SARIKSIZ yobazlar rejimi değiştiriyor

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
Yalçın Küçük, bu kez de 32. Gün'de esti gürledi.

ENSONHABER.com /ÖZEL SKY Türk Tv’deki 'Kalemler- Kılıçlar' adlı programı sona erdirilen Prof. Dr. Yalçın Küçük, bu kez de 32. Gün’de esti gürledi.

KÜÇÜK DAMGA VURDU
Bir Mehmet Ali Birand klasiği 32 Gün'de bu hafta Ergenekon tartışması vardı. Taraf yazarı Doç. Dr. Önder Aytaç, Bugün yazarı Gülay Göktürk, Prof. Dr. Yalçın Küçük, Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ercan Çitlioğlu ve Rıdvan Akar'ın konuşmacı olarak katıldığı program oldukça hareketli geçti."Temiz eller mi? Tertip mi?" başlığıyla başlayan tartışmaya Ergenekon savunmasıyla Yalçın Küçük damgasını vurdu.

TÜRKİYE DEMOKRASİYSE BEN BERGÜZAR’IM
SKYTÜRK’te yaptığı programında Binbir Gece dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel için "İnek gibi bakıyor" diyen Küçük, Bergüzarı unutmadı. Küçük, “Gayet açık söyleyeyim ben eskiden tersini söylemek istediğim zaman öyleyse ben Marilyn Monroe'yim dedim, ondan sonra ki zamanlarda Nicole Kidman'ım dedim.. Bu yeni Harman’da Türkiye demokrasiyse ben de Bergüzar’ım”dedi.

SARIKSIZ YOBAZLAR REJİMİ DEĞİŞTİRİYOR
Ergenekon için “İç savaşı kimse bilmiyor kimse konuşmadı sadece benim kitaplarımda var. Bu bir iç savaştır, bu Cumhuriyet’in niteliğini değiştirmedir. Amerika’sı, İsrail’i, Kudüs’ü, Washington’u ve özellikle Brüksel’i, özellikle bazı sarıksız yobazlar orduya müdahale edilmesini tavsiye ediyorlardı. 1923’te kurulan bu Cumhuriyet’in bir İslam Cumhuriyetine çevrilmesinde tek engel kalmıştır ; ordudur..” dedi.

BU İKTİDAR KÜÇÜK’E DOKUNAMAZ
Gülay Göktürk’ün “Ben iç savaş olduğuna inanmıyorum Türkiye’de bir kesim ilk kez dokunulabilir hale geldi. Veli Küçük’ün Susurlukta ifadesi bile alınmadı.” Yalçın Küçük, Veli Küçük ile ilgili değerlendirmelerine bir hayli sinirlendi. Küçük, masaya yumruğunu vurdu ve yine esti gürledi. “Bu iktidarın Veli Küçük’e dokunma gücü yoktur.” dedi.

BAĞIRMAYIN EFENDİM!..
Bu tepki karşısında ne yapacağını şaşıran Göktürk ne yapacağını şaşırdı. Küçük’e dönerek BAĞIRMAYIN EFENDİM diyen Göktürk Yalçın Küçük’ün tavrına tepki koydu. Bunun üzerine iyice sinirlenen Küçük, "Ben bağırarak konuşuyorum. Size sevgiyle de konuşurum. Ama içim yanıyor. Burada rejimi değiştiriyorlar. Bunun adını koyun. İslamcı bir Cumhuriyet kurmak istiyorlar” diyerek haykırdı.

Ergenekon için “İç savaşı kimse bilmiyor kimse konuşmadı sadece benim kitaplarımda var. Bu bir iç savaştır, bu Cumhuriyet’in niteliğini değiştirmedir. Amerika’sı, İsrail’i, Kudüs’ü, Washington’u ve özellikle Brüksel’i, özellikle bazı sarıksız yobazlar orduya müdahale edilmesini tavsiye ediyorlardı. 1923’te kurulan bu Cumhuriyet’in bir İslam Cumhuriyetine çevrilmesinde tek engel kalmıştır ; ordudur..dedi.

Kaçın İslam geliyorr....

Ergenekon için “İç savaşı kimse bilmiyor kimse konuşmadı sadece benim kitaplarımda var. Bu bir iç savaştır, bu Cumhuriyet’in niteliğini değiştirmedir. Amerika’sı, İsrail’i, Kudüs’ü, Washington’u ve özellikle Brüksel’i, özellikle bazı sarıksız yobazlar orduya müdahale edilmesini tavsiye ediyorlardı. 1923’te kurulan bu Cumhuriyet’in bir İslam Cumhuriyetine çevrilmesinde tek engel kalmıştır ; ordudur..dedi.

Kaçın İslam geliyorr....

Durun İslam gidiyor.

İslam zaten burada. Yoksa sizde Ecnebilere ağlayanlardan mısınız?

İslam yobazların elinde çok tehlike de.

İyi gürlemiş ha :biggrin

Kaçın İslam geliyorr....

Gelen islam değilki..Hangi islam gelecek AKP ile.AKP islamla alakadar değilki islamı getirsin.
İktidar olduğu günden beri İslâm dışı mihraklarla, Siyonist unsurlarla, mesela “Haçlı Seferi başlattım” diyerek Afganistan’a giren ABD ile, bir “Hıristiyan ittifakı” olan Avrupa Birliği ile, bir Vatikan projesi olan “Dinlerarası Diyalog” la, İstanbul’da devlet içinde devlet kurulmasının önünü açacak olan Vakıflar Yasası çıkartarak Bartholomeos’la kol kola olması ile ve Türkiye’yi bir misyonerler ve apartman kiliseleri cenneti haline getirmesiyle AKP gerçekte bırakınız Türkiye’yi İslâmlaştırmayı, tam tersine, Türkiye’yi İslâm ve Türk köklerinden çok uzaklara savurmuş bir partidir.
Bir partiye “İslâm” kimliği vermek ve bir siyasetçiye “İslamcı” diyebilmek için o parti ve kişinin söylemde değil eylem ve icraatta Kur’an ve Sünnet referanslı olması gerekli değil midir?
Siz şimdi AKP’nin Afganistan ve İsrail işgallerinde Türk milletinin bütün imkânlarını Haçlı/Siyonist ittifakının emrine vermesini Kur’an’ın hangi ayeti, Resûl’ün hangi sünneti ile irtibatlandırabilirsiniz?
Bir kişi Müslüman kimliği ile, İslâm ülkelerini bölme ve parçalayıp yutma projesi olan BOP’ta planın üreticisi ve uygulayıcıları tarafından kendisine verilen bir görevi kabul edebilir mi?
Yine Erdoğan ve Abdullah Gül değil midir, Irak’ta bir milyon 200 bin Müslüman’ı katleden, Ebu Garip cezaevinde binlerce Müslüman’a işkence eden Amerikalı askerler için, “İnşallah en az kayıpla evlerine dönerler” diye dua eden ve “ABD’nin Irak’taki başarısı bizim başarımız olacaktır!” diye övünenler. Ve bunlar değil midir Mehmetçiğin başına çuval geçiren Haçlı ABD’liler için, “Büyük devletler özür dilemez” diyerek kafiri büyük, Müslüman’ı ondan küçük gösterdiğinin bile farkına varmayanlar.
Bu söz ve eylemler için Kur’an’ın hangi ayeti Peygamberimizin hangi hadisinden referans gösterebilirsiniz.
AKP icraatı Türkiye’yi İslâm’dan uzaklaştıran,misyonerlere ve Siyonizm’e yaklaştıran bir icraattır.
Üstelik AKP bu icraatları ile övünüyor.İcraatları ile böylesine İslâm ile kavgalı iken ağızların ayet ve hadisler zikretmesi ve eşlerin başlarının örtülü olması nasıl olur da AKP ve AKP’lileri “İslâmcı” yapar.

eskiden yobazlığın kriterleri vardı
Sarıklı sakallı gördülermi yobaz diyolardı şimdi
Acziyetten olsa gerek kendileri gibi düşünmeyen herkim olursa olsun yobaz demekten çekinmiyolarki

Bunlara kalsa ülkenin yarısından fazlası yobaz bi tek bu amcamlar çağdaş
:hhmanD

asıl kippasız masonlar ülkenin altını üstüne getirecekmişte haberimiz yokmuş.
siz dua edin sarıksız yobazlar delikanlı çıktılarda tekerlerine taş koydular.
sarıksız yobazlar olmasa aç kalırsınız aç....

asıl kippasız masonlar ülkenin altını üstüne getirecekmişte haberimiz yokmuş.
siz dua edin sarıksız yobazlar delikanlı çıktılarda tekerlerine taş koydular.
sarıksız yobazlar olmasa aç kalırsınız aç....

mesajın açık değil biraz açmak istermisin

mesela delikanlı olan tekerine taş konan sarıksız yobaz kimm????

-Atatürk ilkelerine bağlı kalacağına namus yemini edip namussuzluk yapanlar delikanlımı oluyor kastın bunlarmı???eğer kastın bu ise ne zamandır kahpelik delikanlık sayılır oldu??

-sarıksız yobazlar olmasa aç mı kalırız???

millet daha önce çok badire atlattı aç kaldı suzsuz kaldı ama onurunu kaybetmedi...

eskiden yobazlığın kriterleri vardı
Sarıklı sakallı gördülermi yobaz diyolardı şimdi
Acziyetten olsa gerek kendileri gibi düşünmeyen herkim olursa olsun yobaz demekten çekinmiyolarki

Bunlara kalsa ülkenin yarısından fazlası yobaz bi tek bu amcamlar çağdaş
:hhmanD

Eyvallah hocam ağzına sağlık

Haa bu arada Yalçın Küçük'ü de Apo ile yanyana görmüşler.Ne kadar vatanperver adam şu Yalçın Küçük yaw.Rejimi korumak için Apo ile poz veriyor

mesajın açık değil biraz açmak istermisin

mesela delikanlı olan tekerine taş konan sarıksız yobaz kimm????

-Atatürk ilkelerine bağlı kalacağına namus yemini edip namussuzluk yapanlar delikanlımı oluyor kastın bunlarmı???eğer kastın bu ise ne zamandır kahpelik delikanlık sayılır oldu??

-sarıksız yobazlar olmasa aç mı kalırız???

millet daha önce çok badire atlattı aç kaldı suzsuz kaldı ama onurunu kaybetmedi...

hay hay kardeşim açıklayayım..
üstteki arkadaş sarıksız yobaz derken kimi kastettiyse bende onu kastettim.
tekerine taş konan ise kemalizim kemalizim diye diye adam öldürmeyi
kendi gazetecilerine bile bomba atmayı
atatürkçülüğünden şüphe duyulmayan uğur mumcuyu a.taner kışlalıyı
gözünü kırpmadan öldüren sonra da ülkede karışıklık çıksın diye iftira atan ergenekon isimli kemalist terör örgütü nü
kasdettim
öyle bir örgüt ki
sabah solcu birini vuran silahla öğlenden sonra sağcı biri vuruluyor..

delikanlılığa gelince
hangi ilkeden bahsediyorsun.
eğer bahsettiğin ilke benim dinime zıtsa tabi ki ben onu kabullenmem.
kaldı ki bugün kemalist terör, Atatürk ün bile hoş gördüğü bir şeyi
-kraldan daha çok kralcı- olarak ve Atatürk ün adını kullanarak uygulamaya çalışıyor.
bizler birer müslüman olarak önce Allah a söz vermişiz değil mi kardeşim.
eğer muhafazakar bir insanı
Allah ın emri ile filanın emri arasında tercih yapmaya zorlarsan
o da tabii ki Allahın emrini seçecektir.
delikanlılıkta bu dur işte.

''onları Allah ın emrini yapmak tan ayıplayıcının ayıplaması kınayıcının kınaması hiçbirşey alıkoymaz''

ayrıca o takkesiz yobazın onu oraya getiren halka borcu var.
halk bacısının başına uzanan kirli ellerden illalah dedi
belki bir ümit diye takkesiz yobaza oyunu verdi.

açıklayıcı olmuştur inşallah...

İşiniz gücünüz şekil bozukluğu. Ama farkında değilsiniz bozulan beyinlerden.

Ben gibi düşünsen de yobazsın.

Saçmalamak için yorum yazmasan. Belki daha hayırlı olur.

alın size vatansever bir insan portresi bakın bakın bi daha bakın ne kadar vatan severmiş

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

albayrak ne saçmalaması kardeşim resimler haberlerde gazatelerde basılıyo sen saçmalama diyon asıl sen saçmalama bi arada fotomontaj diyodunuz noldu orjin çıktı resim sustunuz şimdi bnada siz dersiniz montaj diye

İşiniz gücünüz şekil bozukluğu. Ama farkında değilsiniz bozulan beyinlerden.

Ben gibi düşünsen de yobazsın.

Saçmalamak için yorum yazmasan. Belki daha hayırlı olur.

''sabit fikirleri değiştirmek atomu parçalamaktan zordur''

einstein.

incubus kardeşim ne yaparsan yap

-türban gericilik tir.
-Allah ın indirdiğiyle hükmetmek yobazlıktır!

demedikçe çağdaş arkadaşların gözünde yobazsın..

istersen oxford kazan istersen öss birincisi ol kafanda 1 metrekare bez varsa gerici yobazsın..

işte çağdaş türkiye işte inanca saygılı demokratik laik türk genci...

gurur duy atam...

albayrak ne saçmalaması kardeşim resimler haberlerde gazatelerde basılıyo sen saçmalama diyon asıl sen saçmalama bi arada fotomontaj diyodunuz noldu orjin çıktı resim sustunuz şimdi bnada siz dersiniz montaj diye

Benimle konuşuyorsunuz. Başkalarının dediğini bana deyip durma. Aynı şeyi yüz yere yapıtırınca dileğin gerçek mi oluyor ne bu.

Sen ne yazılmış okumadın herhalde. Rejimi korumak için apo şerefsizi ile resim vermişmiş. İma etmeyi bile bilmiyor yorum yazıyorlar.

Sen kaç yıldır avukatlık yapıyorsun.

Ben konunun doğruluğunu savunurum. Adam beni alakadar etmez. Seni de etmesin.

''sabit fikirleri değiştirmek atomu parçalamaktan zordur''

einstein.

incubus kardeşim ne yaparsan yap

-türban gericilik tir.
-Allah ın indirdiğiyle hükmetmek yobazlıktır!

demedikçe çağdaş arkadaşların gözünde yobazsın..

istersen oxford kazan istersen öss birincisi ol kafanda 1 metrekare bez varsa gerici yobazsın..

işte çağdaş türkiye işte inanca saygılı demokratik laik türk genci...

gurur duy atam...

- İstersen mağduriyeti abartma.

- Allah ın indirdiğini hükmetmek yobazlıkmış. (kim dedi sana bunu)

- Yine sakız gibi çektin her yere.

- Bilmeyen herkesin ağzında demokrasi, laiklik (sen hiç laik oldun mu? gördün mü?)

Benimle konuşuyorsunuz. Başkalarının dediğini bana deyip durma. Aynı şeyi yüz yere yapıtırınca dileğin gerçek mi oluyor ne bu.

Sen ne yazılmış okumadın herhalde. Rejimi korumak için apo şerefsizi ile resim vermişmiş. İma etmeyi bile bilmiyor yorum yazıyorlar.

Sen kaç yıldır avukatlık yapıyorsun.

Ben konunun doğruluğunu savunurum. Adam beni alakadar etmez. Seni de etmesin.

Sen başkasının yerine konuştuğun olmuyor mu?

Ya bırak şimdi bu lafları da sarıksız yobaz diyen şu YK nın haline bak ve bu herifin lafını baz alıp Müslümanlara saldıranların ne kadar İlerici haysiyetli olduğunun kararını ver

Ben gayet güzel söyledim sen yobazlar vatan için tehlike diyeceksin sonra vatan düşmanı ile beraber olacaksın.Sonra da birileri seni savunacak yok adam beni alakadar etmez diyecek.

İşine geldiği gibi konuşmayı iyi beceriyorsun.Tebrik ederim

ben laikliği biliyorum da;
siz ''Allah ın indirdiğiyle hükmetmek ne demek onu bilmiyorsunuz heralde...

laiklik devletin temel ilkelerinden biridir.
vatandaş laik olmaz devlet laik olur.

Allah ın indirdiğiyle hükmetmek demek şeriat demektir..

maalesef...

bunları yeteri kadar biliyorum.
tartışma yaratmak için değil birlikte ortak bir noktada buluşmak için buradayım.

Sen başkasının yerine konuştuğun olmuyor mu?

Ya bırak şimdi bu lafları da sarıksız yobaz diyen şu YK nın haline bak ve bu herifin lafını baz alıp Müslümanlara saldıranların ne kadar İlerici haysiyetli olduğunun kararını ver

Ben gayet güzel söyledim sen yobazlar vatan için tehlike diyeceksin sonra vatan düşmanı ile beraber olacaksın.Sonra da birileri seni savunacak yok adam beni alakadar etmez diyecek.

İşine geldiği gibi konuşmayı iyi beceriyorsun.Tebrik ederim

Yobazlar bu vatan için tehllike (bunu ben diyorum şimdi oldu mu)

Her yobazlık muhabbetine de Müslümanlığı sokma lütfen. İki ayrı kutup.

Bir kere adamı savunmadım 1. İkincisi böyle bir şey varsa o da şerefsizdir.

Şimdi konu yobazlar he tamam yk söylemiş.

Tamam ben söylüyorum. Yobazlık Dinimiz için de İnsanlık için de Vatan için de tehlike arz ediyor.

ben laikliği biliyorum da;
siz ''Allah ın indirdiğiyle hükmetmek ne demek onu bilmiyorsunuz heralde...

laiklik devletin temel ilkelerinden biridir.
vatandaş laik olmaz devlet laik olur.

Allah ın indirdiğiyle hükmetmek demek şeriat demektir..

maalesef...

bunları yeteri kadar biliyorum.
tartışma yaratmak için değil birlikte ortak bir noktada buluşmak için buradayım.

Peki senin dediğin olsun madem uzlaşma için burdasın. Nerde Laik devlet..

Niye malasef.

Ben de onu diyorum işte devlet Şeriat olmasın, Laik olsun.

Allah ın emirlerini kendi istekleri doğrultusunda yorumlayıp sana yasa diyecekler. Aslında dikkatli bakıldığında ne acı bir şey.

Ve bu dinde zorlamayı da getirir ki bzim dinimiz kimseyi zorlamaz.

Ben yanlış mı biliyorum düzelt.

Tamam ben söylüyorum. Yobazlık Dinimiz için de İnsanlık için de Vatan için de tehlike arz ediyor.

Allah ın indirdiğiyle hükmetmenin ne olduğunu bilmediğini
kendi yazılarınla itiraf ediyorsun maalesef..

şu yobazlık nedir bize bi açıklar mısın
ne düşünürsek yobaz oluruz
ne yaparsak gerici sayılırız
ve ya çağdaş olmak için ne yapmamız gerekir..

Çağdaş insanlar(!) için örtünmek gericilik.Dindarlık: yobazlık,aşırıdincilik,köktendincilik.

Allah ın indirdiğiyle hükmetmenin ne olduğunu bilmediğini
kendi yazılarınla itiraf ediyorsun maalesef..

şu yobazlık nedir bize bi açıklar mısın
ne düşünürsek yobaz oluruz
ne yaparsak gerici sayılırız
ve ya çağdaş olmak için ne yapmamız gerekir..

Allahı ın indirdiğine hükmetmenin ne olduğunu bilmediğimi nereden çıkardın. Sen bunu söyle bakalım bir.

Yobazlardan bahsettiğimden mi?

Peki senin dediğin olsun madem uzlaşma için burdasın. Nerde Laik devlet..

Niye malasef.

Ben de onu diyorum işte devlet Şeriat olmasın, Laik olsun.

Allah ın emirlerini kendi istekleri doğrultusunda yorumlayıp sana yasa diyecekler. Aslında dikkatli bakıldığında ne acı bir şey.

Ve bu dinde zorlamayı da getirir ki bzim dinimiz kimseyi zorlamaz.

Ben yanlış mı biliyorum düzelt.

Yobazlıkla müslümanlık ayrı kutup da senin yobazlıktan kasdın nedir?Kimler yobazdır?

Benim derdim o zaten.

Türbanı savunanlar,tramvacılar vb.

Bunlar mıdır yobaz?

Geri