Sarıgül'den süpriz karar

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Sarıgül'den süpriz karar

Türkiye Değişim Hareketi(TDH), Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olmasının ardından bekleme kararı aldı.

TDH Lideri Mustafa Sarıgül, önümüzdeki hafta İstanbul’da il başkanlarını toplayacak. Sarıgül, toplantıda son gelişmeleri masaya yatıracak. İl başkanları toplantısında çıkacak karara göre, Haziran 12’sinde parti kurma kararı da ileri bir tarihe ertelenebilecek. TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın da, "Kemal Bey ülke için umut olabilir. CHP gerçekten sosyal demokrat bir parti olabilir mi, ona bakacağız. Adım atarlarsa destek olmak lazım. Siyaseti adam etmek lazım. Birileri adım atarsa birlikte de yürürüz. Biz üzüm yemek istiyoruz" dedi.

-SARIGÜL KILIÇDAROĞLU’NU ARADI-

TDH Lideri Sarıgül’ün özel kaleminden alınan bilgiye göre, Sarıgül, Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkan seçilmesinin ardından telefon açtı. Ancak kendisi makamda olmadığı için özel kalemine not bıraktı. Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nu tebrik etmek için yazılı bir mesaj gönderdi.

TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın da, Kılıçdaroğlu’nu kutlamak için aradığını ancak ulaşamadığnı belirterek, "Düzgün bir insan. Hayırlı olsun, ’Allah yolunuzu açık etsin’ diye aradım, ancak konuşamadım" dedi.

-SARIGÜL İL BAŞKANLARINI TOPLUYOR-

12 Haziran’da parti kurma kararını il başkanları toplantısında değerlendireceklerini ifade eden Aydın, şöyle dedi:

"Gelişmeleri değerlendireceğiz. Kemal Bey, köklü bir değişiklik yaparsa ülke için umut olabilir. Ama her şey Kemal Bey’le bitmiyor. Sorun kişi değil. CHP’nin kurumsal kimliği, tüzüğü, demokratik yapısı. Bunlar değişmeden olmaz. Bir değişiklik olur mu, olmaz mı, ona bakacağız. CHP’yi gözlüyoruz. Adım atarlarsa destek olmak lazım. Ancak şu an böyle bir şey gözükmüyor. Beklemek lazım. Siyaseti adam etmek lazım. Birileri adım atarsa birlikte de yürürüz. Üzüm yemek istiyoruz."

-TDH BEKLEMEDE-

Hareketin durmadığına işaret eden Aydın, "Gelişmeleri değerlendireceğiz. Siyasette bir boşluk var. Biz, o yüzden bu hareketi başlattık. Bu ihtiyaç ortadan kalkar mı, kalkmaz mı ona bakacağız. Şu an böyle bir boşluk var. Ta ki o güne kadar. Birileri adım atarsa, onu değerlendiririz. Ama boşluk dolmazsa biz yolumuza devam ederiz. Şu an için yolumuza devam etmeyi engelleyen bir şey yok. Gelişme olursa değerlendiririz" dedi.

Teşkilatların CHP’ye gittiği yönündeki iddiaları da yalanlayan Aydın, "Bizim teşkilatımızdan akan bir tek damla yok. Muğla’da görevden aldığımız Merkez İlçe Başkanı var. Bir de üç ay önce görevden aldığımız Gaziantep İl Başkanı var. Onlar gitti" diye konuştu.

Sarıgül'den süpriz karar - Milliyet.com.tr

sarigule donek diyenler tayyipin gecmisteki videolariyla simdiki videolarini hic gormemisler demekki :=)

sarigul en dogrusunu yapar.. ulkeyi vatan hainlerinden temizlemek icin en dogru yol birlesmektir

Demokrat düşünceye sahip insanların birlikte olmak için bundan daha iyi bir zaman bulamayacağı kesin.. doğru bir karar almış tebrikler

(Sahte demokratlara DİKKAT

Sarıgül ün bu kadar teveccühe medar olmasında ki bir sebep , CHP gibi özü ayrı sözü ayrı , günü gününü tutmayan bir anlayış tan soyutlanmasıydı .. Sarıgül bu gün böyle bir döneklik yaparsan , bir anda kazanmış olduğun bu teveccühü kazandığından daha hızlı kaybedersin ...

bence hata eder..
chp şuanda ergenekon uşaklığı yani darbecilere destek veriyor..
bu hareketiyle bile şuanda çoğu kişinin gözünden düşmüştür.

tayyip erdoğan sayesinde sol toparlanıyor, solun yapamadığını yaptı. bir de onun için iş yapmaz diyorlar!

sarıgül döneklik etmesin chp den çok çektik sarıgüle güveniyoruz memleketteki iki dürüst partiden biri
biri akp diğeri sarıgül
notumdur ben parti faln tutmam dogruları sölerim

hey parti tutmayan genc naber ?

ben bu gardasıma gonuldan katılıyom herkesin gelip birlik olcagı tek yer akp
bu dunya kınseye kalmaz musluman adamın durcei yer akp dır gelin akpde birleselim
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

sarıgül bu siyasetle kendine yer bulamaz

Beyler siyaset politika bölümüne yakışır şekilde tartışalım ve cümleler kuralım..

Bölümde dini ve etnik ayrımcılık kesinlikle yasaktır.. Söylediklerimize dikkat edelim..

Gereksiz ve anlamsız mesajlar silindi.. İkinci bir uyarı olmayacak..

ben anlamadım nası bişi bu daha önce yazılanlardan farklıbişi yoktu yazdıklarımdan bazları silinmis fazla yazdımda ondanmı acep hem ben ecstasy icin bişi demedimki actasyi yeni gördüm tanımam etmem halallah anlamadım gıtti

serbest kursu bolum kurallarini okursan dini tartismalar etnik kimlik tartisimlari vs yasak.. burda sadece siyaset tartisiliyor siyasi olarak neler dogru neler yanlis hangi kanun iyi hangisi kotu... muhalefetin yada iktidarin zarari neler yararlari neler vs vs.... bu arada ecstasy bolum modudur.. bolum kurallari neyi gerektiriyorsa ona gore msj lari silip yada editleme hakki vardir.. gerekirse konu kapama hakki vardir... iyi forumlar

İddia ediyorum Sarıgül iddeallerinin peşinden koşsun,
parti tabanını çamurcu değil ''sosyal demokrat'' kesimden kursun,Atatürk'ün gölgesi altına gizlenmesin, hoşgörülü ama radikal olmayan değişimin adımını atsın tek başına iktidara gelebilir.
Solun azınlık kısmı chp yalakalığı yapmasa önümüzdeki seçimde bile sarıgül büyük baaşrı yakalar.
Ama Sarıgül yukardaki ve benzer nitelikleri taşımadığı takdirde yol yine AKP yoludur.

sarigulden iktidar falan olmaz :D daha gecenlerde bir cok parti uyesi istifa edip chp ye gecti :=) kemal kilictar oglu ile buyuk deyisim basladi.. yalansiz dolansiz.. hirsizsiz dini etnik somuru yapmayan duygu somurusu yapmayan bu topraklar icin calisan bizler icin calisan milletini halkini seven biri olarak basbakan olacak...

Geri