balkans41
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar
üye olduğumdan beri burada kendi çapımda siyasi düşüncelerimi aktardım.
herkes birşeyler kattı. sağolun
ben sözü fazla uzatmayacağım.
bizim şu an üzerinde rahat rahat dolaştığımız şu topraklar atlarımızın bize yadigarıdır.
ama iyi yöneticiler ama kötü yöneticiler geldi geçti
Allah'ın ,izniyle biz yine öyle kalacağız
bir söz war nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz diye
bu sözden ne çıkarırsanız artık
ben rahatım bu topraklar şehit dedelerimizin kanıyla yıkandı hiçbir ecnebi gelip otuıramaz
ben oturtmam eminim kanında Türklük olan hiç kimsede müsade etmez.anlıycanız herşeybizde bitiyor beni sevindiren konu biz böle tartışırız konuşuruz dalaşırırz ama iş memleket meselesine gelince hepimiz bir oluruz çünki BİZ TÜRKÜZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah'a şükürler olsun ki Türk doğdum Türk yaşıyorum. bizler belki dış kaynaklı güçler tarafında n birbirimize düşürülebiliriz çok kan kaybedebiliriz.çok SARSILABİLİRİZ ama ASLA YIKILMAYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mesajlarıma ilgi duyupta cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
üye olduğumdan beri burada kendi çapımda siyasi düşüncelerimi aktardım.
herkes birşeyler kattı. sağolun
ben sözü fazla uzatmayacağım.
bizim şu an üzerinde rahat rahat dolaştığımız şu topraklar atlarımızın bize yadigarıdır.
ama iyi yöneticiler ama kötü yöneticiler geldi geçti
Allah'ın ,izniyle biz yine öyle kalacağız
bir söz war nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz diye
bu sözden ne çıkarırsanız artık
ben rahatım bu topraklar şehit dedelerimizin kanıyla yıkandı hiçbir ecnebi gelip otuıramaz
ben oturtmam eminim kanında Türklük olan hiç kimsede müsade etmez.anlıycanız herşeybizde bitiyor beni sevindiren konu biz böle tartışırız konuşuruz dalaşırırz ama iş memleket meselesine gelince hepimiz bir oluruz çünki BİZ TÜRKÜZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah'a şükürler olsun ki Türk doğdum Türk yaşıyorum. bizler belki dış kaynaklı güçler tarafında n birbirimize düşürülebiliriz çok kan kaybedebiliriz.çok SARSILABİLİRİZ ama ASLA YIKILMAYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mesajlarıma ilgi duyupta cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim