Sarkisyan'dan barışa bomba

hectorxl

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

84187.jpg

Tam da aradaki buzlar eriyeme durmuştu. ilişkiler Ancak Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan öyle bir açıklama yaptı ki..

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Büyük Ermenistan'ın kurulması için var gücüyle çalışmasının boynunun borcu olduğunu söyledi.

Novasti Armeniya Ajansının haberine göre, 'benim büyük vatanım, benim yeni vatanım' diyebilecekleri günü yakınlaştırmaya çalıştığını söyleyen Sarkisyan, “Büyük Ermenistan'ı kurma uğrunda çalışmayı, devlet imkanlarının yanında kendi imkanlarımı da bu uğurda kullanmaya kendimi borçlu hissediyorum” dedi.

KARABAĞ'A YALANLAMA

Erivan, Büyük Ermenistan tanımını Fırat Nehri'nden Kür Nehri'ne, Hazar Denizi'nden Urmiye Gölü'ne kadar olan topraklar için kullanıyor. Öte yandan “Türkiye Ermenistan'la yakınlaşmak için Dağlık Kara-bağ şartından vazgeçti” haberi Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı.

Kaynak

Bunlarla Yakınlaşma Felan Olmaz, Bi An Arkamızı Dönsek, Sırtımızdan Bıçaklarlar, Tiniyetleri Bozuk Bunların...

derdim ne kurarsınız ama alimallah banlanmak istemem burdan ...

Rusya tam olarak eski SSCB gibi olmasa da ona benzer bir bilik kurmaya çalışıyo ve Ermanistan da bu billiğin içinde olacak!! Görüşmeler artık başladı!! Durum böyleyken, bu köperkler Rusya gibi güçlü bi Abi bulmuşken tabi seslerini çıkarıcaklar!!

Ulan siz o büyük Ermanistan'ı hayal edin durun bakalım!! Gün gelicek o küçücük topraklarınızı da dar edicekler size!!

Geri