Saygısız Hırtolar diyor ki_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Saygısız hırtolar diyor ki

Bu Meclis ne Anayasa yapabilir, ne Anayasa değiştirebilir.
Biz, kuşattığımız kuşaklarını gevşetmezsek istedikleri gibi nefes almaları da mümkün değil...
Sebebini sormaya gerek yok... Zaten bu Meclis’te dinine, ahlakına, sağlam hukuka, demokrasiye bağlı vekiller olduğuna inanıyorlar...
Eee, bu kadar menfilikleri taşıyanların Anayasa/Babayasa yapmaya elbette yetkileri olamaz... Olsa bile üç/beş zorba çıkar, o hakkı istirdat eder...
Amma yine de soralım:
Bu Meclis Anayasa yapamaz, Anayasa değiştiremez, hatta kanun çıkaramaz, aksi halde yasaklatırsınız...
Peki meyvesini yiye yiye bitirdiğiniz, bilahare kabuğunu gevelemekte olduğunuz Atatürkçülük nereye oturtulacak?
Cumhuriyet’i bu Meclis kurmamış mıydı?
Harf devriminizi, kılık-kıyafet devriminizi Türkiye Cumhuriyeti meclisi değil de, eşkıya meclisi mi gerçekleştirmişti?
Ula beyinsizler!..
Mustafa Kemal’e “Atatürk” soyadını bu meclis vermedi de sokakta mı bulmuştuk?
Meclis duvarında at nalı büyüklüğünde harflerle: “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir”... “Egemenlik hakkını millet adına TBMM kullanır...” sözü yalan mıydı?
Mustafa Kemal’e “Atatürk” soyadını veren Meclis mütegallibeler tarafından kuşatılmadıysa Anayasa’yı niye değiştirmesin, niye yenisini yapmasın?

Ukalalığı bırakın da bari bir/kaç masum sorumuza cevap verin:
Anayasa’yı değiştirmek, hatta değiştirmek ne kelime, aslını çöpe atmak, yenisini kanırta kanırta kabul ettirmek darbecilere mahsus bir hak mıdır? Onun için mi darbecilerle kol kola yürümektesiniz?

1960 darbesinin elemanları tarafından yatağında uyurken ta İzmir’den pijamayla getirilen Cemal Gürsel için mübah olan, halkın seçtikleri tarafından yapılırsa günah mı, suç mu?

Daha beriye gelelim...
Kenan Evren ve 4 arkadaşı tarafından tamamı değiştirilmedi mi?
Yani 1961 Anayasası’nın?
O zaman korkudan ağzınızı açmadığınız gibi utanmadan, sıkılmadan var gücünüzle alkışladığınızı biliyorum...

Şunu da biliyorum ki, eğer, olmaz yaa, Allah göstermesin CHP iktidar olsa, yapacağı değişikliklere itiraz edebilir misiniz?
Televizyon televizyon dolaşıyorlar ve aynı gevezeliği durmadan icra ediyorlar:
“Bu Meclis Anayasa yapamaz...”
Darbeciler yapabilir değil mi? Dini imanı tamtakır olanların da yapmasında mahzur yok(!), ya diğerleri?
Hele bir düşünün bakalım... Kurucu Meclis’lerde kimlere Meclis(!) üyelikleri ikram edilmemişti?
Aydın Doğan’ın Başyazarı veya boş yazarı kurucu meclis üyeliğinden halen milletvekili maaşına göre emekli aylığı almıyor mu?

Neden bir itirazınız vaki değil?
Ya Kamer Genç’e ne dersiniz?
Kenan Evren döneminin seçilmiş Kurucu Meclis üyelerinden biri de meşhur Kamero değil miydi?
Devşirmeler Anayasa’nın tamamını değiştirirler, halkın seçtikleri yanına dahi yaklaşamazlar...
Bu acayip lafları edenler genellikle “Büyük hukukçu” geçinen, her deliğe burun sokan edepten, ahlaktan yoksun militanlar olsa gerek...
Handeyse AKP milletvekilleri yoğurt yemeyi dahi bilmez diyecekler, amma diyemiyorlar...
Ben de bir/çok hususta AKP milletvekillerini beğenmiyorum...

Zaten yıllar var ki oy vermiyorum seçimlerde...
Amma bu demek değil ki halkın tercihini tersyüz etmeli... Ancak ve ancak iktidar seçimlerde tersyüz edilebilir...
Şunu da unutmayın:
Bu millet siz ne haltederseniz edin, CHP’yi iktidar yapmayacaktır...
Darbe yapmanız da zorlaştı...
Kapı kapı meram anlatamayacağınızdan dolayı ekran ekran gezerek çeteci diliyle konuşmanız bıktırdı artık...

_____
Geldi bahar yağmuru, geliyor yaz yağmuru
Liderler tepişiyor, her taraf toz yağmuru
Sınırsız ukalalık halka göz açtırmıyor
İstanbul’da sürüngen, Başkent’te yoz yağmuru.

Abdurrahim Karakoç / Saygısız hırtolar diyor ki - En Doğru ve Güncel Haber

değiştirmezsiniz...:utan benim ülkemde sadece cuntacılar ve azılı azınlıktakiler değiştirebilir.:hadiordan istersen seçmenin % 80 oyunu al hiç farketmez... :sigara: bizden isen değiştir değilsen dokunma bile :p

seçimlere katılmayıp kul hakkını yiyen hırtolar mı akıl veriyor millete?
hadisinler oradan,
değiştirin anayasıyıda,
hocanızı cumbaba
imralı itinide başbakan yapın,çok beklersiniz,çok

Adamların Laiklik karşıtı eylemlerin odağı anayasa mahkemesi tarafından bile onaylandı şimdi bunlara tamam gel anayasamızı sen düzenle mi diyeceğiz ?

kötü söz sahibinindir cümlesini bilmeyen, sokak çocuğu gibi konuşan, terbiyesiz, dolar kazanan
yazarada bak sen .

kullandığı kelimeler, uslüp...neyin ifadesi?kızgınlığın, hızını alamamışlığın, intikamın, dur durak bilmezliğin....

Tüm bunlar düşünüldüğünde; acaba birilerinin gizli bazı emelleri mi var?uzuuuuun zamanlardır beklenen birşey mi var?insan düşünmeden edemiyor....

başta da söylediğim gibi uslüp ve sarf edilmiş HAKARET dolu bu metni kaleme alan şahsı KINIYORUM...Argo da bir tarzdır ama kullanmasını bilmezsen SOKAK KAVGALARINA DÖNER...ÖRNEKTEKİ GİBİ...

Yazıya alkış tutanlara ise söyliyebileceğim hiçbişey yok...

yazıdan alıntı;

Ukalalığı bırakın da bari bir/kaç masum sorumuza cevap verin:
Anayasa’yı değiştirmek, hatta değiştirmek ne kelime, aslını çöpe atmak, yenisini kanırta kanırta kabul ettirmek darbecilere mahsus bir hak mıdır? Onun için mi darbecilerle kol kola yürümektesiniz?

1960 darbesinin elemanları tarafından yatağında uyurken ta İzmir’den pijamayla getirilen Cemal Gürsel için mübah olan, halkın seçtikleri tarafından yapılırsa günah mı, suç mu?

Daha beriye gelelim...
Kenan Evren ve 4 arkadaşı tarafından tamamı değiştirilmedi mi?
Yani 1961 Anayasası’nın?
O zaman korkudan ağzınızı açmadığınız gibi utanmadan, sıkılmadan var gücünüzle alkışladığınızı biliyorum...

ŞU KADAR YORUM YAZAN arakadaşlara;

şu bir paragrafına bile yorumunuz yetmiyor,cevap niteliğinde tek eleştiriniz yok ta, bildiğim en az maaşı olan,anadolunun bu kavruk yüzlü milliyetçisinin sözlerine çokmu gıcık oldunuz:)) bilirim bilirim, sırf siz değil, onu 40 yıldır susuturamayan BABIALİ KODAMANLARI bile, sataşmamayı yeğlediler.. siz KARAKOÇU daha yeni tanıyorsunuz belliki... olsun. o yazara sataşma dışında tek kelime edemeyeceğiniz, ve Haydar DÜMEN türü gazetede yazmayacak kadar asil biri.. varın siz AYDIN DOĞANDAN ALIN HABERİ...

Takdire şayen bir yazı dizisi olmuş ... Sessizlerin sessiz çığlığı mahiyetinde ...
Sesi çıkan çığırtkanlar haksız haklarını bütün medya organları ile zaten kulağımıza aşındıra aşındıra sokuyorlar ...
Bu ülkede kim olursa olsun hangi ırktan dilden dinden olursa olsun , danıştayın , anayasa nın , ve bu cuntaların hiçbirini haketmiyor ... Aslında daha hakettiğiniz bi kaç güzel bataklıktan çıkma dizelerimiz var .. Lakin seviyenize inip ayaklarımı çamurlamak istemiyorum .. Beyazı severim leke götürmez ...
Siyahı giymişsiniz leke göstermez ...

hiçbirşey hayatta baki değildir

Herşey gibi buda sonunda öyle veya böyle değişim geçirir

Kimilerinin işine gelmesede tabiat konunu

Yazı sert fakat yerinde

Chp düşmanlığını sebebi vir chpliden zarar görmüş olmanmı yoksa atatürk düşmanımısın

Bu meclis değil yeni anayasa.anayasa değişikliği bile yapamaz.Çünkü meclisteki yapılanmada 2 parti en yüksek yargı organı tarafından cezalandırılmış ve mahkum edilmiştir. Bu partilerin çoğunluğunda değişiklik yapmak sağlıklı değildir. Meclis halkın güncel iradesini yansıtmamaktadır, 3 seneyi doldurmuştur, yerel seçimlerdeki tablo ortadadır, böyle bir meclis anayasa değişikliğine gidemez..

Bence de akp yeni bir anayasa yapmalı...

Olagan anayasayı cigneyip duracagına yenisini yapsın!!!

O zaman neyle magdur edebiyatı yapacaklar çok merak ediyorum...

muhalefet zihniyetlilere bak nasılda çamur muhalefeti yapiyor

eee daha dünkü askeri darbeye çanak tutan
bu anayasadan 2 yıl öncesine kadar memnun olmayan
ama nedense şimdi değişmesin meclis değiştiremez akp yapmasın etmesin diyen
halinden memnun olan mutlu azınlık muhalefet zihniyetiii

zorunuza değil borunuza gitse bile hersey güzel olacak

değiştirmezsiniz...:utan benim ülkemde sadece cuntacılar ve azılı azınlıktakiler değiştirebilir.:hadiordan istersen seçmenin % 80 oyunu al hiç farketmez... :sigara: bizden isen değiştir değilsen dokunma bile :p

aynen öyle kardeşim.. bizdensen tamam değilsen yaşamayı bırak nefes almaya bile hakkın yok.. bu insanlar halkı kendilerine hizmet edecek kendilerini koruyacak zavallı mahlukatlar olarak görüyorlar

Geri