Schalke Bjk'yi UEFA ve FIFA'ya Şikayet Etti

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
idman_bjk015.jpg

Schalke 04, Beşiktaş'ı borçlarını ödemediği gerekçesi ile UEFA ve FIFA'ya şikayet etti.

Bundesliga takımlarından Shalke 04, Beşiktaş'a verdiği 3 futbolcunun transferinden doğan alacaklarını alamadığı için Beşiktaş'ı UEFA ve FİFA'ya şikayet etti. Shalke, UEFA ve FİFA'ya çektiği faksla Volkan Ünlü'nün transferinden 3.446 euro, Ailton'un transferinden 1.319 euro ve Fabian Ernst'in transferinden 263.158 euro taksitleri ve toplamdaki 1.518.948 euro alacağını Beşiktaş Spor Kulübünden tahsil edemediğini yazdı.

Shalke Kulübü'nün yöneticileri, Türk - Alman ilişkilerinin bozulmaması için bugüne kadar herhangi bir işlem başlatmadıklarını belirtirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in de kendileriyle muhatap olmadığı için böyle bir girişimde bulunduklarını ifade etti. Schalke'nin UEFA ve FİFA'ya şikayet ettiği Beşiktaş Kulübü'nün ise bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

KaynaK

Yeter Demirören Yeter Adamları Çatır Çatır Oynat Kimisini sat Parasını Ödeme Bu Nasıl Başkanlık Bilmiyorumki

AiLton Mu??? O Oyuncudan HaLa Borcu Mu KaLmış Beşiktaş'ın Yuh :huh:

Borç batağında yüzüyoruz

hadi buyur burdan yak..!!

Demirörenin yaptığı başkanlık değil.

Klubü kendine borçlandırmaktan başka birşey yapmıyo.

Yarın öbür gün seçimde kaybederse beşiktaşa pahalıya patlar gibi bu iş.

Demirörenin yaptığı başkanlık değil.

Klubü kendine borçlandırmaktan başka birşey yapmıyo.

Yarın öbür gün seçimde kaybederse beşiktaşa pahalıya patlar gibi bu iş.

seçimi kaybederse ki inşallah kaybeder, o zaman parasını isteyeceğine kendi mallığına yansın..

bunca gereksiz transferi yapıp takımı kendisine borçlandıran o..

kimse ona tabata'ya,gordon'a,diatta'ya v.b topçulara bi dünya para ver demedi..dediğim gibi kendi mallığı..

Ben korkuyorum, ya seçimi kazanırsa...

ulan kabus gibi

biz de juventus'u tutarız mami =)

Ben korkuyorum, ya seçimi kazanırsa...

ulan kabus gibi

Dai alemsin valla :smile: :smile:

Transferlere birşey demem ama tabataya 8 milyon € vermek tam bi mallık art niyet aramayın ama bana göre öyle.

18 trilyon edecek bi yanı yokki o adamın.

Ondan sonra 650-700 milyona maç bileti satılıyo İnönüde.Taraftara yazık.

Bari tabatanın parasını vermemiş olsa yaa. ürün iadesi yapardık, sattığınız üründen memnun kalmadık deriz. zaten fazla kullanılmadı ambalajını sakladıydık deriz :durdurun

Bari tabatanın parasını vermemiş olsa yaa. ürün iadesi yapardık, sattığınız üründen memnun kalmadık deriz. zaten fazla kullanılmadı ambalajını sakladıydık deriz :durdurun

Bide ondan ceza yiyin sonra.:durdurun :durdurun :durdurun

Bizim Türk takımları hep aynı.

Hep yanlış transfer politikası.

Sonuç: sokağa atılan milyon € lar.

delly, biz transfer yapmadık yalnız..

tabata transferi, g.antep'i yaşatma ve kalkındırma programının bi parçası sadece.. =)

delly, biz transfer yapmadık yalnız..

tabata transferi, g.antep'i yaşatma ve kalkındırma programının bi parçası sadece.. =)

GAP projesine katkı diyon yani

Bizimkilerde Brezilyayı kalkındıma programı yapıyo heralde.

Neyse memnununm takımımdan.Şu guiza olacak otoban sığırı hariç ;)

adama sığır diyon da büyük maçlarda golleri o atıyo hep =)

delly gücenme ama harbi sığır bu adam..dağlara taşlara yaptığı vuruşu gördünmü =)

hemde boş kaleye =)

delly gücenme ama harbi sığır bu adam..dağlara taşlara yaptığı vuruşu gördünmü =)

hemde boş kaleye =)

Yok dai ne gücenecem.Adam kaleye 1 metreden auta vuruyo.

Sonra 3 kişinin arasından sıyrılıp gol atıyo.Hemde aynı maçta :)

Zoru başarmak marifettirde bu biraz mallığa kayıyo.

Ama hepte ipten bu adam alıyo bizi.Atsan atılmaz satsan satılmaz bişey.

Geri