saniyede dosya türü değiştirme

seyyid

New member
Reaction score
0
mesela dosyamızın türü mp3 bunu wma vb yapmanın yolu şu

1-herhangi bir klasöre girin

2-yukarıdaki araçlara tıklayın

3-oradan klasör seçeneklerine tıklayın

4-oradan görünüm ve bilinen dosya türleri için uzantıları gizle deyin vede tamam a basın sonra müziğe sağ tıklayın türü mp3 mesela ona sağ tıkla ad değiştir mp3 ü sil wma yaz tür değişir ok

5-emege saygı gösterelim(en önemli nokta bu)

aradım bulamadım

iyi demişsin güzel demişsin ama .) bazen bu dosya türlerinin codec gibi alt sistem çalışanları uymuyor .) müzik konusunda başıma geldi biliyorum....müzikler için en güzel bi encode programı dierleri içinde başlat-çalıştır-cmd enter'la çıkan siyah ekranda uzantısını deiştirmek istediğimiz belgenin olduğu yere düşün..örneğin masaüstü'deki osilis.txt dosyasını osilis.html yapmak için...
Docu~1\Desktop>REN osilis.txt osilis.html yazarak değiştirilebilir.. (Paylaşım için sağol)

bilgin için teşekkür ederim bunu bilmiyodum

...:SaoL:...

bişi deil
kardeş

vay be bosuna yazmislar yani converter programlarini öylemi ?

o sekilde manuel olarak istedigin uzantiyi verirsin evet dogru ama sadece uzantiyi degistirdigini zannedersin isim olarak degisir, encode olmadan bi ise yaramaz uzantiyi manuel degistirmek.

vay be bosuna yazmislar yani converter programlarini öylemi ?

o sekilde manuel olarak istedigin uzantiyi verirsin evet dogru ama sadece uzantiyi degistirdigini zannedersin isim olarak degisir, encode olmadan bi ise yaramaz uzantiyi manuel degistirmek.

bunu bilmiyodum kardeş

çalışır ama sen sadece türü değiştiriyosun dosya tip yani içindeki kodlar gene mp3 kalıyo

Arkadaşım çok saol yaa bu bana çok lazım oluyordu tesadüf eseri burada buldum

aslında dosya türü değişmez sadece dosyanın adı değişir. Yani dosyanın içeriğinde bi değişiklik meydana gelmez. eskiden beri kullanılan bi yöntem. dos kullandığımız zamanlarda rename komutu vardı onu kullanıyorduk.

mesela dosyamızın türü mp3 bunu wma vb yapmanın yolu şu

1-herhangi bir klasöre girin

2-yukarıdaki araçlara tıklayın

3-oradan klasör seçeneklerine tıklayın

4-oradan görünüm ve bilinen dosya türleri için uzantıları gizle deyin vede tamam a basın sonra müziğe sağ tıklayın türü mp3 mesela ona sağ tıkla ad değiştir mp3 ü sil wma yaz tür değişir ok

5-emege saygı gösterelim(en önemli nokta bu)

aradım bulamadım

Sırf san teşekkür etmek için üye oldum sağol :)

dostum busenın dedıgn usantıyı degıstırır...ama calısmaz............conventer programı ındır ısın garantı olsun............

Geri