Savaş Biterse MHP DE BİTER

ne yani insanlar siyaset yapacaklar diye dinlerindenmi vazgeçsinler.dinde siyaset vardır.nasıl olduğunu merak ediyorsan peygamberimizin verdiği hutbeleri okumanı tavsiye ederim.o bu dinin yüce elçisidir ve camide bile devlet işleri konuşulmuştur.ayrıca dini vecibeleri benimseyen insanlar ülke falan satmazlar merak etmeyin.en iyi çalışacak insanda zaten allahtan korkan insandır.

İyide ben öle bişi demedimki. Devlet yönetimi başka şeydir inanç başka şeydir. İnsanlar ne kadar dindar olduklarını milletin gözüne soka soka göstermek zorundamıdır? Hütbeleri oku demişsinde dinle devlet yönetilmez be dostum. Din tüm özgürlüğü kısıtlar. Özgürlükten kastımı ahlaksızlık olarak örneklemeyin.

"ayrıca dini vecibeleri benimseyen insanlar ülke falan satmazlar merak etmeyin.en iyi çalışacak insanda zaten allahtan korkan insandır." seninle beraber %47 bu sözü sölediği için zaten Türkiyenin her karışı satılıyor...

İnadına akepe git beni şikayet et tamammı benim arkamda TÜRKLER var senin arkanda Kim Var?

alın size tayyibin gerçek yüzü

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/606983-iste-alin-size-gercek-tayyip.html

Taaki bebekliğimden beridir elalemin çocuklarını birilerine şikayet etmeyi sevmem , ederim sözünü ciddiye alma. Neden dersen İnadına demenden zaten yanlış kişiye mesaj yazdığımı düşünüyorum buda benim suçum. Ne diye ciddiye alıyorsam.. Arkasında Türkler varmış..

Bu konularla bağlantılı geçtiğimiz günlerde etkili ve güçlü haber sitelerinden www.etikhaber.com sitesinde Sayın Mete Kılıç'ın "Sahibinden Satılık ikinci el " Eski Ülkücüler " başlıklı bir yazısı vardı. Çok anlamlı tespitleri barındıran bu yazıdan bazı bölümlerini köşemden siz değerli okuyucularımla paylaşmak istiyorum:

" Kürt Açılımı " adını verdikleri ihanet projesini hayata geçirmek için düğmeye basan AKP iktidarı yandaş medyası ile kamuoyunu yönlendirmek için her yolu denemektedir.
AKP medyası en çok da milli duruşu ile ihanet projeleri karşısında milli kale gibi duran MHP üzerinde propaganda çalışmaları yapmaktadır. Bu konuda en radikal çalışmaları yapan yayın organlarının başını da Zaman Gazetesi çekmektedir.
Zaman Gazetesi başta olmak üzere diğer AKP'nin yayın organları MHP'nin milli duruşunu baltalamak için 'eski MHP'li, eski Ülkücü, Alparslan Türkeş'in eski çalışma arkadaşları'gibi sıfatlar yakıştırdıkları kişileri sahneye sürerek ve onlardan görüş alarak MHP'yi haklı olduğu duruşu konusunda haksız çıkarmaya çalışmaktadır.
MHP ile hiçbir ilişkisi kalmamış insanlarla MHP'ye yön verme kurnazlığı içinde bulunan bu yayın organları, bu manada ilkesiz, etik olmayan bir tarzı benimsemişlerdir.
Bu konuda öncülük yapan Zaman Gazetesi'nin sergilediği bu davranışlar için birçok örnek bulunmaktadır.
MHP ile hiçbir alakası kalmayan ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in fikirlerini beğenmeyip ayrılanların kurduğu BBP'de bulunan Prof. Dr. Turan Güven'i " Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı ve milliyetçi camianın önemli isimlerinden Prof. Dr.
Turan Güven, 'demokratik açılım'konusunda MHP'den farklı düşünüyor.
" Şeklinde pazarlayarak, MHP'nin ihanet projeleri karşısındaki milli duruşunu sorgulatma çabaları, düştükleri ihanet çukurundaki debelenmeleri olmaktadır. Başbuğ Alparslan Türkeş'in " ihanet hareketi " olarak nitelediği BBP'de bulunan birisi, nasıl " Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı " olarak takdim edilmektedir? AKP'nin yayın organları bunun mantığını nasıl izah edeceklerdir?
Prof. Dr. Turan Güven'de bu sıfatla takdim edildikten sonra MHP'ye olan alerjisini ve kinini kustukça kusarak, Zaman Gazetesi'nde konu mankeni olarak, ihanet projelerine katkı verme görevini de yerine getirmiştir.

bu konuları zaten tartışmıştık.Eskiye rağbet olsaydı diyede sözümüzü noktalamıştık ama birileri hala yarayı kaşımaya çalışıyor ki;
okyanusötesi medyasının kime taraf,kime bertaraf olduğu alanen göze çarpmaktadır.
Milliyetçiliğin çıkar için savunulduğunu yazan bu vatanın evlatları;
başbakanınızın methiyeler düzdüğü dürzü şarkıcının hayalindeki haritasını internetten incelediniz mi?
açılımın nereye varacağını,yada vardırılmak isteyeceğini o harita göstermektedir.
Hala ve hala diyorum ki;
yalancı bahar ekonomisi ve siyasetlerinin rehavetine kapılmayın,
altınızdaki donu Erdoğan almazsa,imralıdaki hazır bekliyor !!!!

80 öncesi yıkılsın düzen diyenler, o gün yıkmaya kalktıkları düzen tarafından c-5 leri görmüştü ama eskiye söven yeniler yine düzenin kayığına binmekten gocunmuyor nedense... benim merak ettiğim ; mhp nezaman aksiyoner bir hareket olma yolunda adım atacak? hep reaksiyon hep muhalif hep birilerinin payandası olma ve hep düzen ve statükoyu kollama vazifesindemi iş görcek ve dolgu olarak kullanılacak? çok yazık. akıllanacağıda yok sanırım.. yarın işini görenler yine toplayıp tu-kaka ettiklerinde hangi sisteme küfredeckelr merak ediyorum.

ĦεĽŁψαĿҚэя;4670142' Alıntı:
gazetecilerden biri zamandan diğeri taraftan. Okumaya bile değmez

zorlayanmı var? okumassın olur biter.. hani yorum.. bu mu? hep kaynak eleştirisi... başkada bişeyiniz yok zaten..

sözlerine katılmamak mümkün degil

ben o illere gitmem diyen siyasetçiler kafasında ülkeyi zaten bölmüş demektir.
kalkıpta ülke bölünüyor edebiyatı yapmasınlar ondan sonra!!..

eleştirmeye geldimi mangalda kül bırakmıyolar maşallah....
ne hikmetse icraat yok ortada
Türkiye öyle bi dönemden geçiyorki eger bu sınavı düzgün veremezse çok kötü olaylara gebe olabilir.
sorunlardan kaçmak sadece sorunları büyütür.
eninde sonunda bu yüzleşmeyle karşı karşıya kalacağız.

dünün çözülmeyen sorunları nasıl büyümüşse, bugünün çözülmeyecek sorunları ilerde karsımıza daha büyük çıkacaktır.

http://www.hackhell.com/geri-donusum...ek-tayyip.html

GÖRÜN BUNU tayyipçiler SİZİN tayyibiniz BENİM ŞEHİDİME KELLE DİYO şerefsiz apoya sayın DİYİYOR.BÖYLE BAŞBAKAN NEREDE GÖRÜLDÜ.

Bu Konuda sorular:

1- Yaklaşık 10 yıl önce Avustralyada yerel bir radyo tarafından yapıldığı söylenen röportaj neden 8 yıl bekletilipte , 367 lerin , e-muhtıraların , sözde Cumhuriyet mitinglerinin ve birden bire artan şehit haberlerinin gırla gittiği 2007 yılında ortaya çıkarılmasının nedeni nedir.. Biliyorsun bu tarz bilgiler üzerinden 1 gün bile geçmeden ortaya atılır ama bu sözde ses kaydı tam 8 yıl bekletilmiş.

2- Avustralya Türkçe konuşmayan bir ülke. Oradaki bir yerel radyonun Türkçe röportaj yapması çok anlamsız. Ses kaydında tek bir kelime ingilizce konuşma yada tercüman sesi duyulmuyor... Neden acaba..?

3- 2000 li yıllarda yüzlerce röportaj vermiş birisi olarak Tayyip Erdoğan bu konuşmayı neden bir Kamera önünde yapmamıştır. ?

............................ soru işaretleri alıp başını gidiyor. Duymuşsunuzdur Rahmetli Bülent Ecevitin bir zamanlar Rahşen hanımla ingiltereye yaptığı bir gezinin elealındığı uydurma bir ses kaydı internette dolaşıyor. Ama çok müstehcen konuşmalar içerdiği için burada dinletmem doğru olmaz. Ama birebir Ecevit konuşması taklit edilmiş. Rahşan hanım bile dinlese fake olduğunu anlayamaz. Ama baştan aşağı uydurma... Uzun lafın kısası milenyum asrında yaşıyoruz ve bu tip ses benzeştirmeleri çok kolaylıkla yapılıyor. Bence Sayın Başbakana iftira atmak için çok ucuz bir bahane kullanıyorsunuz.

Adamın yazısının başlangıcına bakarmısınız

Kürtlere, Türklerle eşit hakların verilmesine karşı çıkacağı varsayılan yüzde 85’lik bir Türk nüfus var. demiş

yav bu adam galiba başka gezegende yaşıyor
Anayasamızda bile madde var herkes eşit diye ne demek şimdi eşit haklar
Allahım şu kendini akıllı zanneden akıl yoksunlarına yardım et. Amin

Anayasada yazan eşit haklar,nedendir göremiyoruz yaşayamıyoruz cümlelerden ibaret gibi geliyor bana?Din , ırk ayrımı yapılmıyor değil mi anayasada?Peki ben ateistim dediğimde neden toplumda o 'Müslüman geçinen' insanlar beni farklı görüyor.Hani aynı hakka sahiptik ve hiç kimse hiç kimseden üstün olamazdı?Darbe anayasasıyla yaşıyoruz hala bu ülkede...

Adam haklı demiş...

dbh5qb.jpg

Savaş biterse MHP DE BİTER

Eski ülkücü yine kızdıracak..

Kürtlere, Türklerle eşit hakların verilmesine karşı çıkacağı varsayılan yüzde 85’lik bir Türk nüfus var. MHP bu varsayıma dayanıyor ve gerçekçi.” “Barış olursa MHP diye bir parti kalmaz. Şu anda MHP, PKK’nın yaygın şiddetini ve dökülen kanı siyasî realiteye dönüştüren bir parti.” “MHP ve CHP’nin dünyasında Türkiye bölündü. Eğer ülkenin Doğu’suna hitap edemiyorsanız, ülke sizin dünyanızda fiilen bölünmüş demektir.”

Zaman Gazetesi yazarı Mümtaz’er Türköne, Taraf gazetesinden Neşe Düzel'e konuştu: “Güneydoğu’ya hitap edemeyen MHP’nin ve CHP’nin dünyasında Türkiye fiilen bölündü”

KÜRTLERİ SEÇMEN VE MUHATAP SAYMIYORLAR

Mümtaz’er Türköne, muhalefetin Kürtlere bakışını Neşe Düzel’e değerlendirdi: MHP de CHP de bölünmüş bir Türkiye’nin partileridir. Güneydoğu’dan oy alamadan yüzde 85’le tek başına iktidar olun, Türkiye bölünür. MHP, eğer Türkiye’nin birliğini savunuyorsa Kürtlere seçmeni ve siyasi muhatabı olarak davranmalı. Devlet Bahçeli, Kürt açılımına karşı çıkıyor. Peki, Bahçeli’nin Kürt sorunu için öne sürdüğü çözüm ne? Bahçeli’nin konuşmalarında çıldırtıcı bir popülizm ve statükoyu devam ettirme isteği var.

Bahçeli PKK’nın teslim olmasını istiyor. Bunu söylerken, söylediğine kendi inanıyor mu? Yirmi beş yıldır teslim olmayan bu örgütün şimdi teslim olacağını düşünüyor mu?
Askerleri açılımla ilgili tepkiye davet etmek gibi bir çaba var. Oysa askerlerin geldiği noktayı objektif değerlendirmek lazım. Askerler kendilerini bu ülkenin sahibi olarak görüyorlar. Sahip oldukları bu ülke, Kürt sorununu silahla çözmeye çalıştıkları için ellerinden kayıp gidiyor. Bunu çok net gördüler.

CHP NEDEN KARŞI ÇIKIYOR

Ülke ellerinden nasıl gidiyor?

Bu ülke bölünüyor. Bu sorun çözülemiyor. Askerler ancak Kürtlere eşit vatandaşlık hakları verilirse bu ülkenin birliğinin muhafaza edileceğini gördüler.

CHP de açılıma karşı çıkıyor. CHP niye karşı çıkıyor?

CHP’nin durumu farklı. CHP, MHP’ye oy kaybettiğini görüyor. O yüzden zikzak çiziyor. Açılımla ilgili CHP’nin desteği sağlanacak. Nitekim Baykal, “PKK silahları bırakırsa, affa sıcak bakabiliriz” dedi. Demokratik açılımın en önemli kısmı af meselesidir. Eğer Meclis’ten af kanunu çıkmazsa açılım durur. Af olmadan açılım yapılamaz. Anayasa’ya Kürtçe dilini koysanız bile Kürt sorunu çözülemez. Bu Meclis hemen ekim ayında bir af kanunu çıkarmak zorunda. Sorunun en kritik aşaması budur. Özellikle Batı’daki illerin AK Partili milletvekilleri buna direnç gösterir ama af çıkarmazsa AK Parti’nin elinden her şey kayıp gider ve asıl oyu MHP bu noktada kazanır.

AKP milletvekilleri arasında milliyetçi damar çok mu güçlü?
Bilmiyorum ama AK Parti’de bu anti Kürt dalgadan etkilenecek epeyce bir damar olduğunu düşünüyorum.

OY İÇİN SAVAŞI DESTEKLİYOR

Bahçeli sadece Kürt açılımına değil Ermeni açılımına da karşı çıkıyor. Her türlü barış girişimine karşı bir parti ve bir lider görüntüsü çiziyor. Bugünkü durumun aynen devamını istiyor. Halkın bu politikayı destekleyeceğini mi düşünüyor?
MHP, donanım olarak hükümetin açılımına alternatif bir politika üretecek entelektüel birikime ve mutfağa sahip değil. Hükümetin anti statükocu revizyonist politikası karşısında içgüdüsel olarak statükoya sığınıyor. Ayrıca bu toplumda anti Ermeni eğilim de çok güçlüdür. Bu eğilim topluma devlet propagandası ve politikasıyla yerleşmiştir. MHP statükoyu savunarak kısacası politika yapıyor.

Oy için mi ölümü ve savaşı destekliyor?
Siyasî partisiniz. Maalesef öyle...

Savaş sürerse, MHP’nin politik şansı nedir?

Eğer bu açılım kontrolden çıkarsa... Yani bir yandan kan dökülmeye devam eder ve bir yandan da hükümet hâlâ açılım yapmaya çalışırsa, MHP tek başına iktidar olacak oyu bile alabilir.

Barış olursa, MHP’nin politikadaki şansı ne olur?

Bu sorun çözülürse, barış olursa MHP diye bir parti kalmaz. Şu anda MHP, PKK’nın yaygın şiddetini ve dökülen kanı siyasî realiteye dönüştürdüğü bir parti konumunda. Barış olması halinde, MHP’nin Türkiye’ye sunabileceği bir proje halen yok. MHP, Cumhuriyet’in kuruluşundan beri kabul edilen şeyleri savunuyor bugün. Hatta Kürtçe kullanılamaz, terör örgütüne af çıkarılamaz Barzani ve Talabani muhatap kabul edilemez gibi son gelişmelerin de gerisinde kalan şeyleri söylüyor.

MHP, Kürt açılımına karşı çıkarak Güneydoğu’dan oy alma ihtimalini sıfırlıyor.

MHP ulusal bir parti olmaktan vaz mı geçti? Sadece bölgesel bir parti mi olmak istiyor?

MHP, Türkiye’nin Batı’sından oy almak istiyor, o kadar! Yoksa Türkiye’nin bir realitesi var. Bugün MHP de, CHP de bölünmüş bir Türkiye’nin partileridir. Bunlar Güneydoğu’da yoklar. Bu durum da, bu partilerin temsil ettikleri misyon itibarıyla Türkiye’yi böldüğünü anlatır bize. Eğer Güneydoğu’da parti olarak yoksan, Kürtlerden oy alamıyorsun, o zaman senin parti politikana göre, Türkiye’nin Güneydoğu’su gitmiş demektir. MHP bunu asla kabul etmez ama realite budur. Türkiye’de Güneydoğu’dan oy almadan yüzde 85’in oyunu alıp tek başınıza iktidar olun, Türkiye bölünür. Siz de Türkiye’yi bölen parti olursunuz. MHP, eğer Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü savunuyorsa bu insanların oyunu almak, Kürtlere seçmeni ve siyasî muhatabı olarak davranmak durumunda.

CHP de açılıma karşı çıkıyor. CHP niye karşı çıkıyor?

CHP’nin durumu farklı. CHP, MHP’ye oy kaybettiğini görüyor. O yüzden zikzak çiziyor. Açılımla ilgili CHP’nin desteği sağlanacak. Nitekim Baykal, “PKK silahları bırakırsa, affa sıcak bakabiliriz” dedi. Demokratik açılımın en önemli kısmı af meselesidir. Eğer Meclis’ten af kanunu çıkmazsa açılım durur. Af olmadan açılım yapılamaz. Anayasa’ya Kürtçe dilini koysanız bile Kürt sorunu çözülemez. Bu Meclis hemen ekim ayında bir af kanunu çıkarmak zorunda. Sorunun en kritik aşaması budur. Özellikle Batı’daki illerin AK Partili milletvekilleri buna direnç gösterir ama af çıkarmazsa AK Parti’nin elinden her şey kayıp gider ve asıl oyu MHP bu noktada kazanır.

Kaynak

Ülkücü'nün Eskisi,Yenisi Mi Olur ? Güldürmesinler Adamı.Bu Adamın Yeni Bir Tartışma Yaratarak Gündeme Gelmeyi Planladığı Zaten Apaçık Belli...

Bu Konuda sorular:

1- Yaklaşık 10 yıl önce Avustralyada yerel bir radyo tarafından yapıldığı söylenen röportaj neden 8 yıl bekletilipte , 367 lerin , e-muhtıraların , sözde Cumhuriyet mitinglerinin ve birden bire artan şehit haberlerinin gırla gittiği 2007 yılında ortaya çıkarılmasının nedeni nedir.. Biliyorsun bu tarz bilgiler üzerinden 1 gün bile geçmeden ortaya atılır ama bu sözde ses kaydı tam 8 yıl bekletilmiş.

2- Avustralya Türkçe konuşmayan bir ülke. Oradaki bir yerel radyonun Türkçe röportaj yapması çok anlamsız. Ses kaydında tek bir kelime ingilizce konuşma yada tercüman sesi duyulmuyor... Neden acaba..?

3- 2000 li yıllarda yüzlerce röportaj vermiş birisi olarak Tayyip Erdoğan bu konuşmayı neden bir Kamera önünde yapmamıştır. ?

............................ soru işaretleri alıp başını gidiyor. Duymuşsunuzdur Rahmetli Bülent Ecevitin bir zamanlar Rahşen hanımla ingiltereye yaptığı bir gezinin elealındığı uydurma bir ses kaydı internette dolaşıyor. Ama çok müstehcen konuşmalar içerdiği için burada dinletmem doğru olmaz. Ama birebir Ecevit konuşması taklit edilmiş. Rahşan hanım bile dinlese fake olduğunu anlayamaz. Ama baştan aşağı uydurma... Uzun lafın kısası milenyum asrında yaşıyoruz ve bu tip ses benzeştirmeleri çok kolaylıkla yapılıyor. Bence Sayın Başbakana iftira atmak için çok ucuz bir bahane kullanıyorsunuz.

Bende kendi yorumu yapayım. Biraz araştırdımda avustralyada Türkçe yayın yapan radyolar varmış. Bide sen kontrol et;

http://www.austurkiye.com/radyo.asp

Ama T.C Başbakanına sesmontajı yapılacak ve bunu ortaya cıkaramıcak ha? Böle bişi olabilirmi sence?

Sesleri birbirine benzeticek teknoloji varsa o seslerin montaj olduğunu kanıtlayacak teknolojide tayibin abisinde var. Ama abisi kardeşine neden komplo kursun ki?

O konuşmanın sahte olduğu ispatlanana kadar gerçektir...

diyelim mhp öyle bir parti ama ortada pkk diye bi terör örgütü var ve bu ülkede kan döken o

Din sömürüsü biterse akp de biter :goz:

ak parti iki dönemdir iktidarda ama benim dinimi hiç sömüremedi.seninkini nasıl sömürdü anlatta bizde önlem alalım.ha unutmadan ben ak partiye hiç oy vermedim.ak partilide değilim ama yinede sömüremediler.

Geri