Sarışınların Nesli tükeniyoOor..

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Dünya üzerindeki sarışın bayanların sayısı her geçen gün azalıyor...,

İlk sarışın kadınlar, 10-11 bin yıl önce Kuzey Avrupa'da ortaya çıktı.

Kanadalı antropolog Peter Frost'un araştırmasına göre kadınlar, erkek nüfusunun azaldığı taş devrinde, rekabet edebilmek için evrim geçirerek sarışın ve mavi gözlü oldular.

Saç rengini belirleyen "MC1R" geninin Avrupa'da en az 7 varyasyonu bulunuyor.

Ancak dünyanın geri kalan bölgelerinde koyu renk saç ve gözler ezici bir çoğunlukta.

Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) bir araştırmasına göre doğal sarışınların nesli 200 yıl sonra tükenecek.

Bu bilgilere göre dünyadaki en son doğal sarışın 2202 yılında Finlandiya'da doğacak.

:sigara: paylaşımın için sağol... ama ben bu tür bilgilere itibar etmiyorum... sarışınlar olmadan bu hayat çekilir mi?...

kötü bi haber :(

Amanin Hemen Sarışın severler ve Sarışınları koruma ve yaşatma dernegi kuralım sarışınlar olmadan hayat çekilmez hemen Sarışın nesil üretme çiflikleri kuralım.

dernek ha!...

:D :D :D
osiris_cemo' Alıntı:
Amanin Hemen Sarışın severler ve Sarışınları koruma ve yaşatma dernegi kuralım sarışınlar olmadan hayat çekilmez hemen Sarışın nesil üretme çiflikleri kuralım.
dernek fikrin hoş bir espri.... tuttum... iyi de ben niye düşünemedim ya!...

bu devirde kumralı,sarışını mı kaldı,herkes boyalı,kimin aslen ne olduğu belli değil ki :)

osiris_cemo' Alıntı:

zuahahahaahahaahahhahaahahahah:D

sizde artık sahte sarışınlarla idare edersiniz:p

boyalı sarı saclar revacda simdi:):)

tükensin ..... sevmem ben sarışın felan kumraldan vazgeçmem

duzgun konus:S

esmerden şaşmam...

osiris_cemo' Alıntı:

:D :D eheue:D koptum yaa. süperdi.
bu habere cok uzuldum dıyemem.. ıyı oldu.. zaten aslolan görünüş değil.. esmer olupta -esmerim alınma eheu- sarışın ruhlu cok ınsan var.. ha sarı ha esmer fark yok dont panic.. yapay sarışınlarda aynı sayılır..

Biz orjinalini istiyorus ne öyle önce esmersin boyatıp sarışın olmalar falan fake mail hesabıı yok ağa oldumu orcinali olsun :)

desenize dünya zeka ortalaması gittikçe artıyo:) umarım sitede sarışın yoktur:)

Hayat çeşitli Olmasiyla Güzel Renk Renk Olunca Hoş Olur Hep Esmer Ya Da Hep Sarişin Olursa Olmazki En Iyisi Hepsinden Olsun (ama Doğal Olsun)

Alla alla ne iş ya nasıl olduda bizim zamanımızda tükenecekler arasına girmedi bu sefer

elimde bidene var :D iyi saklayam ozaman

Geri