Seks bağımlısı yapan oyun!

__CgR__

тнє ℓσя∂
HH Üyesi
Reaction score
0
Nasıl yani?: 24 yaşındaki genç kadın bir konsol oyunu yüzünden seks bağımlısı olduğunu iddia ediyor!

24 yaşındaki İngiliz Amanda Flowers, oyun tarihinin gördüğü en garip iddialardan biriyle gündemde. Flowers, iddiasına göre, Wii'nin oyun tahtası WiiFit ile oynarken ayağı kayıp düştü ve bu düşme, onun seks bağımlısı olmasına yol açtı!

Flowers, basına da yansıyan iddiasında, düşme olayından sonra en küçük titreşimlerin bile kendisini tahrik etmeye başladığını söylüyor. Yine aynı iddiaya göre, doktorlar, genç kadına "kalıcı cinsel uyarılma sendromu" teşhisi koymuş.

Bu iddianın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı bilinmez; ama genç kadın için müthiş bir reklam olduğuna şüphe yok. Flowers'ın bu olay sonrasında Wii'nin üreticisi Nintendo'ya dava açıp açmayacağı henüz bilinmiyor. Ama kendisini çok yakında reklam ya da dizilerde görürseniz şaşırmayın...

İçinde varmış demek ki böyle bahane olmaz. Pis sapık :)

böyle bişeyin belgeselini izlemiştim. amerikalı bi hatundu. var böyle olaylar mami deme öle =)

daha öncede böle vakalar vardı sanırım :) zor bişey ya allah göstermesin :D

ben daha öncede okumuştum kadın fotokopi çekerken makinanın sesinden thrik oluyormuş.Daha bin türlü şey kadını tahrik etmeye yetiyormuş

Flowers, iddiasına göre, Wii'nin oyun tahtası WiiFit ile oynarken ayağı kayıp düştü ve bu düşme, onun seks bağımlısı olmasına yol açtı!

bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı.ne alaka ya.bu kadın da iyi sallamış.sokakta kaldırımdan inerken düşseydi belediye başkanını mı suçlayacaktı.kadın da potansiyel varmış belli.sadece suçlucak bişi arıyo.

doktorlar, genç kadına "kalıcı cinsel uyarılma sendromu" teşhisi koymuş.

geçmiş olsun.bi daha o tahtadan düş zıpla hopla bişi yap sendrom falan kalmaz...

türkiyede damacana onlarda oyun consol ..
Daha neler duyacaz

bende wii almayı düşünüyodum.Hocam bi sakatlık olmasın:D

Geri