^^*Selçuk Üniversitesi*^^

eskiden bunlar doğruymuş fakat artık konyalılar bizide geçtiler kanattimce :) her şey değişti devir değişti ee tabii konya da değişti... bu giriş mesajımız olsun görüşmek üzere arkadaşlar :)

ben de 1 sene hazırlıktan sonra bu sene profil resmimde de belli olduğu gibi: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ_İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ_ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ_ 1. sınıf öğrencisiyim, konya'da 2. senem tabi.....:):):)

"P_O_L_İ_T_İ_K_A___________B_İ_Z_İ_M___________İ_Ş _İ_M_İ_Z"

Arkadaşlar Üniversiteler Hakkında bilgi almak için www.trstudent.com sitesini size önerebilirim. Mutlaka girin bakın derim ben

paylaşımın için teşekkürler, yararlı bir paylaşım gerçekten:clap

konyada pardon artık sanırım gonyada demem gerekiodu :) 2. senem halkla ilişkiler okuyorum... evet modern bi şehir okulda olay yok gerçi geldiğim ilk gün reis yalakası birinden uyarı almıştım ama salladığım sölenemez neccko nun bahsettiği %85 öğrenci olan mahallede ikamet ediyorum...
bende şu konya hakkındaki ilginçliklere bişey ekliim;
konyadaki tramvayların bazıları yeşil bazıları kırmızı koltukludur... bunun sebebi tramvay ilk konyaya geldiğinde erkekler yeşil koltuklulara bayanlar kırmızı koltuklulara binermiş...
konumuz hayırlı olsun...

Kötü sallamışsın yok öle bişiy...

konya okul önc öğrt kazandım bakalım nasıl bi yer beklio beni

Geri