Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben pek buraya konu açmam . Burda herhalde 1 konum var yanlış hatırlamıyorsam oda zaten tatlıya bağlanmıştı .
Neyse konuma gelmek istiyorum : Forumda üyeler arasında birbirlerinin görüşlerine saygı duyamamazlık var . Hoşuna gitmeyebilir birton belgelerle açıklanan bir konuda neden gelip savunma yapmaya çalışılıyor .
Geçen gün bir arkadaş solda birlik oldu dedi . Herkes gelip saçma sapan yorumlar yazdı .
Bir küfür etmedikleri kaldı .
Hoşgörü yok : Karşısındakini dinleme ve adam gibi tartışma yok .
Yani neden birkaç kişiyi savunma ihtiyacı duyuluyor ?
Sadece bu serbest kürsü ve siyaset için geçerli değil .
Defalarca aynı şeylerden banlanmış üyeler tekrar tekrar aynı şeylerden 3-5 gün banlanıyor .
Bence sistem değişmeli bir sınır gelmeli forumda 5 kere banlanan bir üye 6. da sınırsız banlanmalı . ( sayı sadece bir örnek )
Yoksa ne saçma sapan yorumların önünen geçilebilir nede klon üyeyle girilip milleti kışkırtanlar önlenebilinir .
Bence herkes birbirine saygılı ve seviyeli olmalı . Geçen gün bende sıkıyönetim kurallarında tek mesajı eleştirmiştim .
Ama şimdi anlıyorum neden tek mesaj sınırı geldiğini .
Bu forumu kirletmeyelim arkadaşlar . Herkes saygı , sevgi vede hoşgörü içinde birbirini dinlesin , tartışsın .
Bakın Demokrasi bu forumda Amaç o yüzden herkes istediği konuya kurallar çerçevesinde yazabiliyor .
Lütfen daha fazlasını istemeyin .
Sevgi , Saygı vede Hoşgörü için .
Not : Kimse saçma yorumlarla bu başlığı sabote etmeye kalkmasın .
maalesef ki insanlarımız o kadar sığ görüşlü ki sağdan soldan duyduğu,bir kaç kitaptan okuduğu,büyüklerinin söylediği vs.. herşeyi mutlak doğru olarak görüyorlar ve asla karşıdaki insanın görüşüne önem vermiyorlar doğru veya yanlış olsa da..
söylediklerine tamamen katılıyorum leke..ama maalesef insanmız böyle..''her şeyi en çok biz biliyoruz'' ..!!!
Sevilen sayılan saygıdeğer bir üyesin eskiden beridir bizimlesin
aslında istediğin şeyler forumda birçok kişinin istedikleri ile aynı
ama ne yazık ki bazı şahıslar bunları baltalamakta.
Sözü geçen bölüme hiç girmiyorum girmekte istemem
herkesin şahsi görüşü kendine saygı duymak lazım yada
duymayanlar için bu erdemliliği öğrenmek lazım...
görüşlere saygı esastır.insanlar birbirlerine ve görüşlere hakaret etmedikçe istedikleri herşeyi söyleyebilirler.
Leke arkadaşımız haklı biraz daha saygılı olalım arkadaşlar :goz:
Umarım meSaj iLetiLmistir yeRine ..
bazı inSanLarımız taRtısmayı biLmiyoR buRası büyük geRcek ..
geneLLikLe Siyaset böLümünü takip ediyoRum ..
Ama yoRum yazmıyoRum .. Cünkü biR iki keRe yazdım yanLıs anLasılıyoR ..
LaFı neRelere cekip neRelere götüRüyoRlar ..
KuraLLarın katı oLmasını deStekliyoRum ..
Bence kuRaLLar cok iyi .. Saygı ve hosgöRü icerisinde herkeSin biLdigini söylemesi kadaR güzeL bisey yok !
Bazı üyeler doğru yada yanlış biryana, sırf sağ yada sol olmak için sağ yada sol olmayı benimsemiş. Kendisiyle aynı düşüncede olmayan bir insana dolaylı yada dolaysız küçük görmek, hakaret etmek, vs.vs. çok yanlış.Ben çoğu kez bir kaç üye için uyarı yaptım ama yinede yeterli olmuyor.
Aynılarından ben de birer tutam istiyorum. Mümkünse 3 kg da patates alayım, lütfen kese kağıdına koymayın Güzel bi konu açmışsın ama biz bunu nerdeyse her kapanan konunun altına yazıyoruz. İçten gelmesi lazım bu söylediklerinin. Ancak öyle yaparlar. Bizim söylememizle olmuyor
Haklı olduğun birçok nokta var Leke ama bilmeni isterim ki bunların bazılarını bizzat kendin Fenerbahçe bölümünde yapmış bulunmaktaydın ki farkına varıp bazılarını editlediğini daha önceden gördüm.. Saygı ve hoşgörü bende her zaman vardır ama adam olana,adam olmayana değil..
Sevgiler ve saygılar..
Leke'nin mesajındaki tüm maddelere tartışmasız katılıyorum..
Haklı olduğun birçok nokta var Leke ama bilmeni isterim ki bunların bazılarını bizzat kendin Fenerbahçe bölümünde yapmış bulunmaktaydın ki farkına varıp bazılarını editlediğini daha önceden gördüm..B]
fb'ye ben sadece yorum yazdım . yine aynı olaylar orda da geçerli oldu .
( forumun fb başlığından başka hiçbiryerine girmeyen kişiler fanatiklik yaptı )
Hangi mesajlarımı editlediğimi bilmiyorum ama editlediysem ya birşeyler eklemişimdir .
Yada farklı kişilere birşeyler yazmışımdır .
Ama kimseye küfür etmedim ve boş mesaj atmadım .
Saçmaladığımı ise hiç düşünmüyorum .
Ben spor bölümüne birşey yazarsam editlemem genelde . Maç tahminleri olsun .
Diğer konular olsun . Bunları yapmış olsaydım zaten bütüm mesajlarım editli olurdu .
Ama senin dediğin gibi şeylerde olmuş olsaydı uyarı alırdım . Gerekli yeyrlerden
Tabiki seninkide farklı bir bakış açısı .
Saygı duyarım .
Evet leke o konuyu ben açmıştım ve birkaç dakika geçmeden şahsıma değil ama haberde geçenlere hakaret edilmeye başlandı.Hatta aksini düşünen bir arkadaşta karşı tarafa hakaret etmeye başladı..Ve mesajlar modlar tarafından editlendi..
Heryerde olduğu gibi burada da elinde deynekle bekleyen birine ihtiyaç duyuyoruz. Söylediklerine tamamen katılıyorum..Biraz daha hoşgörü ve saygı...
Aslında Boşver de özetlemiş konuyu Herkes İçindir umarım.........
genconunda dediği gibi umarım laf yerini bulmuştur. defalarca banlanan arkadaşlara sen mod olamazsın dediğimzde bizi düşmanı belliyor. gönderme yapmıyorum sadece leke ban konusuna değindiği için oradan yola çıkarak söylüyorum.
evet forumda çoğu kişi karşısında bulunana saygı duymuyor. ben Dark_Angel'a de forumda 1 mesajı olan üyeyede "saygı" konusunda aynı mesafedeyimdir. Güven konusunda tabiki seçiciyim. Kısıtı arkadaşlar vardır güvendiğim. 1 mesajı olan adama mı güvenirsin, react0re mi? Ama saygı ve sevgide benim için nickler yada statü önemli değildir. Yaşayan bir varlık olması benim için yeterlidir. Yeterki o yaşayan varlığın kullanabildiği bir aklı ve bu aklında karşısında bulunan kişiye saygılı olması düşüncesi bulunsun... Hayatta tek sevmediğim organizma "hep bana-hep bana" diyen ve karşısındaki kişiyi düşünmeyendir.
Leke çok güzel bir noktaya değinmişsin. Teşekkürler arkadaşım.