sehitlerimizi asagilayan videoyu kaldirmak icin vatan evlatlarina cagri

kacak_cocuk

New member
Reaction score
0
http://www.youtube.com/watch?v=yVz45w6d8ps BU VEDEO YU ENGELLEMEK İCİN HER YERE BASVURU YAPİN
Videonun altında bulunan "Flag as Inappropriate" yazan yere tıklayın. Karşınıza çıkacak olan "Choose a Reason" yazan kutucukta "Hate Speech" seçip "Flag This Video" onay kutusunu tıklayın.
HERKES BUNU YAPARSA VİDEO KALDIRILACAKTIR...
VATANINI KORUYAN SEHITLER ICIN BU VIDEONUN CEVABI VERILECEKTIR AMA ILK ONCE BU ADILIGIN GIDERILMESI GEREKIR HER VATAN EVLADINI BU CAGRIYA DAVET EDIYORUM SAYGILARIMLA..

bu konunun ana sayfada yer almasını moderötörümüzden rica ediyorum....

Bu Vİdeo KaldirilmiŞ.ama Daha Çok Kaldirilmasi Gereken Vİdeo Var..onlarida Flag Liyalim Hadİ Hep Beraber..

Benim Gibi Yapın

Bende youtube sitesinde Atatürk'ü ve yüce Türk milletini aşağılayan videoları bir arkadaşımın sayesinde gördüm ama keşke görmez olaydım. youtube denilen bu siteye uyarı amaçlı bir mail gönderdim ama dikkate almadılar. Çareyi genelkurmayın internet sitesinden mail göndermekte buldum ve gönderdim tabiki. Sonuç: üç gün sonra bu videolar kaldırıldı. Bizim gibi yüce Türk milletini, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi aşağılayan buna benzer videolar gördüğünüzde lütfen genelkurmayın internet sitesine girerek, genelkurmay başkanına mail atın. Ama bunu duyurabildiğiniz herkese duyurun ve herkes mail atsın. Göreceksiniz; bir kaç gün içinde bu videolar kaldırılacaktır. Duyarlılığı için arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum...

This video has been removed due to terms of use violation.

Tüh yetişemedim...

kaldırılmış ama bu youtube de yayınlanan atatürk karşıtı videolar ve pkk nın videolarına bir son vedirmek için birilerinin birşey yapması lazım

tüh yetişemedim

teşekkürler bilgiye

aslında hackhell'e böyle bir bölüm eklenebilir mi? Moderatörler arkadaşlara soruyorum?

Geri