Sarılsam Üşür Müsün?...

A.k.A_EjAy

.:TuRkCeRaP StYLe:.
Reaction score
0
hUg_by_ginTonic13.jpg

Gitmek İstiyorum Buralardan...Herşeyi Herkesi Arkamda Bırakarak
Tanımak İstiyorum Yeni Yüzleri Yeni Hayatları Yeni Aşkları...
Sarhoşum Ben Yine...Üşüyüyorum Sarıl Bana,Beni Bırakma!
Bu Yaz Gününde Yanına Yaklaşıp Sarılsam Üşürmüsün Acaba?
Bilirim Kalbin Tenin Kadar Soquk Deil...
Ama Aramızda Bulunan Buzdaqlarınıda Kalbin Yaratmadı Mı?
Nası Bi Denklem Bu Söyle Lütfenn...
Sana Her Defasında Tebessüm Etmek İstedim
Ama Edemedim...Edemedim...
Daha Fazla İçimi Yakarsan
Sende Kalbimin Ateşinde Yan...
Benim Yaşadıqım Cehennem Azabını Sende Bikere Tat...

Ejay(11.o6.2oo8)

insanın sevdiği sarılınca üşümeskiii :utan

Bide şöyle düşün senin yaptığın hiçbişey onun umrunda bile değil Allah korusun sen ölsen bile bidamla göz yaşı dökmez belkide ama sen onun için acı çekiyosun üzülüyosun ben bu konuda çok deneyimliyimdir yabana atma söylediklerimi...

ђєάVєηśįś;3035565' Alıntı:
Bide şöyle düşün senin yaptığın hiçbişey onun umrunda bile değil Allah korusun sen ölsen bile bidamla göz yaşı dökmez belkide ama sen onun için acı çekiyosun üzülüyosun ben bu konuda çok deneyimliyimdir yabana atma söylediklerimi...

Ben Ölsem Arkamdan Gelicek Kişilerin Arasında İlk Sırada "o" Olur Emin Ol...Yoksa Ben Sever Miyim...Bana Verdiqi Deer Çok Fazla Ama "Aşk" Kapsamında Deil...Aşktan Az,Dosttan Öte...:(

Anladım eğer seni o gözle görmüyosa ve asla göremicekse ona onu sevdiğini söylemen dostluğunuzuda bitirebilir ama onsuz olamam diyosan gerçekten seviyosan bence onsuz olamıcağını anlat ileride onu başkasıyla görmeye katlanabilecekmisin?

ђєάVєηśįś;3035582' Alıntı:
Anladım eğer seni o gözle görmüyosa ve asla göremicekse ona onu sevdiğini söylemen dostluğunuzuda bitirebilir ama onsuz olamam diyosan gerçekten seviyosan bence onsuz olamıcağını anlat ileride onu başkasıyla görmeye katlanabilecekmisin?

Onu Sevdiimi Biliyo...Şuan Aramız Gayet İyi...Ve Ben Onu Sürekli Başkalarıyla Gördüm Bana Artık Fazla Koymuyo... (= Bazen Nedensiz Seviliyor İşte...

Valla senin onu sevdiğini bile bile başkalarıyla birlikte oluyosa hala onu seviyo olman çok enteresan ben asla öyle olamazdım bana değer veriyo diyosun ama değer veriyo olsa senin bu büyük aşkına rağmen gidip başkalarıyla olmazdı benim bi arkadaşım vardı aynen senin gibi deliler gibi seviyodu öyleki kızın saçının bi parçasını yanında taşıyodu sonunda neoldu biliyomusun kız başkasına kaçtı ve şuan tekrar evine döndü işi bitmiş halde tabiki anladınmı?¿...

ђєάVєηśįś;3035603' Alıntı:
Valla senin onu sevdiğini bile bile başkalarıyla birlikte oluyosa hala onu seviyo olman çok enteresan ben asla öyle olamazdım bana değer veriyo diyosun ama değer veriyo olsa senin bu büyük aşkına rağmen gidip başkalarıyla olmazdı benim bi arkadaşım vardı aynen senin gibi deliler gibi seviyodu öyleki kızın saçının bi parçasını yanında taşıyodu sonunda neoldu biliyomusun kız başkasına kaçtı ve şuan tekrar evine döndü işi bitmiş halde tabiki anladınmı?¿...

Eee Tabi Seven S***lir,S***n Sevilir :) Nyse Usta Tmm Kapatalım Konuyu xD Sohbete Daldık xD

Aynen dediğin gibi seversen yaranamıosun sohbet güzeldi ama biliyorum sen yinede bildiğini okucaksın i.geceler sana ben yatar :)

Geri