sarsılırız ama yıkılmayızzz!!!!

balkans41

New member
Reaction score
0
arkadaşlar
üye olduğumdan beri burada kendi çapımda siyasi düşüncelerimi aktardım.
herkes birşeyler kattı. sağolun
ben sözü fazla uzatmayacağım.
bizim şu an üzerinde rahat rahat dolaştığımız şu topraklar atlarımızın bize yadigarıdır.
ama iyi yöneticiler ama kötü yöneticiler geldi geçti
Allah'ın ,izniyle biz yine öyle kalacağız
bir söz war nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz diye
bu sözden ne çıkarırsanız artık
ben rahatım bu topraklar şehit dedelerimizin kanıyla yıkandı hiçbir ecnebi gelip otuıramaz
ben oturtmam eminim kanında Türklük olan hiç kimsede müsade etmez.anlıycanız herşeybizde bitiyor beni sevindiren konu biz böle tartışırız konuşuruz dalaşırırz ama iş memleket meselesine gelince hepimiz bir oluruz çünki BİZ TÜRKÜZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah'a şükürler olsun ki Türk doğdum Türk yaşıyorum. bizler belki dış kaynaklı güçler tarafında n birbirimize düşürülebiliriz çok kan kaybedebiliriz.çok SARSILABİLİRİZ ama ASLA YIKILMAYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mesajlarıma ilgi duyupta cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Kardeşim bizim yıkıldığımız gün

Ne Mutlu Türküm Diyene diyemediğimiz,
Bu ülkedeki Türklerin Türk olduklarını unutup kendilerini arap sanmaya başladığı gün olacaktır
Bunun ilk adımları atılmıştır. Arap bedevisi gibi saç sakal uzatan, arap bedevisi gibi karısını eve kapatan, çarşafa sokan nesiller geldikçe Türklüğün asil kanı eriyip gidecektir.
Ben kafatasçı, kana dayalı bir milliyetçi olmasam da bilirim ki insanın genleri ve sosyal öğretileri çatıştığında sosyal öğretiler daha ağır basar.
Yüzyıllardır araplaştırılmış yerleşik hayatla köleleştirilmiş Türk insanının özgürlük ve kudret gibi genetik özellikleri yıpratılmıştır.

Allah sonumuzu hayretsin.
saygılar

Konu vatan olunca,akan sular durur kişisel düşünceler susar, tek yürek, tek bilek oluruz evelallah...
Ancak! vatan içinde yaşayan şükretmeyi bilmeyen, boş hayaller peşinden koşan zatı muhteremler hariç.
İçerden ve dışardan, vatanımız için gelen her türlü tehlike,geçmişine saygı duyan herkes tarafından yok edilecektir.

Bayrağı bayrak yapan üzerindeki kandır.Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatan'dır

Dilimizde Türkçe,kulağımızda ezan,aklımızda atalarımız dahil şehitlerimiz olduğu sürece bu ülkeye hiçbir şey olmaz.

Geri