Sarızeybek'ten çok ağır eleştiri

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Sarızeybek'ten çok ağır eleştiri

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, yine Savcı Öz'e yüklendi. Sarızeybek'in canlı yayında bir de iddiası var.

Emekli Albay Erdal Sarızeybek'ten Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'e ağır eleştiri. Sarızeybek, çok önemli görevler yürütmüş kişilere ait özel bilgilerin, soruşturma bahanesiyle istihbarat örgütlerinin hizmetine sunulduğunu iddia etti.

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Star'da Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. Ergenekon soruşturmasında, savcıların tarafsızlığını yitirdiğini iddia eden Sarızeybek, "Susurluk eğer aydınlatılmak istiyorsa Yeşil'in banka hesapları ayrıntılı biçimde incelenmesine bağlıdır" dedi.

İşte Sarızeybek'in o açıklamaları;

"SAVCI HUKUKA SAYGILI DEĞİLDİR"

Zekeriya Öz hukuka saygı duymuyor. Cumhuriyet savcısı, yürüttüğü soruşturmayı büyük bir gizlilikle yürütmesi gerekmektedir. Bakınız savcı, Sincan'da kazı yapılacak diye talimat veriliyor; ancak polisten önce basın mensupları orada oluyor. Bu nasıl bir iştir.

"İSTİHBARAT SERVİSLERİ DEVREDE"

Bu kişilerin özel hayatları ve aile ilişkileri hepsi devlet eliyle bir soruşturma sonucunda ortaya çıkarmış, muhtemelen istihbarat örgütlerinin eline geçmiştir. Şimdi zararını görmüyoruz; ancak ilerki bir dönemde bunun ne kadar zararlı olacağını göreceğiz

"SAVCI BANA BASKI YAPTI"

Öz tarafsızlığını yitirmiştir. Savcı öz beni çağırdığında Albayım seni harcamışlar general yapmamışlar diyerek Türk Silahlı Kuvvetler aleyhine ifade vermemi istemiştir. Bu nasıl bir anlayıştır?

kaynak

CIA bayram ediyor...

Ülkemizde ne kadar önemli insan varsa bunların sahip oldugu butun bilgiler onların eline geçti...

Siz hala burda saf saf ülkemiz pisliklerden temizleniyor naraları atın...

Kendi ellerimizle bütün gizli belgelerimizi CIA e veriyoruz...

Durmayın, çekinmeyin, yola devam!!!

haklısın geçen bir yazı okudum tarafın bir gazetecisi diyorki 11. dalga siyasilerle ve medyaya olacak brehhh nerden biliyorsun mübarek müneccimmisin...

CIA bayram ediyor...

Ülkemizde ne kadar önemli insan varsa bunların sahip oldugu butun bilgiler onların eline geçti...

Siz hala burda saf saf ülkemiz pisliklerden temizleniyor naraları atın...

Kendi ellerimizle bütün gizli belgelerimizi CIA e veriyoruz...

Durmayın, çekinmeyin, yola devam!!!

ikiz kuleleri kim vurdurdu? sanırım herkes israil diyecek. peki o intihar saldırılarını düzenleyenler intihar komandoları yahudimiydi. yanılmıyorsam hepsi islam uğruna ölümü göze almış insanlardı. hiç biri yahudi değildi. peki nasıl oluyorda ikiz kulelere müslümanlar israil adına saldırıyor. devam edin aslanlarım, temizleyin Türkiyedeki laik allahsızları. CIA sizden razı olsun. daha ne denir bilmemki.
not hiç kimse inanca saldırı yapılıyor narası atmasın. çünkü öyle bir niyetim yok.

Bu kişilerin özel hayatları? aile ilişkileri?
çok mu eksantirikmişte CIA ele geçirmeye çalışıyomuş.

ya da ele geçirmek istemişte bugüne kadar yapamamış mı?

gizli belgelerimiz de cephanelik krokilerimiz mi? (hani şu şifreli bilgisayardaki şifreli krokiler)

bunların gizli mi kalmasımı gerekiyodu.

haklısın geçen bir yazı okudum tarafın bir gazetecisi diyorki 11. dalga siyasilerle ve medyaya olacak brehhh nerden biliyorsun mübarek müneccimmisin...

muneccimden al haberi.Artik muneccimlikte gecerlilik kazanir bu gidisle, o tarafa gidiyoruz ya..

bu hukuga aykırı davranıslar ve kendinden degilse hapise at mantıgının sonu iyi olmayacak. kendilerinin sonunu kendi elleriyle hazırlıyorlar farkında degiller.

Savcı öz beni çağırdığında Albayım seni harcamışlar general yapmamışlar diyerek Türk Silahlı Kuvvetler aleyhine ifade vermemi istemiştir. Bu nasıl bir anlayıştır?

bu anlayış abd den icazet alarak başbakan olanların bop eşbaşkanı olanların anlayışıdır albayım ayrıca harcanan sizl değil hepimiziz şanlı geçmişimiz ulus kimliğimiz harcanıyor

Geri