Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayı Falıyla Karakter Analizi [ Buyrun İçeri Hesaplayalım]
sen bu konunun sabitlenmesini istiosn ama yanlış yoldasın böyle yaparak sen ısrarla sabitlenince bakıcam dersen pek de olumlu olmiycak gibi görünüo :goz:
sen bu konunun sabitlenmesini istiosn ama yanlış yoldasın böyle yaparak sen ısrarla sabitlenince bakıcam dersen pek de olumlu olmiycak gibi görünüo :goz:
Tmm Sen Kazandın Qapris -- Şikayet İhbar Hattına da en son belirttigin cevapa nıtelık- cevabımı yazdım.
Dediğin gibi artık sabıtlenmesını ıstemıyorum tamam.Çok da onemlı degıl zaten.
İnsallah ilerleyen gunlerde sabitlenmeye hak kazanırsa bu actıgım konu.. O zaman sabitlenir nasıl olsa takdir sizin...
Diger bi konu --> Yemek tarifleri --> Dedigin bana daha mantıklı geldi..
Ben daha kapsamlı bı ıcerık olur demıstım ama gereksız kalabalık olabılecegını dusunmemıstım ınsallah ılerleyen gunlerde Her Ülkenün Mutfagına has yemeklerı verecem.
Sabitlemek yine her zaman oldugu gıbı sızın takdırınıze kalmış bı olay.
Bundan sonrada actıgım bı konunun her ne kadar ılgı alaka gorurse gorsun.Sabitlenmesini Talep Etmiyecegimm:..
....
Evet arkadaslar olay anlasıldı..Bu gece boş olurum hepınız fallarına bakacam ınsallah
Kolay dııl fala bakma ısı bılıosunuz bı kısı 3- 4 dakka suruor baya bı ksıısınız o yuzden gece seansına bırakıyorum...
ii forumlar dilerim
Not: MÜTHÜŞŞŞ ÜLKE ÜLKE YEMEK TARİFLERİ VERECEM..