Selamunaleyküm

.:Hattab:.

New member
Reaction score
0
Selamunaleyküm kardeşlerim

Ben Muhammed Şamil.19 yaşındayım İzmir/Buca da oturuyorum ve İzmirdeki son günlerimi yaşıyorum.Kardeşimle nette hatırlaşırken bahsi geçti burası merak ettim.Üyelik anca bu güne nasipmiş.

Aslen Çeçenistan/Groznya kökenliyim fakat savaş sebebi ile Türkiyeye gelmişiz zamanında doğma büyüme mardin/kızıltepe doğumluyum (hemşerilerime selamlar).Artık kardeşimle birlikte burada paylaşım yapacağız inşAllah

Asselamunaleyküm.

Aleykümselam kardeşim hoşgeldin..!

w.a.s kardesim hosgeldin ıyı paylasmalar kolay gelsin

Aleykümselam.

Hoşgeldin....

Vealeykümselam
Allah razı olsun inşAllah arkadaşlar hoşbulduk

aleykümselam h.geldin ii forumlar

aleyna ve aleykum selam hoşgeldın

Hoşbulduk Allah razı olsun inşAllah

Hayırlı Cumalar

Asselam

Hattab sanada Hayırlı Cumalar kardesım avatar resmın guzel

Allah razı olsun inşAllah kardeşim.Çeçenistan emiri Mısırlı Şehid (inşAllah) Amir Hattab

Allah yolunda sehit olmak guzel ve herkese nasip olmayan bir ölüm ınsallah bızde o yolda savasarak ölürüz hakkımızda hayırlısı nasip ola

inşAllah.Allah bizede inşAllah bir gün şehadet şerbetinin tadına baktırsın.Her mümin Allah yolunda ölmeyi diler.Yeri geldiğinde kafirle savaşarak yeri geldiğindede nefs ile.Nefs ile savaşırken ölürse bir kimse Allah o kişiye merhamet eder

valla kardesim savasarak olmeyi cok isterim nefs ile savasarak olmeyı daha cok isterim ama cok zor hakkımızda hayırlısı olsun biladerim

aleyküm selam hattab kardesim ,, hosgeldin sevindim burda gördügüme ...

Nefs ile savaşmak zor,fakat teslim olmak lazım.
Allah a teslim olmak lazım! O yüce teslimiyetten sonra Allah kuluna Güç verir.Harama uzatılan ele ağırlık düşer,gözler yorgunlaşır,kişi kendinden utanır bir daha yapmama yolunda gider.

Allah a teslim olduktan sonra bilmek lazımki,o çok doğru bir sığınaktır.

Allah hepimize Mağfiret etsin inşAllah

Yazış şekli andırıyor
Düşünceleri Andırıyor
Neden banlandığınıda tahmin edebiliyorum
Ama keşke karşılaşsaydık,merak ediyorum kimdir diye

Aklımdan biri geçiyor ama onun olmasına ihtimal vermek istemiyorum : )

Geri