Selam onerene tesekkur

Game Trader

New member
Reaction score
0
Selam bugun oglenden ebri ismini vermiyecegim bir cobanla ugrasiyorum hemde tam cabon aranirken burayi buldum arkadasin biri adresi verdi once bir dolanayim gerekli yere sorunumu yazacagim hayatta 2 seyi sevmem [ ben herseyi biliyorum yaparim diyenle insan sifatini kaybetmis kufur eden kisileri ]
bilginin sonu yoktur ama insan olmak insan gibi yasamak kisinin kendi elindedir belki kisasa kisas kotu birsey olsada o kisiye kendinden daha buyuk biri oldugunu gostermek belki yola gelmesini saglayacaktir

ismim Aytug tanistigimiza memnun oldum diyecem ama kimseyi tanimiyorum uamrim yararlanacam simdiden yararlanacagim bilgileri saglayan kisilere cok tesekkur ediyorum [ Yazi ozurluyumdur kusuruma bakamyin ozellikle ''baslarken kelimelerini abslarken yazarim''

bence super bi giris yaptin
aramiza hosgeldin : )

hoşgeldın aytuğ bu denli derin anlatıma gerek yoktu geldım demen yeterdi :)

hoşgeldin dostummmm

eeet bu arkadasın da giris pek derin olmus yaw:D

Tesekkur ederim kendimden birilerini bulmak guzel :)
Edit etmeden duramadim ya gevezeyim biraz ne yapayim detayi severim hepinize cok cok tesekkurler daha bir konu ayzarken burasi dolmus

|St_AnGeR|' Alıntı:
Yazi ozurluyumdur kusuruma bakamyin ozellikle ''baslarken kelimelerini abslarken yazarim''

:D baq Sen bence Daha yası osrlü görmemishn.. H.g Bu arada..
+1 kesinlikle özürlü :D
hoş geldin aytuğ giriş süper olmuş iyi forumlar :D

KiZiLaKReP' Alıntı:
:D du ya ztn gelemiodum nezamandır sabaha kadar kalıp heryere bakcam yeni neler var die sanane hem yazı özürlü :D uhahah sen yat bakeem​

Ahahah :D Eline bashqa bishe gechmioqi yası osrlu dio paso :p nyse geiq oldu paso PembeTaratula Nolcaq!

hoş geldin iyi forumlar.

hoşgeldin bilader aradığın yere gelmişsin tam

Hoşgeldim kardeşim güzel bir giriş yaptın :p

hoşgeldin arkadaşım..

Hoj geldın aramıza

Geri