SatıLık Broadway RNİ Yeni KAsa

Fiyatı : 8,5 Bin tL dir Bu araca Bir kuruş inmem Alacak arkadaş şimdiden iyi düşünsün...pazarlık yaparım bu temiz arabayada uygun fıyatta verebılırım

bir kuruş inmem diyorsun pazrlık yaparım diyorsun

bu nasıl oluyor

Pazarlık payı var arkadaşım korkma sen yanlış yazmışım..düşünenler pm atabilirler...

helalinden 5 bin veririm helal para

haram olursa 7 bin olur

helalinden 5 bin veririm helal para

haram olursa 7 bin olur

ben arabayı 7 buçuğa aldım + 1.200 motor bakımına soktum motor sıfırlanıyor sen dalgamı geçiyorsun arkadaşım :D 98 model enjeksiyonlu broadway den bahsedıyorum artı yeni kasa...eski broadwaylerden degıl ..toros lar bile 7 civarı :D Arabada bir tane yara yok kanser bile yok...baktırabilirsin...

ben daha lüks istiyorum dai cip alacam kendime :001_rolleyes:
şaka bi yana senin arabana binmek bi ayrıcalıktır arabaya ne kadar masraf yaptığın ortada acaba kim olacak şanslı kişi =)

eyw sagol walla motoru sıfırladım bu halınle böle bi satış hıc gormedım duymadım ben model degısıklıgı oldugu ıcın yaptırdım satıyorum yakında resımler edıtlenecek ...inş. hayırlı bırıne gıder

Fotoğraf olmadan zor yahu.

daı walla vaktım olsa neler yapıcamda işteyim bu aralar cok yogun oldugumuzdan ılgı alakayı gosteremıyorum arabaya o yuzden yakında edıtlıcem merak etmeyın ama emın olabılırsınız motor su anda sıfır motordan farksız 2 kere gezdım yeni motorla arabadan tık gelmıyor adaylar bu aralar cogaldı bılgınıze her an satılabılır

Geri