Selamunaleyküm

.:Hattab:.' Alıntı:
Yazış şekli andırıyor
Düşünceleri Andırıyor
Neden banlandığınıda tahmin edebiliyorum
Ama keşke karşılaşsaydık,merak ediyorum kimdir diye

Aklımdan biri geçiyor ama onun olmasına ihtimal vermek istemiyorum : )

hımmmm..!

Ben o arkadaşla hiç birebir muhattaplığım olmasada severdim konularını ve şahsını ve niyetini ama;

Başka bi nickle gelip konuştuklarından sonra soğudum kendisinden..!

Tahmin ettiğin şahıs ise nerden tahmin ediyorsun..?

Benim erkek kardeşimde bu forumda M.Rahman bilmiyorum tanıyormusunuz ama bana bu forumu söyleyen kişi o.2 haftaya yakın oldu

Allah razı olsun inşAllah

fakat eğer düşündüğüm o zat ise o kişi benim öz erkek kardeşim oluyor.inşAllah o değildir onunla fikir alışverişimiz çok güzeldir.Neyse bakalım artık buakşam inşAllah görüşeceğim kardeşimle o zaman anlarız ;)

fakat eğer düşündüğüm o zat ise o kişi benim öz erkek kardeşim oluyor.inşAllah o değildir onunla fikir alışverişimiz çok güzeldir.Neyse bakalım artık buakşam inşAllah görüşeceğim kardeşimle o zaman anlarız ;)

Eğer o senin öz erkek kardeşin ise; ben derimki biraz sakin kafayla düşünmek gerek bazı şeyleri..!

Hayırlı geceler..! Bu saatte yatarsan cumaya nasıl kalkıcaksın..?

Uyuyacağımı kim söyledi: )) biraz daha oturup ibadete hazırlanacağım.birkaç güne kadar memlekete taşınıyorum

Ben o zatın açtığı konulara baktımda sanki kendi ellerimle yazmışım bazılarını onun olduğuna şimdi daha çok ihtimal veriyorum.O biraz sinirlidir ve bu konularda çok hassastır.Biz çok ağır şeyler yaşadık.Biraz milliyetçi ve radikaliz orası öyle fakat yaşadıklarımızdan sonra hayatta kalmak bile..Rabb ime Hamdolsun.

Eğer Rahman ı tanısaydın böyle söylemezdin: ) ,beni yetiştiren kişidir o,ondan pamuk,güler yüzlü insan yoktur şu dünyada biraz serttir.. o kadarıda olsun artık dedimya çok kötü olaylar yaşa DI k : ))

----------------------------: ))
vay koçum ta kendisiymiş,yazılar,beyin herşey aynı : ))

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=68927

Ben yatıyorum..! Yatmadan önce bişi daha söyliyim sana;

Benim babam Kadir-i'dir..! Bende aynen yetiştim aslen..!

TV'de gördüğü bir sürü insanı tanımadan etmeden, niyetini tam olarak anlamadan dinsiz damgası vurduğu için insanlara ben babamın büyük dinsizlerden olduğunu düşünüyorum..!

Kardeşine söylersin selamımla beraber..! Allah yolunuzu açık etsin..!

Bakara süresi 255 nci ayet..! her zaman oku..! ;)

Bende çıkıyorum.Aleykümselam selamın başımın üstüne ama bende çıkmadan önce bişey söylemek istiyorum;

İçinde bir nebze Allah korkusu barındıran,
İman taşıyan,
Cennete giren Ümmetten olmayı dileyen bir insan
Tv dede yazılardada kendini belli eder
Ve Rahmanda bunu yıllardır çok iyi yapıyor,satır aralarını çok iyi okurken,birde inananın yazısını okuyor.İnan bana insan kendini bir cümlede dahi olsa belli ediyor.

Gözleri önünde 15 yaşında akrabasının boğazını kesilişine tanık olan bir kişi için Kafire düşmanlık ne denli ise Muhammed Rahman da o denli dinsize dinsiz der ve kafireden nefret eder.

Bunun yetiştirilmeyle bir alakası yok.Yaşamak la var

Asselamunaleyküm.Hayırlı sabahlar

Ben Rahmanın özür dileyebileceğine inanıyorum eğer bir hatası varsa bu 15 yıldır aynı değişen birşey yok her insan hata yapabilir fakat önemli olan hatalardan ders almaktır ben şuanda onun yazılarını okuyorum ve kanım kaynıyor çünkü gerçektende yanlız değişmiş bu forumda.Bilemiyorum ve seninde düşüncelerine saygı duyuyorum.Fakat benim neredeyse 19 yıldır tanıdığım Rahman hiçkimseye dinsiz damgası vurmaz.Ama her türlü tartışmaya açıktır (kabul ediyorum biraz sinirlidir) fakat hiçkimse onun yanlış yaptığını düşündüğünü sanmıyorum.Çünkü güvenilir ve çevresine sevgi,saygı yayan bir insandır.

o kadaryazı yazmış gidiyorum diye siz durun bakın ben onu geri getirmesini bilirim: )

polisi kırar beni kıramaz

Asselam

fatu' Alıntı:

Ben yatıyorum..! Yatmadan önce bişi daha söyliyim sana;

Benim babam Kadir-i'dir..! Bende aynen yetiştim aslen..!

TV'de gördüğü bir sürü insanı tanımadan etmeden, niyetini tam olarak anlamadan dinsiz damgası vurduğu için insanlara ben babamın büyük dinsizlerden olduğunu düşünüyorum..!

Kardeşine söylersin selamımla beraber..! Allah yolunuzu açık etsin..!

Bakara süresi 255 nci ayet..! her zaman oku..! ;)

Dogru!!!! :hhman:

hoşgeldin.daimi olman dileğyle :goz:

aramıza hoşgeldin

Geri