Öncelikle aranıza tekrar döndüğümü söyleyerek şunu belirtmek istiyorum; bu site açıldığından beri adult bölümü hep tartışma konusu olmuştur. Bunun aksini söylemeyin lütfen çünkü büyük bir kısmınızdan daha iyi tanıyorum bu siteyi. Bunu söylemekteki amacım gerekçe gösterilen sebeple sitenin adının geçmesinin gayet normal olduğunu belirtmektir. Hangi foruma böyle bir ithamda bulunulsa aynı tepki verilecekti "Sadece bizim forumda mı var ?". Benim bu konudaki önerim Türkiye'de yapılan bu tür icraatlara sitemizde yer verilmemesidir. Bunun önü alınmazsa daha çok kere adımızın geçmesi muhtemeldir. Adult hastalarına sesleniyorum bu görüntüler yerine daha farklı şeylerle de ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Hem sizin için farklılık olur hem de site suçlamalara maruz kalmaz. Dark abi seni de anlıyorum ama bu fikrimi de gözden geçirmeni isterim. Hiç önlem almamaktan iyidir. Türk medyası bu nerde ne zaman saçmalık yapacağı belli olmuyo...
Edit : Sitenin eskiden hiç olmadığı kadar yavaş işlediğini ve bunun da sebebinin adult bölüm olduğunu burdan hiç çekinmeden söyleyebilirim. Yukarıda "zalim" adlı arkadaşımızın son sözleri sitenin kaybolmaya yüz tutan kimliğini açıkça ortaya koyuyor. Adult bölümün sadece bu sorunları değil daha birçok sorunu da beraberinde getirdiğini belirtmek istedim bu notla...