SD KART Birlikte Aç Diyor???

hack007

New member
Reaction score
0
İyi günler arkadaşlar kaçgündür yazamadım SD kartımı makineye takınca bütün içindekiler gözüküyor fakat pc ye taktığımda hep birlikte aç çıkıyor.böyle olunca bir programlamı açıyoduk?Yardımlarınızı bekliyorum ACİL.

Kardeşim sanırım virüs bulaşmış ve sende o virüs bulaşan dosyayı silmişsin.Bu da bilgisayarın sistem dosyalarını tanımamasına sebep olmaktadır.Combofix i dene o da olmazsa karttaki müzikleri,resimler vb. bilgisayara kopyala format at ve tekrar yükle.

soner 1905 pc de gözükmüyo işte resimler falan sadece dijital makinede gözüküyor.Combofix i bi deniyim bakiyim inşallah olur.

normal 1 virüs prgramı ile cıkarılabilir diski tarat en dandik prgram bile cep telefonu virüsünü buluyo sorunun düzelecektir

formata gerek yok direk hafıza kartını bicimlendir de düzelir

bilgisayarımda ara butonunun yanındaki klasörler yazan yere tıkla solda oluşan yerden hafıza kartını bul tıkla içi gözükür, benim flash bellekte oldu, denedim içini gösterdi, olmadı birlikte açta 7-zipi seç(kuruluysa) onunla da içini görebilirsin.

hafıza kartına bi format çek.. yalnız söylemedi deme o virüs pc ye de bulaşmıştır .. pc ye de bi format at

Geri