+SeCReT W1TNeSs-

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Paylaşıma Devam :dilCocuk:

ogdgzl.jpg
9 kişi :)

Bu kadar Adam vurmak her babayiğidin harcı değil. Olay şöyle oldu ben ve bir ct vardı 2 ct kalmıştık karşımızda 10 t Diğer ct bir adam vurdu öldü. Bende 3 kişi vurmuştum. Sonra 6 vs tek kaldım. Bomba yı koruyordum ve 6 sınıda aldım :terCocuk:

66hqw0.jpg

Buda Maçta aldıpım iyi bir sonuç gerçekten iyi günümdeydim

2yos3f7.jpg

Buda Admin public te oynarken adamı rocketledi adam 2-3 dk böyle resmen patladı :)

11boj5v.jpg

Buda public king :dilCocuk: :durdurun

Veee O Bir Yıldız. O Geleceğin SpawN ı . OOOOOOOOOOOO

s5fci9.jpg
^

Ve Aim ak colt ta SüpeR olduğumu herkes Bİlir. Özan abi yAni Karmalizma da Nasibini aldı. 14-3 Giderken allahtan adam geldi Yoksa fark Büyüyebilirdi :)

oausrd.jpg

Not: Arkadaşlar Sadece Paylaşmak istdim eğer arkadaşlarımız isterse onlarda Bu başlıktan paylaşabilirler. Ama kurallara aykırıysa Saygı duyarım

İyi Forumlar SeCReT W1TNeSs

SaoL Kısmetse Sana da İnşallah :) Movie çekmeyi öğreneyim movie de gelir :D

benim kuzenim 12 kişi almıştı bu neki

Arkadaşım bunlar Bot deiL ayrıca tek başıma 9 kişi aldım Yani TEK BAŞIMA . Bütün ct ler ölmüşken aldım o skoru ayrıca 100 hp war dikkat edersen ^^

sakin sakin
kavga etmeden
usLu usLu...

Teşekkürler Arkadaşlarım. İnşallah Yakında movie çekmeyi öğrenip onuda koyacağım bu foruma :)

Arkadaşlar Bombayla 3 Kişi uçurdum ve Onun da Resmini okuyorum. Yakaladığımm pozları bu konuya koyacağım ve Güncelleyeceğim Beni seyretmeye devam edin :D

VE EN SON YENİ FOTOĞRAF 07.09.2009 Tarihinde Ak colt ta Eklenmiştir :durdurun

Geri