Sayın HH Yöneticileri ve Moderatörlerine...

çok online oluyo abi o yüzden abicim seyi yaparsan beni hatırlayı tıklarsan kapanma falan olmaz ağır çalışır ama yinde gezersin sitede

RadaR' Alıntı:
misafirlere kapatılsın forum linkleri görmesinler ozaman üye patlaması olur server cöker:D
İşte bu yorum güzeldi :)

A R E S' Alıntı:
dilis anger ile dalga geçmene gerek yok
isteyerek değil onun yazım şekli bu
tanımadığın kişilere kulp takmak adetse
benim takıcak çok şeyim olur
ayrıca yazısı düzgün olan çok kişiden
daha düzgün karaktere sahip birisidir

1) kimseyle dalga geçtiğim yok hiç bir zamanda böyle bir lüksüm olmadı...
2 ) tanımadığım kişilere değil tanıdığım kişilere dahil kulp takma gibi bi hareketimde bugüne kadar sözkonusu olmadı,bundan sonrada olmayacak.St.angerin yazısını taklit etmemle benim kişiliğimi bağdaştıramazsın çünkü beni tanımıyorsun...
3 )St.Angerin karakterine de bişey dediğimi zannetmiyorum.Eğer benim yazdığım şeylerden ona hakaret,tavır gibi bişey algılanıyorsa herhalde kendini savunabilecek kapasitedir kendisi cevap verme lütfunda bulunabilir senin onu koruma amaçlı bana sert çıkmana gerek yok...
4) eğer bana da bişiler söyleyeceksen kulp takarım vs.diyosun ya serbestsin kimsenin ağzını tutmuyorum...
5 ) Sorunuma yardım ettiğin için teşekkür ederim....

dilis_' Alıntı:
2 ) tanımadığım kişilere değil tanıdığım kişilere dahil kulp takma gibi bi hareketimde bugüne kadar sözkonusu olmadı,bundan sonrada olmayacak.St.angerin yazısını taklit etmemle benim kişiliğimi bağdaştıramazsın çünkü beni tanımıyorsun...
3 )St.Angerin karakterine de bişey dediğimi zannetmiyorum.Eğer benim yazdığım şeylerden ona hakaret,tavır gibi bişey algılanıyorsa herhalde kendini savunabilecek kapasitedir kendisi cevap verme lütfunda bulunabilir senin onu koruma amaçlı bana sert çıkmana gerek yok...
4) eğer bana da bişiler söyleyeceksen kulp takarım vs.diyosun ya serbestsin kimsenin ağzını tutmuyorum...

st_anger'ın yazı yazma şekline o kadar çok takan var ki, hatta herhangi bir tartışma ortamında bile söyleyecek laf bulamayıp sadece yazı yazma şekline laf atan insanlar var..! Tabiki sen bunları bilmiyor olabilirsin..!

Ben senin iyi niyetinle sadece sempatik bir insan olduğundan dolayı şaka yapmak istediğini biliyorum..! ARES'te gayet olgun birisidir ve seni tanımadığı için ve st_anger'ın bu durumdan çok rahatsız olduğunu bildiği için böyle bir mesaj yazdığını düşünüyorum ve hak veriyorum kendisine..!

Yoksa ARES abinin senin gibi şirin bayanlara karşı herhangi bir tavrı zaten olmaz..!

Ben biliyorum..! :goz:

Bu yazdıklarınızı görmeden önce benimde dikkatimi çekmişti ve yadırgadım, aslında göreceli bişey ama bence özentiden öte bişeyde değil, hiçbirzaman insanların + yönde not vereceği bi durum değil. Ayrıca destek o yazı şekline destek çıkanlarıda yadırgadım.

dilis_' Alıntı:

1 dalga gechemessn saten.. bunu aqlından chıqar saten..
2 tanımıyorum tanımadıqlarıma yorum yapmam yaparsın yapamasn bilemiycem..
3 A R E S abim saylr real de de sanalda da ben chıqıp bishey deseydim emin ol daha qırıcı olrdu chünqü bıqdım qendini bilmeslere cvp wermeqden..
4 buda beni ilgilendrmiyor..
5 vs.vs.vs

Enigmatic' Alıntı:
Bu yazdıklarınızı görmeden önce benimde dikkatimi çekmişti ve yadırgadım, aslında göreceli bişey ama bence özentiden öte bişeyde değil, hiçbirzaman insanların + yönde not vereceği bi durum değil. Ayrıca destek o yazı şekline destek çıkanlarıda yadırgadım.

qimseden not beqlemedim qimseninde özentisi deilm bunu anlamanı beqlemiyorum we senin yorumlayabilicein bishey deil.. artıq qimin boot uysan..

son qes yasıyorum !! Ben bu sheqilde ne ösendiim ichn Nede sheqil olsun diye yasmıorum choq bilmishliq yapmayın..!!
qimseninde bu sheqilde isteyereq yasacaına inanmam ( qarıshdrmayn sadece 1 yada 2 harfi deishdrp sheqil yasmaq isteyenlerle ) hani choq biliyorsunus ya ;)

qimseyede neden nasıl yasdıımın hesabını wermem.. yası sheqlim bichimim beni ilgilendirir tawrımı we yonetmeliimi yorumlarsınıs ama yasım ı ASLa.. !!

sachma salaq mewsulara post qasmadıım weya sinrlenip qırmamaq ichn cvp yasmadıım bi qonuya cvp yasdrdınıs ya saol un.. !!

ya biz neden bahsedioduk konu nereye gitti. Bu arada arkadaşlar kim, nasıl, ne yazıo bunun hiç bir önemi yok sadece seviyeli ve terbiyeli olsun yeter nelerle uğraşıyoruz ya sizler buraya ne için geldiniz yazı tipini tartışmak için mi nasıl bi forumdur nasıl insanlar varya.
Bu arada moderatör arkadaşlardan ricam artık bu tür sataşmalar söz konusu olunca konuyu kilitlemeleri yönünde olacak.Lütfen ilgileniniz. Teşekkürler

St.AnGeR' Alıntı:

1 dalga gechemessn saten.. bunu aqlından chıqar saten..
2 tanımıyorum tanımadıqlarıma yorum yapmam yaparsın yapamasn bilemiycem..
3 A R E S abim saylr real de de sanalda da ben chıqıp bishey deseydim emin ol daha qırıcı olrdu chünqü bıqdım qendini bilmeslere cvp wermeqden..
4 buda beni ilgilendrmiyor..
5 vs.vs.vs

qimseden not beqlemedim qimseninde özentisi deilm bunu anlamanı beqlemiyorum we senin yorumlayabilicein bishey deil.. artıq qimin boot uysan..

son qes yasıyorum !! Ben bu sheqilde ne ösendiim ichn Nede sheqil olsun diye yasmıorum choq bilmishliq yapmayın..!!
qimseninde bu sheqilde isteyereq yasacaına inanmam ( qarıshdrmayn sadece 1 yada 2 harfi deishdrp sheqil yasmaq isteyenlerle ) hani choq biliyorsunus ya ;)

qimseyede neden nasıl yasdıımın hesabını wermem.. yası sheqlim bichimim beni ilgilendirir tawrımı we yonetmeliimi yorumlarsınıs ama yasım ı ASLa.. !!

sachma salaq mewsulara post qasmadıım weya sinrlenip qırmamaq ichn cvp yasmadıım bi qonuya cvp yasdrdınıs ya saol un.. !!

Hah hhah, marjinal olmaya çalışırken ne kadar hezeyanladığını görmek acı bişey, yeri gelmişken söyleyeyim, bu arkadaşımızın içinde bulunduğu saplantı yalnızca bu sitede yaşanmıyo, diğer sitelerdede örnekleri mevcut, bilim bu çeşit saplantı içinde olan kişileri genelde kişilik ve kavram çatışması olarak tanımlıyo, bi nevi uzun süreli sendrom anlayacağınız, geçermi geçmezmi orasını zaman bilir artık ;)

fatuuu her taşın altından cıkıyorsun yinee....

Enigmatic' Alıntı:
Hah hhah, marjinal olmaya çalışırken ne kadar hezeyanladığını görmek acı bişey, yeri gelmişken söyleyeyim, bu arkadaşımızın içinde bulunduğu saplantı yalnızca bu sitede yaşanmıyo, diğer sitelerdede örnekleri mevcut, bilim bu çeşit saplantı içinde olan kişileri genelde kişilik ve kavram çatışması olarak tanımlıyo, bi nevi uzun süreli sendrom anlayacağınız, geçermi geçmezmi orasını zaman bilir artık ;)

bak arkadaşım yeter artık hangi sitenin üyesi yada adminiysen kaybol burdan insanlarla uğraşma git kendine uğraşacak başka şeyler bul yazı biçimi nasıl olursa olsun ama insan senin gibi kışkırtıcı ve huzuru bozucu olmasın yeter.
(bu yazımdan sonra ne ceza alacaksam razıyım, ben ceza alırsam bu arkadaşımın da forumdan atılmasını rica ediorum...)

akharis' Alıntı:
Hep söyledim, yine söylicem. Misafirlere kapatılsın forum.

arkadaslar sıtenın misafirlere kapatılması demek crawlerlarada (arama motorlarının sayfaları ındexleyen robotları) kapamak demektır. Forum mısafırlere kapatılırsa forumun arama motorlarından duyulması ve tanınması daha yavas olucaktır.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=hackhell&meta=

hackhell için yaklaşık 121.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,19 saniye)

yukarıdakı belkı fazla bırsey ıfade etmıyor sıze ama suan hackhell ın google da 121 bın sayfası ındexlı durumda buda hıc yoksa google dan hergun 500 kısının bızı bulmasını ve hackhell ı tanımasını saglıyor. Belkı ılerde kapatabılırız ama suan ıcın forumu mısafırlere kapatmak gıbı bır dusuncemız yok.

hep anlattılar ..anlatacaklar anlatmakdan da dark bıkmadı ya helal olsun

Geri