ARCHANGEL!
New member
Paylaşıma Devam :dilCocuk:
9 kişi 
Bu kadar Adam vurmak her babayiğidin harcı değil. Olay şöyle oldu ben ve bir ct vardı 2 ct kalmıştık karşımızda 10 t Diğer ct bir adam vurdu öldü. Bende 3 kişi vurmuştum. Sonra 6 vs tek kaldım. Bomba yı koruyordum ve 6 sınıda aldım :terCocuk:
Buda Maçta aldıpım iyi bir sonuç gerçekten iyi günümdeydim
Buda Admin public te oynarken adamı rocketledi adam 2-3 dk böyle resmen patladı
Buda public king :dilCocuk: :durdurun
Veee O Bir Yıldız. O Geleceğin SpawN ı . OOOOOOOOOOOO
^
Ve Aim ak colt ta SüpeR olduğumu herkes Bİlir. Özan abi yAni Karmalizma da Nasibini aldı. 14-3 Giderken allahtan adam geldi Yoksa fark Büyüyebilirdi
Not: Arkadaşlar Sadece Paylaşmak istdim eğer arkadaşlarımız isterse onlarda Bu başlıktan paylaşabilirler. Ama kurallara aykırıysa Saygı duyarım
İyi Forumlar SeCReT W1TNeSs

Bu kadar Adam vurmak her babayiğidin harcı değil. Olay şöyle oldu ben ve bir ct vardı 2 ct kalmıştık karşımızda 10 t Diğer ct bir adam vurdu öldü. Bende 3 kişi vurmuştum. Sonra 6 vs tek kaldım. Bomba yı koruyordum ve 6 sınıda aldım :terCocuk:

Buda Maçta aldıpım iyi bir sonuç gerçekten iyi günümdeydim

Buda Admin public te oynarken adamı rocketledi adam 2-3 dk böyle resmen patladı

Buda public king :dilCocuk: :durdurun
Veee O Bir Yıldız. O Geleceğin SpawN ı . OOOOOOOOOOOO

Ve Aim ak colt ta SüpeR olduğumu herkes Bİlir. Özan abi yAni Karmalizma da Nasibini aldı. 14-3 Giderken allahtan adam geldi Yoksa fark Büyüyebilirdi

Not: Arkadaşlar Sadece Paylaşmak istdim eğer arkadaşlarımız isterse onlarda Bu başlıktan paylaşabilirler. Ama kurallara aykırıysa Saygı duyarım
İyi Forumlar SeCReT W1TNeSs