selamlar

iSpiYonCu' Alıntı:
pisd... yenı gelen bacım ılk uyarıyı kendı actıgın baslıga bu kadar cok post kasarak alabilirsin yanı kız erkek ayrımı yok acımaz cezayı yersın söliim ;) yöneticiler cok zalim falla ; ))

yaw walla girdiğim her sitede hep ceza yiyom:D
yeter artık ceza yemek istemiyom tamam artık herkese teşekkür basıyom saol felan yok:D psikolojim bozuldu ehehe

Ben senden 1-2 hafta daha eski biri olarak hoşgeldin deme hakkına sahibim sanırım :p Hoşgeldin hackergirl. Ankaralı :)

WeLLCoMe to HackHeLL
Aktivasyona Gerenq Yonq...

Aramıza hoşgeldin.
İyi forumlar...

eh 1 kız haCker'ımız eksikti oda qeLdi tam oLdu :pp Nys aramıza h.q iİi fOrumLar quzeL payLashimLar haCker'ana =)

Hackerboy lar wardı bide Hackergirl imiz oldu aile genişlio :) sırada hackerbaba , hackerana falann war :D

Hoşgeldn bu arada...

WELLcOmE H@cKH€€L @RaMıZa HoŞ G€LdiN İi FOruML@R

Hoşgeldin aramıza iyi forumlar...

olum bırakın turkce rap ı ben yabancı dınlıom death row cuydum bı aralar adamımı notorıus BİG öldürdü (rahmetle anıyoruz)2pac ya bılıonuzdur sonra herkezı dınlıom ama en guzelı 2pac ya mc olan arkadas kımse ıyı yazabılıomu ben bı yazdım arkadaslan dıss atıoduk hoca gordu kagıdı dıss atarken DISSipline gittik ogunden berı yazmıyom ama yazarım ben bugun yarın ben yazdıklarımı beyenmıyom herkez guzel dıo ama ne bılıım dıss yok ofke nefret ben bunlarla beslenıom yapamazsam da bırakırım heralde hade bye

Geri