Sayfamı yapmak istermisin

mikestrip

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar ben bir internet sayfası acmak istiyorum ve domain name'ii aldım ama bundan sonra ne yapacağımı veya neler yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu sayfayı yapmak icin ne kadar harcamam gerektiğini söylerseniz ve bu sitede bunu yapacak tecrübeli arkadaşlar varsa birlikte çalışmaktan mutluluk duyarım...

Normal Sayfa mı acıcaksın portal forum falan mı

internet sayfasının içeriğini(hangi konuda) ve türünü(portal,forum,kişisel site,blog vs.) söylersen sana yaklaşık bir fiyat verebilen birisi çıkar

ne yapmak istedigini önce bi yaz kardes ona göre yardimci olalim
eger forum kuracaksan önce lisansini (vbulletin yada wbb) al ondan sonrasi cok kolay

bye bye hehe

Arkadaslar bazıları uyumus filan demis özür dilerim 2 gündür özel nedenlerden dolayı sizlerin sorusuna cevap atamadım. Benim yapmak istedigim bir turizm sayfası ve burdan rezervasyonlar filan yapılıcak... 2. olarak ta nasıl bi sayfa yapılır php mi html mi bilmem yardım ederseniz sevinirim

mikestrip' Alıntı:
Arkadaslar bazıları uyumus filan demis özür dilerim 2 gündür özel nedenlerden dolayı sizlerin sorusuna cevap atamadım. Benim yapmak istedigim bir turizm sayfası ve burdan rezervasyonlar filan yapılıcak... 2. olarak ta nasıl bi sayfa yapılır php mi html mi bilmem yardım ederseniz sevinirim

Merhaba arkadaşım, Eğer sayfanda Rezervasyon gibi özellikler kullanmak istiyorsan PHP ve ASP gibi scriptler kullanman yerinde olur.

Genel bir Turizm sitesi olacak ise fazla bedeli olacağını sanmam. Herkesinde bildiği gibi site içerisinde ne kadar çok script kullanırsa maliyeti o kadar artıcaktır.

Örneğin :
Admin Paenli
Haber Scripti
Mailpost
Üyelik Sistemi

Gibi sistemler olucak ise maliyeti artacaktır. Istediğin site konusunda sana yardımcı olmaya çalışırım ama acele ise olmaz. Çünkü elimde 3 tane yetişmesi gereken site var :durdurun

istersen ekle görüşelim : " [email protected] "

Saygılarımla . . .

Geri