sayın yetkililerimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmR

Banned
Reaction score
0
sayın yetkililerimiz sitemizin radyosu yokmu.olsa çok güzel olur yaparmısınız böyle bir güzellik?7/24 yayın konuşmalar falan ağzı iyi laf yapan dj ler falan olsa hı nedersiniz?

fena fikir degil baska sitelerde bazen oluyo

hacker22 burdada olsa çok güsel olur bence yaa ben sabah saat 9 da bi giriyom bu siteye geceye kadar takılıyom.bide ben net cafeciyim müşterilerede dinletirim manyak olur yaaa.dj ler hackhell.com die anons etseler war yaa manyak olur yaaa.ama genede adminlerimiz bilir.

Valla iyi olur da kotaya fena giriyo diye biliyorum. Yine de karar yöneticilerin.

mirc istenildiğinde açıldı 15-20 kişi girdi. Sonra kapandı doğal olarak. bi süre sonra ya bu sitenin mirc servere yokmu? sohbet etmek istiyoruz vs.. onlarca başlık açıldı.. Hadi bi daha açıldı mirc, ve şunada da aynı durum. 3-5 kişi giriyoruz. Ama isteyenler yok piyasada.

Radyo içinde aynısı geçerli.. Radyoyu açmak problem değil. Zamanında açıldı talep görmedi. Kapandı. Yakın bi zamanda yine açıldı baktık yine dinleyensayısı 10 u geçmiyor. Şimdi yine radyo yokmu diye başlık :D

Radyo yine açılacaktır ilerleyen tarihlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri