`seçilemezsem ertesi gün paramı alırım`

icemen

New member
Reaction score
0
Gdemiroren_03.jpg

Beşiktaş Yıldırım Demirören “Seçimi kaybedersem paramı alırım. Hele hele seçilen kişi kötü niyetliyse kongrenin ertesi günü alırım” dedi.

Beşiktaş’ta yıllardır kulübün borçları ve başkan Yıldırım Demirören’in alacaklarının hangi şartlarda ödeneceği tartışma konusu oluyor. Bu konuda çok yazıldı, çizildi. Demirören’e ödemelerin 5-6 yıla yayılabileceği, alacaklarının bir kısmını hibe edebileceği, bir bölümünün de reklam karşılığı kapatılabileceği dile getirildi. Kulübün toplam borcunun 300 milyon TL’yi bulduğunu iddia edenler de var. Ancak 15 Kasım’daki son divan kurulu toplantısında açıklanan rakamlara göre borç 181 milyon TL. Bunun 59 milyon TL’sini Yıldırım Demirören’e olan borç oluşturuyor.

‘SIKIŞIRSAK YİNE VERİRİM’

Demirören, önceki akşam Ankara’da bürokrasi ve iş dünyasından 25 kişilik bir grup ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Hem kongre öncesinde planlarını anlattı, hem de üyelerin sorularını yanıtladı. Başkan işte bu yemekte alacakları konusundaki soru üzerine baklayı ağzından çıkardı: Maddi sıkıntı yaşamayız. Para sorun olmaz. Sıkışırsak nakit akışını yine ben sağlarım. Seçimi kaybedersem de paramı alırım. Hele hele seçilen kişi kötü niyetliyse kongrenin ertesi günü alırım. Yeni gelecek kişiler zaten bunu göğüsleyeceklerdir. Bu göreve soyunduklarına göre bunu karşılayacaklardır.

‘Evet, Fikret Orman’a teklifte bulundum’

Fikret Orman “Demirören ile seçime yönelik bir şey konuşmadık” dese de Yıldırım Demirören Ankara’daki yemekte Orman’a teklif götürdüğünü doğruladı. Demirören, “Fikret Orman ile buluştum, teklif yaptım. Beşiktaş’ın önde gelen her ismine teklif ettiğim gibi kendisine de yönetimde yer almasını önerdim. ‘Gelin yönetime girin, içeride olun, hizmet edin’ diyorum. Henüz net bir şey yok ama Fikret Orman’la zaten beraberdik, beni destekliyordu, beraberliğimiz bu görüşmemizin ardından biraz daha pekişti” dedi.

‘Başkanlıktan liderliğe geçiş yapacağım’

Yıldırım Demirören, seçimi kazanması halinde de yönetim tarzında köklü değişiklikler yapacağını açıkladı. Özeleştiri de yapan Demirören, “Evet, hatalarım oldu ama başkanlıkta artık tecrübe kazandım. Yeni dönemde başkanlık konseptinden liderlik konseptine geçiş yapacağım. Kulübü yönetim kurulu üyelerine değil profesyonellere yönettireceğim. Kongrede de üyelere sadece stat ve profesyonel ekip kurma projelerimi anlatacağım” diye konuştu.​

haber1903

bende haber türkte okudum valla sanki tehdit eder gibi hiç yakışmıyor böle yok 59 milyon tl mi alırım falan neyse beşiktaş için en hayırlısı olur inş

Paranıda Ananıda Al Git Yeterki Git!!! :mad:

sonra bjk tarafarı beni neden göndermek istiyor diye ağLar..böyLe adamLarı Türk futboLundan uzak tutmanın ne kadar faydaLı oLacağı hakkında çok güzeL bir haber oLmuş..

ağzına biber sürün şununda konuşmasın..

rezil bu adam ya.. yıllardı BJK nasıl katlanır buna anlamam.. o taraftar o atmosfer.. her şey iyide sen bozuyorsun be yıldırımım.. yıldırdın milleti..

"Seçilen kişi kötü niyetlliyse" ne demek ? bu nasıl bir cümle ?

yılan kendi eğrisini bilmez deveye boynun eğri dermiş

bi GALATASARAY taraftarı olarak inanıyorumki yıldırım demirören'den sonra kim gelirse gelsin Beşiktaş daha iyi olucak ve olsunda zaten. Beşiktaş köklü ve gerçekten en önemli takım diyorum.
Bence Beşiktaş daha iyi yerleri hakediyo.
Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur :eek:

sen başka bişey almak istiyorsun benden söylemesi.. seni seçecek delegelerin ben taaaaaaaa

ne biçim beşiktaşlısın.. BJK senin babanın malı,, oyuncağın değil.. ilelebet başımızda partizanlıkmı kuracaksın despot seni.. beğenilmiyosan değiştirileceksin elbette.. değiştirildiğinde de BJk yi zor durumda bırakacak işler içine girme tüp beyinli

birşey alamaz merak etmeyin.

eğer elinde yazılı bir belge varsa ki bu belge de geçerliliğin kaybetmöiştir o kadar sene içinde. detaylarla kafanızı ütülemek istemem ama demirören anca evine kombi alır. gazı da cepten öder :D

bu haber net ve kesinse bence bir an evele gönderin bunu.
bu sözlerle aciz insan olduğunu belli etmiş.Nedirki bu para bende bir futbolcu parası var sandım

sanki parasıyla bir şet yaptı yav

paranı alırsın ama kulübe yaptığın borçların hesabını nasıl açıklayacaksın, g.antepsporu zengin ettiğin için anteptende prim alacakmısın acaba sayın demirören. kulübü ne karalık borç varken aldın ne hale getirdin bunların hesabını soran yok sana o sebeple alırsın paranı. yeter artık

sen gitte paranı öderiz biz kafanı yorma hatta giderken mutfaktaki tüpleri falanda sırtına al nolur nolmaz sonra bjk ta param kaldı falan deme hem beşiktaşlıyım diye geçinirsin hemde paramı alırım diyorsun ulan kimin parası kaldıda beşiktaşta senin paran kalacak be yuh ya kes git deg ol ulan küfür yasak olmasa warya

Geri