^^*Selçuk Üniversitesi*^^

NeCcko

Altın Üye
Reaction score
0
Türkiyenin en cok önyargıya sahip olan illerinden birinde kurulu olan ve yine Türkiyenin en büyük kampus alanına sahip olan selçuk üniversitesinde okuyanlar,okumak isteyenler,Merak edenler ve eleştirenler burasi bizim konumuz

Bu arada bende iibf işletme 3. sınıfda okuyorum
HAckhell yönetimine böyle bir bölüm açtıklari icin cok cok teşekkürler okula sınavdan sınava ugradıgım icin bazen okudugumu unutuyorum en azından burada hatırlarım :D

Kısaca selcuk ve konya hakkında bilgi verecek olursak yeşilin bol oldugu ve şehrin dışında olan bir kampüsü olması ve kampüsün karşısında bulunan ve nerdeyse %85 inden fazlasını ögrencilerin oluşturdugu bir mahallesi olan dogru işleri ve dogru kişileri buldugunuzda cok güzel bir öğrencilik yaşayabileceginiz bir ortam
Ayrıca birde egitim fakültemiz vardır büyük kampüsle tam zıt şekildedir yani şehrin öbür ucundadır. :=)

Benim geldigim sene cok korkutmuşlardi gözümü aman okulda dikkat et siyaset var etliye sütlüye karışma diye ama okula girdigim andan itibaren böyle birşey görmedim megersem benim geldigim sene rektör değişmiş ve herşeyi tersine çevirmiş.Benim 3. senem ve daha öyle ahım şahım bi olay yada buna benzer birşey görmedim duymadım su an tamamen özgürlük hakim kampüsümüze :=)

Konya deince insanlar bir acayip bakıyorlar gittigim yerlerde cok gezdigim için kulagıma gelen ve bana söylenen birkaç komik olayıda anlatayım

-Abi konyada cumaya gitmeyenleri dövüyorlarmıs dogrumu :=)
Benim cvbimi sormayın bile :D
-Abi konyada kız arkadasınla el el yürüyemezmissin dogrumu
-Küpe takanlari piercing yaptıranlari saç uzatanlari fena yapıyorlarmıs dogrumu :)

Artık böyle şeyler kalmadi konyada daha dogrusu cok eskiden miş onlar
Gelecekler için söylüyorum eger hiçbirşey bilmiyorsanız etrafınızda anlatılanlara pek kulak asmayın :=)

HErhangi bir problemi olan yardıma ihtiyaci olanlar varsa bana pmden ulaşsınlar elimden gelidigince yardım etmeye calısırım
Ama sakın dersle ilgili gelmeyin ben son vizelerde bile ne sordular hatırlamıyorum ha hocalari sorarsanız size taktikler verebilirim :=)

Neccko arkadaşıma katılıyorum, ayrıca teşşekür ediyorum. Makine müh. okuyorum. Ayrıca şu aralar finaller var, herkese başarılar diliyorum.

Neccko arkadşım. böle bir konu açmana teşşekür ederim. Bİr selçuklu olarak. bu arada bende ziraat te okuyorm. finallerde tüm arkadaşlara başarılar

Konya Ve SelÇuk Universitesi SanildiĞinin Aksine Bircok Universxite Ve İlden Daha Modern Ve ÇaĞdaŞ Bir Yapiya Sahiptir.ankarali Olarak Konyada Okuyan Birisi Olarak Cok Bir Fark GÖremedim.Şekİl Ve GÖrÜntÜye Takilmazsaniz.İnsan Heryerde İnsan Ve Universite GenÇliĞİ Heryerde Hemen Hemen Ayni Şeyleri Yapiyor.ortami Kendisi Şekillendiriyor.Önyargilar BoŞuna ...

Selam beyler ben geldım ben selcuk bılgısayar teknolojisi mezunyum umarım mezunlarada yerınız vardır ayrıca bende konyalıyım

ben osman.. =)

jeodezi ve fotogrametri [ harita =) ] mühendisliği okumaya çalışıorum.. :vur

2. sınıf bitti.. :melek

böle bi kampüs bölümü açılması ii oldu baya.. :aşk

ayrıca selçuktan, soyadını yada öğrenci numarasını bildiğiniz herhangi bi kişinin fotografını bulabilirim :melek (bilenler wardır tabiki ama lazım olursa die sölüorum..)

ha konyayı bilmem de marası daha 3 ay oldu btireli oraya sakın uzun saçlı ya da top sakallı gitmeyin hele hele küpe sakın !! :D kız arakdasa gelince de el ele gezersin ama tren gibi görürler sizi öküz gibi bakarlar !

Selçuk İngilizce mezunuyum..evet Konya sanıldığının aksine çok modern ve gelişmiş bi şehir..
erkekleri cüppeyle kadınları çarşafla göremezsiniz..vala ben tam çarşının göbeğinde üç yıl kaldım ya bi ya ikidir gördüğüm..
ayrıca kız arkadaşımla da el ele çok gezdim ne laf atan oldu ne cins cins bakan..orda gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar yada danışmak isteyenler pm atabilir..yardımcı olurum.. en azından doğru yönlendirmelerde bulunabilirim...

bende konyada tıp okuyorum 3. senem 2.sınıf ama bu arada neckko sen k.o.oynuyor musun?

konyada pardon artık sanırım gonyada demem gerekiodu :) 2. senem halkla ilişkiler okuyorum... evet modern bi şehir okulda olay yok gerçi geldiğim ilk gün reis yalakası birinden uyarı almıştım ama salladığım sölenemez neccko nun bahsettiği %85 öğrenci olan mahallede ikamet ediyorum...
bende şu konya hakkındaki ilginçliklere bişey ekliim;
konyadaki tramvayların bazıları yeşil bazıları kırmızı koltukludur... bunun sebebi tramvay ilk konyaya geldiğinde erkekler yeşil koltuklulara bayanlar kırmızı koltuklulara binermiş...
konumuz hayırlı olsun...

konyadaki tramvayların bazıları yeşil bazıları kırmızı koltukludur... bunun sebebi tramvay ilk konyaya geldiğinde erkekler yeşil koltuklulara bayanlar kırmızı koltuklulara binermiş...
konumuz hayırlı olsun...

Tramway konyaya ilk geldiğinde ben konyadaydım ve hiç öle bi uygulama yoktu ;)

ohoh forumun yarısı konyadaymış bende selçuk üniversite nine mi gitsem naapsam:D

Bencede iyi sallamışlar...97-04 arası Selçuk'ta okudum.İyi öğreneyim diye 7 senede bitirdim okulu:D Az buz değil yani...Yok öyle bişi...Hayatımın en güzel yıllarıydı Konya sanıldığının aksine öğrenci şehridir.Şimdi çok daha rahat hatta herşey.

Daha bu sene başladım hazırlıktayım ama işimiz gereği kampüste büyüdüm sayılır Dışardan gelenler konyayı iran gibi zannediyolar alakası yok ama bu türban değişikliğinden sonra çok değişek gibi geliyo bana iki 3 seneye kadar İran üni.lerine benzer gibime geliyo..
80.000 kişilik selçuktan bu kadarmı kişi var???

ben osman.. =)

jeodezi ve fotogrametri [ harita =) ] mühendisliği okumaya çalışıorum.. :vur

2. sınıf bitti.. :melek

böle bi kampüs bölümü açılması ii oldu baya.. :aşk

bende selcuk haritalayım 94-2000 okumaya çalışmak güsel bir tabir gercekten zor bir bölüm. ayrıca diğer selcuklu arkadaşlara da selam.....
konya güzel ve okumak için idael bir sehir.. bisim zamanımızda her sey daha zordu şimdi duyuyorum konya çok aşama kayıt etmiş......:clap

Bende Selçuk Üniversite Makine Mühendisliğinde okuyorum. Üniversiteyi öneririm bölümü önermem eğitimi çok güzel ama çok çalışmak gerek :)

Geri