Savaş & Araba Yarışı Bir Arada UpShift Strike Racer

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
UpShift Strike Racer...

Bu Oyun online yarış-savaş oyunudur.

Sitesi : Upshift StrikeRacer

Üye Alımı : gPotato Game Portal

Download Linkleri : Upshift StrikeRacer

Upshift-StrikeRacer-Client_2.jpg

7.jpg

259065_full.jpg

Araba yarısını pek sevmesem ev arkadaşım için ideaL bi oyun.. :)

SağoLasın gangsta..

teşekkürler :D

Kardes Bende Oyun Yüklü Ama Şöle Bi Hata Alıyorum Patch Acıyorum Patch Doldurmadan
(patch connection failed) die bi hata veriyor napıcam bilgisi olan varmı
ACil Yardım Lütfen..

http://i54.tinypic.com/vg3g4w.jpg SS Sini Aldım Bakabılırsınız

kendı sitesınden download.com dan indirdim ben 2. kez kurdum senın verdiğin site acılmıyor

virüs programını devre dışı bırakıp tekrar patch atmasını denermisin bazen virüs programları engelliyor...

yok virüs programını devre dışı bıraktım ama yıne atmıyor patch site acılmıyor msn den bana gonderebılırmısın manual patch ' İ ?

yok virüs programını devre dısı bıraktım ama yınede atymıyr patch senın verdiğin sitede acılmyor msn den gonderebılırmısın bana manual patch ?

yok virüs programını devre dısı bıraktım ama yınede atymıyr patch senın verdiğin sitede acılmyor msn den gonderebılırmısın bana manual patch ?

verdiğim site açılıyor biraz beklemen gerekio sadece geç açılıyor... 1 daha mail adresi verme lütfen...

Bendede ayni patch sorunu verdi ...

manuel patch linkide sayfa goruntutelenmiyor :)

ali can oyun hikaye mi yoksa :D

tmm vermem de acılmıyr walla şu manuel patch 'i dosya.tc fln bi yere upload ette o linki ver bize ordan indirelim hadi

cevp vercekmısın alican ? hadi bi yere upload et o linki verde ordan indirelim bari seni bekliyrm

oyun biraz sorunlu arkadaşlar net çözüm araştırıyorum...

tmm eyw da diyormki manuel patchi sen bi siteye upload et bize linki ver indirelim bzm sorunumuz oyunda deil patch de manuel patch indirilcek sayfayı da acmıyor

Geri