Sapık imam camide seks yapmış

su yazdikLarim neden kaleme alinmiyor ?

Konuyu TSK ya nasıl bir bağlamla bağladınız doğrusu anlam veremedim ..
Acaba kaçırdığım bir kelime mi var düşüncesi ile konuyu ve yazdıklarımı tekrar okudum , Tsk adına herhangi bir fikir beyanı göremedim ...
Tsk sizin bu kadar zorunuza gidiyor olmalıki böle geyik derecesinde herkonu arasına salata gibi sokuşturuyorsunuz ...
Bu ülke %99 müslüman bir ülke ve sizin yıpratıcı haberleriniz bi çok imamı zan altında bırakır !!! bunada kimsenin hakkı yok .. Tsk yı tartışacaksak sana belgelerle gelirim ... Geyik yapmanın alemi yok .. Tutarlı yorumlar yapınız lütfen

senin kafan mi guzel yoksa benmi yanlis okuyorum yazdiklarini ? kimsenin geyik yaptigi yok... imamlar icinde nasil boleleri varsa tecavuzcu.. tsk nin icinde bu ulkeyi korumak adina ileri gidenler olabilir.. hainlerde olabilir... demem su ki.. tsk hakkinda karalayici yada tsk yi yipratici haberler ciktiginda neden tsk a yukleniyorsunuzda bir tecavuzcu imam icin konunun silinmesini istiorsun ? yani benim deil sizin zorunuza gidiyor.. ikincisi 75 milyon insan var bu memlekette... 15 milyon ermeni 20 milyon civarinda kurt.. ve diger toplumlar.. nasil oluyorda yuzde 99 u musluman bir ulke ? hem gec muslumanligi... bu ulkede yasayan farkli din ve goruslerde bir cok insanvar.. bole sakalar yapipta o insanlarin hakkini yeme... iyi forumlar

islamda kadın haklarına verilen önem dünada hiçbir ne dinde nede insaneli değen kanunlardan bütündür

Biz burada doğudincilerinden bahsetmiyoruz .. Şunu biliniz ki herkes görmek istediğini görür ve yaşadığı gibi görür .. Sizin gördükleriniz yaşadıklarınız ortada .. İslamın emrini yerine getiren gerçek müslüman asla ve asla kadınına zulmetmez .. Bazı zaruretler vardır onlarıda açın okuyun ...
İslâm Dîni, kadın hakları üzerinde titizlikle durmuş ve kadını, hiçbir nizâm ve sistemin veremediği müstesnâ bir makâma sâhip kılmıştır. Nitekim Cenâb-ı Hakk Kur’ân-ı Kerîm’inde:"Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları olduğu gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır." buyurmuştur.Rasûlullâh (s.a.v.) Efendimiz de erkekleri, kadınların hak ve hukûkunu gözetmeye dâvet etmekte ve bu konuda: "Kadınların haklarını yerine getirme husûsunda Allâh’tan korkunuz! Zîrâ siz onları Allâh’ın bir emâneti olarak aldınız." buyurmaktadır.Başka bir hadîs-i şerîflerinde de: "Sizin en hayırlınız, ehline (eşine ve çocuklarına) en hayırlı olanınızdır. Ve ben de ehline karşı en hayırlı olanınızım." buyurur.Peygamber (s.a.v.) Efendimiz, erkeklere, kadınlara dâimâ iyi davranmalarını tavsiye ederek:"Mü’minlerin îmân bakımından en olgunu ve en hayırlısı, hanımına karşı en hayırlı olanıdır." buyurmaktadır.Vedâ Haccı’ndaki meşhûr hutbesinde Peygamber (s.a.v.) Efendimiz: "Ey insanlar! Kadınlar hakkında Allâh’dan korkunuz! Sizin kadınlarınız üzerinde hakkınız vardır.Bazı hadisler : (Hanımlarınızı üzmeyin. Onlar, Allahü teâlânın size emanetidir. Onlara yumuşak olun, iyilik edin!) [Müslim](Hanımının kötü huylarına katlanan erkek, belalara sabreden Hz. Eyyüb gibi mükafatlara kavuşur. Kocasının kötü huyuna sabreden kadın da, Hz. Asiye gibi sevaba kavuşur.) [İ.Gazali](Hanımı ile iyi geçinip şakalaşanı Allahü teâlâ sever, rızklarını artırır.) [İ.Lâl](En üstün mümin, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranan güzel ahlaklı kimsedir.) [Tirmizi](En iyi Müslüman, hanımına en iyi davranandır. İçinizde, hanımına en iyi davranan benim.) [Nesai](Hanımına güler yüzle bakan erkeğin defterine, bir köle azat etmiş sevabı yazılır.

İnsanlığın aşağılaşacabileceği son nokta diye düşünüyorum ...
Bu gibi haberlerinde maksadını aşmış haber olarak algılıyorum bence yayınlanması bile içler acısı :S...
Bi çok imam ustadları zan altında bırakabilecek bir haber ...
Bu adamın cezasını bu dünyada hiçbir işkence karşılayamaz ... Ancak ve ancak hakimlerin hakimi ona
hakettiğini verebilir ...

Ya güzel kardesim neden yayinlanmasi icler acisi pek anlayamadim Imam bey yapsin yapacagini hemde Camide Birde böyle haberlar yayinlanmasin diye bangir bangir konusuyorsun!Simdi Günah mi olacak haberi okuduk diye:durdurun
Sonra diyorsun ki:
Bu adamın cezasını bu dünyada hiçbir işkence karşılayamaz ... Ancak ve ancak hakimlerin hakimi ona
hakettiğini verebilir ...Dedigin sey direkt SERIAT:thumbdown:bu ülkede yasalar var kanunlar var ve bu kanunlari yürüten Mahkemeler var neyse cezasi imam bey cezasini alacaktir!

%99luk Müslüman varda ben neden göremiyoum yoksa benim bulundugum yeremi toplanmıs %1lik bölüm :001_huh: Türkiyedeki gerçek dini bütün inanan Müslümanları toplasak inanın %50 bile cıkmaz kimlikte Müslüman yazmasıyla olmuyo bu işler önemli olan kalbindekidir...O yüzden her konuda tartısmada %99 deyip durmasak yeridir bence...Herkesin dini kendine...Böyle haberler yayınlanmasın die bi saçmalıkda olurmu kardeşim oldu işimize gelenleri yayınlıyalım işimize gelmedimi yayınlamıyalım...

Mahkemeler aciz kalır birader ... İdam verse yine aciz kalır ...
Bu sapık mahluk un yaptığı fiil sebebi ile koca lut kavmi helak olmuştur ...
Bu bilgilere sahip olmadığınız için size basit geliyor...

Buyrun helak olan sapık kavim
Lut kavmi de uyarıları yalanladı. Biz de onların üzerine taş yağdıran bir kasırga gönderdik. Yalnız Lut ailesini (bu azabtan ayrı tuttuk;) onları seher vakti kurtardık; Tarafımızdan bir nimet olarak. İşte Biz, şükredenleri böyle ödüllendiririz. Oysa andolsun zorlu yakalamamıza karşı onları uyarmıştı. Fakat onlar bu uyarıları kuşkuyla karşılayıp-yalanlamakta direttiler.
Kamer Suresi, 33-36

Lut peygamber, İbrahim peygamberle aynı dönemde yaşamıştır. Hz. Lut, Hz. İbrahim'e komşu kavimlerden birine elçi olarak gönderilmişti. Bu kavim, Kuran'da belirtildiğine göre, o güne kadar dünya üzerinde görülmemiş bir sapıklığı, eşcinselliği uyguluyordu. Hz. Lut, onlara bu sapıklıktan vazgeçmelerini söylediğinde ve onlara Allah'ın ilahi tebliğini getirdiğinde onu yalanladılar, peygamberliğini inkar ettiler ve sapıklıklarına devam ettiler. Bunun sonucunda da kavim, korkunç bir felaketle helak edildi.

Hz. Lut'un yaşadığı bu şehrin, Eski Ahit'te geçen ismi Sodom'dur. Kızıldeniz'in kuzeyinde kurulmuş olan bu kavmin aynı Kuran'da yazılanlara uygun bir şekilde helak edildiği anlaşılmıştır. Yapılan arkeolojik çalışmalardan anlaşıldığına göre şehir, İsrail-Ürdün sınırı boyunca uzanan Tuz Gölü'nün (Ölü Deniz) yakınlarında bulunmaktadır.

Bu helak olayının kalıntılarını incelemeden önce, Lut Kavmi'nin neden bu cezaya çarptırıldığına bakalım. Kuran'da, Hz. Lut'un kavmine yaptığı uyarı ve onların cevabı şöyle anlatılır:
Lut (kavmi) de, gönderilen (elçi)leri yalanladı. Hani onlara kardeşleri Lut: "Sakınmaz mısınız?" demişti. "Gerçek şu ki, ben size gönderilmiş güvenilir bir elçiyim. Allah'tan korkup-sakının ve bana itaat edin. Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum; ücretim yalnızca alemlerin Rabbine aittir. Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz? Rabbinizin sizler için yaratmış bulunduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz." Dediler ki: "Ey Lut, eğer (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten (burdan) sürülüp çıkarılanlardan olacaksın." Dedi ki: "Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım." (Şuara Suresi, 160-168)

baslik parasi
kadinlar dayak yiyor
suriye'den doguya cocuk yastaki kizlar satiLiyor
canli canli gömülen kizLar
say say bitmez usta bitmez
DINCILERIN kökünü kazimadan bitmez

altini cizerek belirtmek istiyorum
DINDAR degiL DINCI bunLar

anLamayanLar icin tekrarLiyorum
DINDARLARIMIZI kastetmiyorum

kadin döven Allah katinda hayirsizdir
simdi sen neye dayanarak %99 müslüman diyorsun ?

dediklerinin islamla alakası yok.Onların hepsi töre ile alakalı.Gelenekle islamın ne alakası var? İslamda kız çocuklarını gömünmü diyor? Yav bırak arkadaş ya nerden nereye atladın,bu kadar da saptırılmaz bir konu

ne gunlere kaldıkk hee imam bunu yapıosaa mıllet ne yapmazzz

dediklerinin islamla alakası yok.Onların hepsi töre ile alakalı.Gelenekle islamın ne alakası var? İslamda kız çocuklarını gömünmü diyor? Yav bırak arkadaş ya nerden nereye atladın,bu kadar da saptırılmaz bir konu

yazdikLarimi bir MüsLüman yapmaz ama TR'de hergün yapiLiyor
ve bu yapanLar ben MüsLümanim diye ortalikta geziyorlar

CamiLerde para karsiLigi gelecegi anlatan canavarLar var
biz hocayiz, haciyiz Allah'a yakiniz diye ortalikta dolaniyorlar

ya evden disari cikmiyorsunuz yada dünyadan haberiniz yok

önce ne demek istedigimi anla

biz ISLAMI hasan mezarci gibi kahpelerden degiL
DEDELERIMIZDEN, BABALARIMIZDAN ögrendik

nerden nereye atlamisim, öyle mi ? bunLar ISLAMI kötüye kullaniyorlar

yazdikLarimi bir MüsLüman yapmaz ama TR'de hergün yapiLiyor
ve bu yapanLar ben MüsLüman diye ortalikta geziyorlar

CamiLerde para karsiLigi gelecegi anlatan canavarLar var
biz hocayiz, haciyiz Allah'a yakiniz diye ortalikta dolaniyorlar

ya evden disari cikmiyorsunuz yada dünyadan haberiniz yok

önce ne demek istedigimi anla

biz ISLAMI hasan mezarci gibi kahpelerden degiL
DEDELERIMIZDEN, BABALARIMIZDAN ögrendik

nerden nereye atlamisim, öyle mi ? bunLar ISLAMI kötüye kullaniyorlar

İslamiyeti dedenizden babanızdan öğrenmiceksiniz .. Açın kitaptan öğrenin ..
Dedeniz babanız hata yapar ama Kur-an ı kerim asla hata yapmaz ...
Taklidi iman deilmidir bizleri bu hale getiren ...
Doğudaki insanlar da dedesinen babasından öğreniyor okuma yazmak yok adamlarda ...
Sonra kızlara kadınlara değer vermiyorlar diye kınıyorsun ..
Deden baban ne kadar biliyor islamda kadının yerini ???
Herşey kaynağından öğrenilir ...
İslamın kaynağı Kur-an ı kerim ve hadislerdir ...

saidi kürdüdüden ve ne idüğü belirsiz laflardan öğrenmektense dedemizden babamızdan öğrenmek daha doğru olur ancak KURANI okumak en doğrusudur tabikiiiii...

Doğudaki insanlar da dedesinen babasından öğreniyor okuma yazmak yok adamlarda ...

Kur'an IsLamin Tek Kaynagi Ve Tek Rehberidir

Her Zaman, Her Yerde Söylemisimdir

Dedem BöyLe Derdi
Babam Halen Diyor

Yani Tek Kaynak Kur'an

Biz FarkLi FarkLi YoLLara Girmedik

kafana göre mi anLiyorsun sen ?

konuyu kafana göre cevirme
DINCILERIN yaptikLarini yazdim

Cok Iyi BiLiyoruz Kadinin ISLAMDAKI Yerini Hemde Cok Iyi

İslamın kaynağı hadisler olamaz , olsa olsa İslama atılmış iftiralar olur .

Hadis denen sözler peygambere atılmış iftiralardır.

Hadisler İslamın kaynağı olmaz.

Kadınlar ile ilgili bir kaç hadis paylaşıyorum bakalım ne diyeceksiniz....

''Kadınların dinleri ve akılları eksiktir. ''

''Kadınlar arasında iyi kadın, yüz tane karga arasında alaca bir karga gibidir. ''

-hahahahahahah bu hadis tam hadiseeeeeeee :)

''Çok lanet ediyor ve kocalarınıza karşı nankörlük ediyorsunuz. Aklı başında bir erkeğin aklını sizin kadar çelebilen aklı ve dini eksik başka bir varlık görmedim. ''

''Ey kadınlar topluluğu! Sadaka veriniz ve çok istiğfar ediniz. Çünkü ben Cehennem halkının çoğunun sizler olduğunu gördüm. ''

''Namazı bozan şeyler kara köpek, eşek, domuz ve kadındır. ''

Bu hadis için yuhhhhh diyorummm

''Uğursuzluk üç şeyde vardır: Kadında, evde ve atta. ''

''Başlarına bir kadını geçiren bir kavim asla iflah olmaz. ''

''Kadınlara yazıyı öğretmeyin. Dikişi ve Nur Suresini öğretin. ''

Trafo sen o hadis dediklerini nerden duydun da yazdın oraya hadis diye ...
Yok öyle şeyler , kadına okuma öğretmemek olur mu ?
Peygamber efendimiz kızlarına karısına öğretmemiş mi kuran okumayı ...

Ha bi palavra hadis var diye hepsi de palavra diyemezsin...

İmama gelince ben kızlarla yaptı sanıyordum , erkek öğrenciler olduğunu öğrenince dedim e yuh...
cami vs zaten eceli gelen it sözüne tam uymuş , kuranda bu türlerin cezası malum da insan hakları neylersin neresi insansa..
Askeriye de bozuk çıkabileceği gibi ilahiyatta da cıkabilir , normal bunda dert edecek bişe yok önemli olan desifre edip temizlemek...
Bunun asıl sebebi imam olmak çok kolay ya , ekonomik sıkıntı ceken hemen kayıveriyor imamlığa ...
bence maaşı yüksek ama eğitimi de zor ve kolay elde edilmeyen bir meslek olmalı imamlık...
benim devamlı içen arkadasım imam oldu , arada içtiğini söylüyorlar ya ben görmedim inşallah yalandır yani kalite sart arkadas...
Ama burdan tüm imamlara da genelleme yapmamalı...

bu imamın yaptığı çok büyük şerefsizlik
bundan da ders alıp tum yurtları kontrol etmek lazım

saidi kürdüdüden ve ne idüğü belirsiz laflardan öğrenmektense dedemizden babamızdan öğrenmek daha doğru olur ancak KURANI okumak en doğrusudur tabikiiiii...

said nursi nerden çıktı şimdi?"İslamı açın Kur'an dan öğrenin" lafından bunumu anladın..? Helal olsun sana:clap

Geri