satış ortaklığı

byaBanCı

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben sitene reklamını koyup tıklama başı para veren sitelerden birine üye oldum. randevum(nokta)com (reklama girerse silebilirim.) Ama bazı şeyleri anlamadım. Parayı ne zaman yatırıyorlar. Yada yatırıyorlarmı:D Bu siteden daha önce reklam alan varsa yardım edebilirmi. şimdiden teşekkürler.

20 Ytl olunca yolluyorlar fakat bazen veya çoğunlukla yamuk yapıyorlar. Clik sayın 4000 oluyor onların kabul ettiği sayı ise 2000 - 3000 bazende sen clik uretiyorsun diyip hesabını kapatıyorlar :(( ben 2- 3 kere 20 ytl aldım. sende inşallah alırsın.

alpagu18' Alıntı:
20 Ytl olunca yolluyorlar fakat bazen veya çoğunlukla yamuk yapıyorlar. Clik sayın 4000 oluyor onların kabul ettiği sayı ise 2000 - 3000 bazende sen clik uretiyorsun diyip hesabını kapatıyorlar :(( ben 2- 3 kere 20 ytl aldım. sende inşallah alırsın.

evet farkındayım . siteye sayaç koydum normalde günde yaklaşık 700 kişiye tıklatıyorum. ama baktığımda 200 klik görünüyor. En iyisi google dicem onlarada iki kez başvurdum cevap gelmedi:( yabancı siteler var onların dilinden anlamıyorum. Eğer bildiğiniz kaliteli para kazandıran bir site varsa lütfen yardım edin. :(

walla ben ultrasponsor nokta com a uye oldum ama memnun değilim...

Geri