tipik gs li yorumları her geleni alex le kıyaslayan sizlersiniz sonra da mosmor olanda sizlersiniz örnekler çok lincoln dediniz gördük :D alex şampiyonlar liginde asist kralı oldu digeri lig de bile yok balon bundan önce iliç için diyordunuz bunu bjk lilerde sizlerde hep kompleks yaptınız bunu onlara da çok kapak oldu bu konuda hepsinde alex in daha iyi oldugu ispatlı çıktı o yüzden daha fazla uzatmayım konuyu bunların arasında hagi alex kıyaslaması yine bi yerde mantıklı ama alex diyende olur hagi diyende bu normal ama alex in oyunu teknigi oyun zekası karakteri göze hoş gelen futbolu daha iyi sürekli alex e olmadık iftiraları atarak konuşmayın burda hagi size göre iyiyse onu dersiniz olur biter

alex daha iyi neden kıyaslayım ki :victory

:hhmanD

Üye adını aldığın futbolcuda DüNYA çapında bir futbolduydu (öyle diyordu fenerliler :durdurun)
Bense hep KAZMAN diyordum .
:hhmanD

PFFF MuhabbetLer hep aynı yerde dönüyor..
FenerLiLer ALex diyor ,Tüm dünya Hagi diyor .

:goz:

Selçuk Yula , Önce Adam olsun . Sonra spor konuşsun .
:durdurun
Daha yorumculuk yapamıyor . En son Milli takım maçını yorumlamamış katletmişti .
Hatırlayalım ne diyordu ?

- Ben demiştim , bildim , Penaltı benim işim , Ben penaltıdan anlarım .
- Penaltıcı Emre'dir o kullansın , o atsın , penaltıcıdır .

Böyle yorumlar yapan bir Şahsiyeti Futboldan anlıyor diye ekrana çıkartanları kınıyorum .
Burda da Hagi'nin Alex'ten 10 Gömlek üstün olduğunu kanıtlayanlara karşı hala konuşanlarında olması güldürüyor beni .
Tartışmaya gerek yok HAGi , Alex'ten 10 gömlek üstündür FUTBOL konusunda .
:biggrin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri