"Sekizinci Emir: Çalmayacaksın"

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, Davos'ta, Peres'e Tevrat'taki On Emir'den altıncısını hatırlatan Başbakan'a, "Madem eline Tevrat'ı aldı ve Tevrat'taki emirleri önemsedi, O halde sekiz, dokuz ve onuncu emirleri de okumasını tavsiye ediyorum. Sekizinci Emir: 'Çalmayacaksın' diyor" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, TBMM'de yaptığı açıklamada, İstanbul'da hafta sonu 40 milletvekiliyle gerçekleştirilen parti çalışmasını ve Başbakan Erdoğan'ın CHP'ye yönelik sözlerini değerlendirdi.

Halkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na, büyük sevgi ve ilgi gösterdiğini, bunun, 29 Mart'ta yapılacak seçimlerde sandığa yansıyacağını ifade eden Okay, İstanbul'daki toplantılarda binlerce insanın, ''Hırsızların korkusu Kılıçdaroğlu'' diye slogan attığını söyledi.

Okay, vatandaşların, yolsuzluk ve hukuksuzluklara karşı büyük tepki içinde olduğunu öne sürerek, şunları kaydetti:
''Davos'ta, Peres'e Tevrat'taki On Emir'den altıncısını hatırlatan Başbakan'a, madem eline Tevrat'ı aldı ve Tevrat'taki emirleri önemsedi, O halde sekiz, dokuz ve onuncu emirleri de okumasını tavsiye ediyorum. Sekizinci Emir: 'Çalmayacaksın' diyor.

Dokuzuncu Emir: 'Yalan söylemeyeceksin' diyor. Onuncu Emir: 'Başkasının hakkını gasp etmeyeceksin' diyor. Seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını görünce, anlaşılan Sayın Başbakan'ın vücut kimyası bozuldu.''

Başbakan Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'na yönelik söylemlerde bulunurken ''iftira ettiğinden'' söz ettiğini ifade eden Okay, ''Eğer Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri iftiraysa, neden AK Parti'nin iki genel başkan yardımcısı görevlerinden ayrıldı? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek neden suspus oldu?'' diye sordu.

Okay, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını belgeleriyle ortaya koyduğunu savunarak, ''Sayın Başbakan, yüksek perdeden bağırarak, üslubu bozarak, hakaretamiz konuşarak, Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu gerçekleri gözden kaçıramaz'' dedi.

Okay, Başbakan Erdoğan'ın, ''CHP'nin geçmişine saldırarak Cumhuriyet'in değer ve kazanımlarından dolaylı olarak intikam almak'' istediğini de ileri sürdü.

Çağdaş yaşamı ve demokrasiyi, modern Türkiye'yi yaratan CHP'nin kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ifade eden Okay, Erdoğan'ın üslubunun, seçimlerde karşılaşacağı olası oy kaybının endişesinden kaynaklandığını iddia etti.
9 Şubat 2009

http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=35660

Başbakan işine yarayan emirleri çok güzel kullanıyor. Öyle sekizinci, dokuzuncu, onuncu emir falan da neymiş...

Bir yahudiye onun inandıgı kitabdan örnek verilir ama görüyorumki tevratı okumak isteyenler hemen alalen okumuşlar güzel devam edelim gizli yahudilerin kim olduklarını anlıyoz bu sayede:Dkitaplarındanda örnek verirmiş kuranda yokmuyduda calmıcaksın hırsızlık yapmıcaksın diye gecen ayetler neden şimdi müslüman oldugunu söyleyen birine yahudiye verdigi örnekden dolayı böyle örnek veriliyor anlamış değilim:D
şimdi kesin birileri atlamassa şaşırırım recep kafirdir diye ayetde getirise tam olur:D

Bir yahudiye onun inandıgı kitabdan örnek verilir ama görüyorumki tevratı okumak isteyenler hemen alalen okumuşlar güzel devam edelim gizli yahudilerin kim olduklarını anlıyoz bu sayede:Dkitaplarındanda örnek verirmiş kuranda yokmuyduda calmıcaksın hırsızlık yapmıcaksın diye gecen ayetler neden şimdi müslüman oldugunu söyleyen birine yahudiye verdigi örnekden dolayı böyle örnek veriliyor anlamış değilim:D
şimdi kesin birileri atlamassa şaşırırım recep kafirdir diye ayetde getirise tam olur:D

kurandan örnek vermeye ne hacet. müstakbel halifeye.

ama sayın müstakbel halife tevratı okuyup 10 emri ağzından düşürmediği için kendisine tevrattan hatırlatma yapılmış.

tevrat konusunbu kim açmışsa gizli yahudi lafını ona söyle
mesela tayiibe

kurandan örnek vermeye ne hacet. müstakbel halifeye.

ama sayın müstakbel halife tevratı okuyup 10 emri ağzından düşürmediği için kendisine tevrattan hatırlatma yapılmış.

tevrat konusunbu kim açmışsa gizli yahudi lafını ona söyle
mesela tayiibe

yazdıklarımı iyi okuduguna eminmisin yada düşünmedenmi cevap veriyorsun arkadaşım
saygılar

yok okudum merak etmem ama sen benişm ne demek siteidğimi anlamadın herhalde

neyse cevap verem sana şimdi sn.Başbakan nerde kime cevap verdi Davosda yahudiye ne için filistinde kan döktügü için kime yahudiye kendi dininden örnek verdi yani senin dinin bile seni desteklemiyor anlamına getirdi bu gün bunu yapan milet vekili nerde Türkiyede burası dini inanışı İslam değilmi Sn.Başbakan Elhamdurillah Müslümanım demiyormu bu yoldan cıkarak kurandan örnek verse idi daha manidar oılurdu ama davosu düzmece gibi göstermek yada başka taraflara cevrimek için ön hazırlık dedigimiz olayı yapmaya calışıyor ki bence becerememişi:D şimdi yahudiye verdigi örnekden cıkarak bu örnegi vermek bu yönden bakılınca yalnış ama adam yahudi ise o zaman iş değişir vs vs konuyu uzatmadan benim anlatmak istedigim senin cevirmek istedigin taraf olmadıgınıda pek aladırki sende biliyorsun ama ısrarla saptırmak istiyorsun ne demek istedigimi...
birde tavsiye ediyor bunada deyineyim karşısındaki müslüman oldugunu söyleyen birine tevrattan vurmaya calışıyor keza Kuranı örnek olarak gösteremiyor bu da baya dikat cekicidir:Dbir müslümannım diyen birine yalnışı varsa Kurandan örnek vermek bana daha mantıklı geliyor yahudiye yalnışı varsa tevrattan örnek vermek daha mantıklı geliyor
Umarım destekledigim konu adına aklında bir pürüz bırakmamıştırım:D
saygılar

olayı karıstırmıssınız arkadaslar basbakana laf sokulmus gene onun kullandıgı yontemle ama ben sıze bırsey soyleyeyım sıracının sahıdı bozacı mısalı olmus :):)

çalıcaksın çırpıcaksın ergenekonu savunacaksın sonrada sandığa gömülüp ezim ezim eziliceksin...

bu ülke tokat atmaya bayılıyo.. 17 yıldır iktidar yüzü görememiş olmalarının sebebi çalmamış olmaları olamaz hehalde değil mi..

herkes özellikle dindar arkadaşlar hep hadis ayet vb.. şeyler yayınlıyor ya bende onlara özeneyim bari...

Sirkat haddi Yüce Allah'ın; "Hırsızlık yapan kadın ve erkeğin ellerini kesiniz." *ayetine göre elin kesilmesidir.

Buhari Aişe (r.anha)'den şunu rivayet etmektedir:

"(Hırsızın) eli, çeyrek dinar ve daha fazlası (değere sahip mallar) için kesilir. " *

Yine Nebi (sav)'den rivayet edilen bir başka hadis ise şöyledir:

"Sizden öncekiler, aralarında şerefli ve itibarlı biri hırsızlık yaptığı zaman onu bıraktıkları, zayıf biri hırsızlık yaptığında ise elini kestikleri için helak oldular." *

Aişe (r.anha) rivayet ediyor:

"Nebi (sav) hırsızlık yapan bir kadının elini kesti. Aişe der ki: Daha sonra bu kadın, Rasulullah (sav)'e gelerek ihtiyacını söyledi, tevbe etti ve tevbesini en güzel bir şekilde yaptı." *

http://www.hilafet.com/kitaplar/Islam_Hukukunda_Ceza/10.htm

ee o zaman bizde tayyibin ve takımının elini kolunu değil her yerini parçalamamız gerek sanırsam..!!

herkes özellikle dindar arkadaşlar hep hadis ayet vb.. şeyler yayınlıyor ya bende onlara özeneyim bari...

Sirkat haddi Yüce Allah'ın; "Hırsızlık yapan kadın ve erkeğin ellerini kesiniz." *ayetine göre elin kesilmesidir.

Buhari Aişe (r.anha)'den şunu rivayet etmektedir:

"(Hırsızın) eli, çeyrek dinar ve daha fazlası (değere sahip mallar) için kesilir. " *

Yine Nebi (sav)'den rivayet edilen bir başka hadis ise şöyledir:

"Sizden öncekiler, aralarında şerefli ve itibarlı biri hırsızlık yaptığı zaman onu bıraktıkları, zayıf biri hırsızlık yaptığında ise elini kestikleri için helak oldular." *

Aişe (r.anha) rivayet ediyor:

"Nebi (sav) hırsızlık yapan bir kadının elini kesti. Aişe der ki: Daha sonra bu kadın, Rasulullah (sav)'e gelerek ihtiyacını söyledi, tevbe etti ve tevbesini en güzel bir şekilde yaptı." *

http://www.hilafet.com/kitaplar/Islam_Hukukunda_Ceza/10.htm

ee o zaman bizde tayyibin ve takımının elini kolunu değil her yerini parçalamamız gerek sanırsam..!!

CHP li millet vekilerine rüşvet vermekden imanım gevredi lafı bir şeyler hatırlatıyormu imanlı kardeşim:D

neyse cevap verem sana şimdi sn.Başbakan nerde kime cevap verdi Davosda yahudiye ne için filistinde kan döktügü için kime yahudiye kendi dininden örnek verdi yani senin dinin bile seni desteklemiyor anlamına getirdi bu gün bunu yapan milet vekili nerde Türkiyede burası dini inanışı İslam değilmi Sn.Başbakan Elhamdurillah Müslümanım demiyormu bu yoldan cıkarak kurandan örnek verse idi daha manidar oılurdu ama davosu düzmece gibi göstermek yada başka taraflara cevrimek için ön hazırlık dedigimiz olayı yapmaya calışıyor ki bence becerememişi:D şimdi yahudiye verdigi örnekden cıkarak bu örnegi vermek bu yönden bakılınca yalnış ama adam yahudi ise o zaman iş değişir vs vs konuyu uzatmadan benim anlatmak istedigim senin cevirmek istedigin taraf olmadıgınıda pek aladırki sende biliyorsun ama ısrarla saptırmak istiyorsun ne demek istedigimi...
birde tavsiye ediyor bunada deyineyim karşısındaki müslüman oldugunu söyleyen birine tevrattan vurmaya calışıyor keza Kuranı örnek olarak gösteremiyor bu da baya dikat cekicidir:Dbir müslümannım diyen birine yalnışı varsa Kurandan örnek vermek bana daha mantıklı geliyor yahudiye yalnışı varsa tevrattan örnek vermek daha mantıklı geliyor
Umarım destekledigim konu adına aklında bir pürüz bırakmamıştırım:D
saygılar

sana bir kitap öneriyorum

adı da şu

Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine

http://www.ilknokta.com/urun/80786/Musanin-Cocuklari-Tayyip-ve-Emine--Ergun-Poyraz.html

bi bak özetini bi oku

gerçi başbakanınız okumamakla övünüyor sen sadece özetinide okusan yeter

saygılar

Sahi ya CHP nin Meşhur Çankaya YAMYAM ları bu emir dışında sanırım

Yada Daha bir kaç gün Önce CHP genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen in 600 bin dolarlık rüşvet iddiaları da bu 8. emir dışında

sana bir kitap öneriyorum
adı da şu
Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine
http://www.ilknokta.com/urun/80786/Musanin-Cocuklari-Tayyip-ve-Emine--Ergun-Poyraz.html
bi bak özetini bi oku
gerçi başbakanınız okumamakla övünüyor sen sadece özetinide okusan yeter
saygılar
buda benim araştırmam:Dheee birde öyle bir yerden bulmuşsunki hayretler içinde kaldım kitabın okunmasını isteyen İmam Emin CÖLAŞAN bak bunu görünce kahkaha attım emin ol bu İmam Emin len masonun ta kendisi tabiki Sn. Başbakana yahudi diyen kitabı övecek aşşadakide yazar hakında biraz olsun araştırlmış ve oldugu gibi aktarılmıştır :D bana şunlaarın örneklerinden vermnesen sevinirim ki İmam Emin baş örtülüler üniversiteye girme yasagı koyuldugu zaman nerdeyse cıkıp sokaga davullu zurnalı göbek atmadıgı kalmamıştı birde Fatih ALTAYLI bunların destekledigi her şey yalan vatana hıyanet gözü ile bakarım yazarını bilmedigin kitabı okuma derim buda benden sana bir öneri...

ERGÜN Poyraz, yazdığı psikolojik savaş kitapları ile tanınıyor. Evli ve bir çocuğu olduğu bilinen 44 yaşındaki Poyrazın çıkardığı spekülatif kitapların yayım tarihlerinin zamanlaması amacın psikolojik savaş olduğunu ortaya koyuyor. Poyrazın yazdığı Refahın Gerçek Yüzü, Refah Partisinin kapatma davasında belge olarak kullanıldı. Fethullahın Gerçek Yüzü adlı kitap, Gülen iddianamesinin temelini oluşturdu. Ergün Poyraz, Refah Partisinin kapatılmasında, Necmettin Erbakan hakkında açılan soruşturmalarda merkezi bir rol oynadı. Çeşitli cemaat ve vakıfların etkinliklerine ait kaset arşivi yaptığı bilinen Ergün Poyraz, dönemsel olarak bunları bazı televizyon kanallarına servis yaptı. Poyrazın, Gülenin terör örgütü kurmakla suçlandığı davada montajlı CD hazırlayarak mahkemeye verdiği ortaya çıktı, davada tanık olarak dinlenen Osman Akın ifadesiyle Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticisi Gülseven Yaşerden sürekli para aldığı belirlendi. Poyrazın Erdoğan ve Gülü hedef alan kitaplarının bilimsel dayanağı olmadığı, hakarete varan cümleler kullandığı belirtiliyor.

son olarak aşşadaki link deki yazıyı oku madem okumayı seviyoruz:Dbu yazarın nasıl biri oldugu vede kimleri nerden nereye cıkartıgı gibi konuşları enine boyuna ortya cıkarıyorr ve deli sacması yazarı bir daha okumaman dilegi ile...
gerci başkanınız baş örtülü diye okulara girmesinler diye insanları okutmuyor ama sen oku bunu işine yara belki:D
başka beraber araştırıp paylaşa bilecegimiz konu varsa sabırsızlıkla bekliyorum:D
buda kaynak link
http://skyturkvngenc.wordpress.com/2007/07/05/ergun-poyraz-kimdir/

saygılar

yurt içinde irticai faaliyetlerin odağı olduğu mahkemelerce tescillenmiş bir partinin başkanından başkası yurtdışındada irticai faaliyetlerde bulunmazdı zaten.

din kardeşimiz recep büyük atıyor, hızına ne müslümanlar yetişebiliyor nede yahudiler.
din kardeşimiz recepi tutabilene aşk olsun.

din kardeşimiz recep peygamber olucak adammış biz kıymetini bilemedik ama kalleş araplar kadir kıymet biliyormuşki halife olsun diyorlar...

CHP li millet vekilerine rüşvet vermekden imanım gevredi lafı bir şeyler hatırlatıyormu imanlı kardeşim:D

chplilere veren gidip söyle ve bana göstersene belgeleriyle şu adam dedi diye... bende duydum senin gibi sağdan soldan ama belge göstersene..!!! ben CHPciyim ama kökenciyim ben şu an ki... kılıçdaroğlundan başka kimseye chp'den günahımı bile vermem ama kökeni yetiyor insana... anlayan'a...:goz::goz::goz:

Sizin gibi gençlerin tek parti diktatöryasındaki soygunları,karaborsacı başbakanları (bkz.Saydam,Peker),milletin sırtındaki KAMBUR RIZALARI,Morrison Süleymanları,İlksanı,İSKİ ci Gökneli,Karadeniz otoyolu müdavimi Mesut u daha böyle binlerce laikin soygununu önce yazmasını bekleriz biz.

yine aynı terane görüyorumki. kavgaya bakarmısın, kimin hırsızı daha iyi yarışması. kim şu anda iktidar. tayyip efendi. hırsızmı. hemde şahı. iktidar ne demek, ülkedeki yönetime sahip olmak ve yetki sahibi olmak. buyursun hırsızlardan hesap sorsun. hırsız hırsızdan hesap soracakmış. güldürmeyin beni, bildim bileli bu ülkede her hükümet zamanında devlet soyulur. bu gün tayyip hepsine parmak ısırttı. böyle talan ve soygun görmedim. ama ne hikmetse kendi hırsızımız iyidir mantığı devrede. ulan hırsız işte hepside. kimi savunuyorsunuz. şeref, onur, kul hakkı diye bir şeyler hatırlıyormusunuz. yoksa hatırlamak istemiyormusunuz. neyseniz o olun, öyle kalın. saygılarımla...
saglam7 denen zat, hırsızlığın laiki , dincisi olmaz. provakasyonu bırak, sende dürüstsen her hırsızlığa karşı ol, sadece işine gelen kısma değil. ayrıca herkese sözüm bir suçu savunmak suça ortak olmaktır. hırsızmısınız hepiniz...

Geri