SATA HDD Format Sorunu (Acil yardım!)

Adilabi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sata hdd ye format atamıyorum. Sistem disketi oluşturmam gerekiyor. Anakart cd sinde aramama rağmen driver/sata erişimi yok. Make disk falan da yok. Nasıl anakart cd si anlamadım.

Ben modelini yazsam bana biri yardım edebilirmi? Sistem disketi oluşturmak için gereken verileri bana ulaştırabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

GIGABYTE

7VT600P-RZ
KT600 / Socket A

AMD Athlon™ XP 400MHz FSB desteği
Supports DDR 400 memory architecture
Yüksek kaliteli grafik performansı için AGP 8x arabirim desteği
8 x USB 2.0 portu
Tümleşik SATA arayüzü ile RAID 0,1 fonksiyonu
Entegre 10/100 ağ bağlantısı
Entegre yüksek kaliteli 6-Kanal AC'97 ses

Senin sorunun raid driverı olabilirmi.Biostan ayarı ide yapsan kurulum yapabilirsin ancak raid yaparsan senin anakartın raid sürücülerini işletim sistemi cd sini taktıgında scsı raid sürücüsü yuklemek için f6 ya basın diye bir ibare cıkar xp yi kurarken f6 ya basıp bekleyeceksin ama anakartın raid sürücülerini bir diskete atman gerekir f6 yaptıktan sonra disketi tak sürücüyü göster kurulumu yap ....

DOWNLOAD:
http://www.zshare.net/download/14731519fca4dd00/

Linkten çıkan klasör ve dosyaları sağlam bir diskete kopyala. Win XP kurulum cd si ile bilgisayarı başlat. Kurulumun ilk mavi ekranında iken Altta ek aygıt sürücüsü için F6 ya basın dediği zaman F6 tuşuna bas. Dosyaları attığın disketten bu sürücüyü belirt. Bu işlemlerden sonra kurulumun yazılımı haddiskini görecek ve istediğin gibi bölüp formatlayabilirsin. Saygılarımla.

Sürücü Kaynak :
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/7vt600p-rz.html

selam arkadaşalar bende böyle bir sorunum var foxconn p4m800p7mb sata hdd format atamıyorum

sorun sata ide uyumsuzluğu ise yada driver ise en kolay çözümü bir modifiyeli xp yükle onda bütün driver lar var ....
ben böyle bir sorunla karşılaştım ve bu sitedeki diğer arkadaşlar bunu yapmamı söyledi yaptım ve oldu....
ayrıca bu modifiyeli xp hackhell forumda mevcut...

Geri