selam!

say_d

New member
Reaction score
0
merhaba doğan güneş,merhaba bulut kardeş,merhaba hepinize...merhaba türkiye...merhaba hackhell üyeleri:) ben yenı uye oldumda sölim dedim:)
biraz kendimden bahsediyim:ben antalya'dan say_d-re5pect.adım say_d,17,5 yasındayım,185 boyundayım :D ıste bole bırıyım ayrıca çok pisliğim,her türlü iğrençliği,pisliği yaparım.bir jackass hayranıyım.kendi jackass videolarımda var.hmmm hobılerım:söz yazmak,beat yapmak,freestyle atmak,graffiti yapmak,basketbol oynamak,tag atmak,break dance yapan ark.ları ızlemek,amerikan arabalarıyla gezmek-tozmak,gangstarap dinlemek,mode xl dinlemekkk soora kızlar:D soora club'larda takılmak,techno-house sarkılar dınlemek,old school hiphop dinlemek hmmm motor'a binmek,sigara içmek,coca cola ıcmek,pcyle ugrasmak-orasını burasını kurcalamak,dövme yapmak-yaptırmak,kulagımı-kaşımı deldırmek falan fılan...sız nelerı yapmaktan hoslanırsınız????saygılar! peace&re5pect!!!

Hoşgeldin iyi forumlar arkadaşım... Bize söyleyecek bir şey bırakmamıssın.. Bizler de hayattan , nefes almaktan mutlu oluruz ; )

iyi forumlar arkadaş aramıza hoş geldin

hoş geldin............

Offf...OFff..OFf...Hoşgeldin yaww...Ne giriş böle...

Neyse biz de senin gibi dostları aramızda sık sık görmekten hoşlanırız....

Forumun tadını çıkar....;)

hoş geldin iyi forumlar..

Hoş geldin aramıza iyi forumlar dilerim...

Hoşgeldin İyi Forumlar... ;)

hoş geldin arkadaşım

HoşGelDin Girişini Beğendim;)

Geri