Savcı, YGS için takipsizlik kararı verdi

bu geçen sınavda kopya iddalarıda olmuştu demekki tasfiye edilemedi içlerindekiler sonra biz bir daha böyle bir idda atalım oratay karıştıralım dediler mod medyandır bunlar önceden hzırlanabilir girilebilir intikam için olmuş olabilir..

Evet en son şaibesiz sorunsuz sınav ne zamandı sorusu gündeme geliyor.
Bu arada kişiye özel soru kitapçığı dolayısıyla mecburen bir algoritma kullanıldı ve bu algoritmayı ne kadar incelerseniz inceleyin bir bit yeniği olup olmadığından emin olamazssınız.
Bazı okullarda sadece kız öğrenciler sınava girdi buna bile şans dediniz bunu dürüstçe kabul edebilen vicdanlı insan var mı içinizde?

Evet en son şaibesiz sorunsuz sınav ne zamandı sorusu gündeme geliyor.
Bu arada kişiye özel soru kitapçığı dolayısıyla mecburen bir algoritma kullanıldı ve bu algoritmayı ne kadar incelerseniz inceleyin bir bit yeniği olup olmadığından emin olamazssınız.
Bazı okullarda sadece kız öğrenciler sınava girdi buna bile şans dediniz bunu dürüstçe kabul edebilen vicdanlı insan var mı içinizde?

Eğer sadece kız öğrencilerin sınava girdiğinin şans olmadığını ıspatlarsan neden dürüstçe kabul etmeyeyim?
Şanstır demiyorum.
Sadece şans olmadığına inandığın için bunu ıspatlamanı istiyorum.
Nasıl ıspatlayacağım diyorsan;
O okulda sınava girenleri bir araştır,
-Hepsi başörtülü mü?
-Kaçı Gülen in dershanelerinde veya herhangi bir eğitimin kurumunda öğrenim görüyor?
Biraz zor iş bunları araştırmak ama eğer şu soruların cevabı bunun şans olmadığı göterirse;
BEN DÜRÜSTÇE BURAYA BÜYÜK PUNTOYLA ŞAİBEYİ KABUL EDİYORUM,BU KONUDA MUHALİF DÜŞÜNCEYE KATILIYORUM YAZACAĞIM.

mzahid53 lise okusaydın ihtimaller hesabını bilirdin.
Baş örtülü yada değil hepsi kız mı ve bu ihtimal kaç milyonda bir?
Bir dersanedendir yok başı açıktır demiyoruz hiç erkek neden olmaz diye soruyoruz. soruları çarpıtarak bir yere varamazssın dikkat dağıtma taktiğini bırak bence çünkü yemiyorum.
Bir de sana ısrarla sordum hala cevabın yok şu çok ateşli savunduğun internet sansürü konusunda neden resmi açıklama yok?
Savunduklarının savunulacak tutar tarafı olmadığını anlamak senin için neden bu derece zor?
Bu arada bazı okullarda sadece kız öğrencilerin sınava girdiğini kabul ediyor musun benim soruma bir cevap ver çünkü benim o öğrencilerin tamamı oradan diye bir iddeam hiç olmadı.
(kimse o derece keriz değildir )

Eğer sadece kız öğrencilerin sınava girdiğinin şans olmadığını ıspatlarsan neden dürüstçe kabul etmeyeyim?
Şanstır demiyorum.
Sadece şans olmadığına inandığın için bunu ıspatlamanı istiyorum.
Nasıl ıspatlayacağım diyorsan;
O okulda sınava girenleri bir araştır,
-Hepsi başörtülü mü?
-Kaçı Gülen in dershanelerinde veya herhangi bir eğitimin kurumunda öğrenim görüyor?
Biraz zor iş bunları araştırmak ama eğer şu soruların cevabı bunun şans olmadığı göterirse;
BEN DÜRÜSTÇE BURAYA BÜYÜK PUNTOYLA ŞAİBEYİ KABUL EDİYORUM,BU KONUDA MUHALİF DÜŞÜNCEYE KATILIYORUM YAZACAĞIM.

1- Başörtülü yada başörtüsüz CİNSİYET ayrımı olamaz !
2- YGS 1.si Maltepe dersanesinde, sınav sonrası çook büyük bir kutlama yapılıyor çünkü tüm dersane derece yapmış.

Madem sen bunlara inanmıyorsun sen kanıtlasana bize bunların olmadığına ?

Benim kız arkadaşım FEM'e gidiyor. Fetullahçı falan olduğu için değil ha, FEM de olan olayları herkes bildiği için bende yararlanayım diye. Bana kendisi anlattı haftasonları yurt olunca belirli öğrencilerin sınıfa alınıp soru çözdürülüp kimseyle konuşturulmadığını. Ve zorla namaz kıldırıldığını.

Eğer dediğin gibi hiç birşey yoksa herşey günlük gülistanlıksa,
*Şifre yok
*Sehven şifre var
*Şifre var (Nimet Çubukçu'nun şifre yok diye artislendiği açıklamadan sadece 1 gün sonra geldi ve bak şuan sesi bile çıkmıyo)
* Bilgisayarının hatası ile yanlış basım

Bu kitapçık basımı ve öğrencilerin sınav merkezlerinin belirlenmesi bilgisayar programına bağlı birşey.

Bilgisayar ve bilgisayar programları 01 algoritmasi ile çalışır.

0 = Erkek
1 = Kız

olduğunu düşünürsek ÖSYM'nin programı içinde 01010101010101010101... diye gitmesi gerek.

Yani bir okulda sadece kız öğrencilerin girmesi demek yüzlerce 11111 değeri oluşturur ki bu program için hata demektir. Ama bunu bir kişi müdahale ederek yaparsa program hata vermez çünkü bu sistem atadıktan sonra değiştirilmiştir.

Bu yüzden tekrar söylüyorum hiç kimse YGS sürecinde olanların TESADÜF olduğuna İNANDIRAMAZ.

Üniversite adaylarının %80 inin kız olduğunu bile var saysak rast gele seçilen 70 öğrencinin tamamının kız olması olasılığı 1/6077163 (altı milyonda bir) 100 öğrenbi için 1/68727308514 EVET 68 MİLYARDA BİR.
Eh sayısalı tutturma olasılığımızın 14 milyonda bir olduğunu düşünürsek bunun dürüsçe şans eseri olduğunu söyleyen ve iddea edenlere bir şey diyemiyorum.
Bakın hesabı da şans eseri olduğunu iddea edenlere ne kadar büyük şans tanıyarak yaptım sınava girenlerin oranını kızlardan yana fazlasıyla avantajlı koydum yarı yarıya olsa 20 kişde bile 1/1048576 (milyonda bir ) tamımı kız olabilir.
Mantıklı olarak varılacak sonuç sistemde müdahaleler var. Yada sistem belli amaçlar için özel olarak oluşturulmuş.

Geri