Sandıkta hayır, sayımda evet olur mu?

seçimlerde bir hile yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum ama genel olarak edindiğim intiba bu hükümetin kazanmak için gözünü dikenden sakınmayacağıdır. eğer fırsatını bulursa yapar, yapmadıysa da fırsatını bulamamıştır.

Ölüleri dirilten boş tarlada 150 seçmen yumurtlayan bir ahırda 100 seçmen doğuran cemaat sandıktan EVET i çıkarırmı? Çıkarırrrrrrr bu cemaattt Allah için yapılan her türlü namussuzluğu mübah sayan amerikan güdümlü sapık bir cemaattır...

şimdiden evet çıkacağını herkes iyi biliyorki önkibar bile şimdiden ayak oyunlarıyla seçime çamur bulaştırmak istiyor belliki..:)) olur olur ,siz hayırları çıkarında evet çıkarsa YSK ya başvurun .. hayır çıkaramayacaklar şimdiden yan yattı çamura battı ayağında...kendileri inanmıyorki HAYIR çıksın..:))bence şimdiden çöp konteynırlarına MHP-CHP nöbetçi diksin nolur nolmaz :)

aynen sandıkta hayır sayımda evet çıkacak çünkü hayır çıkarsa hazmedemez onun için elinden geleni yapacak

eğer inönü gibiler olsaydı hayırlar evet çıkardı ama şimdi çıkması için halamın amcam olayı gibi bir şey lazım .

mağlub olunca oyları değiştirdiler demek kolay olanı , bence bi takkenizi önünüze koyun bir sorun kendinize halk neden bizi istemiyor , bize oy vermiyor veya neden onlar gibi .

ysk ve yargı solun elinde adamlar zaten her türlü chpye çalışıyor . demek ki onlar ak partide olsa yüzde 95 falan çıkacak .

şimdiden evet çıkacağını herkes iyi biliyorki önkibar bile şimdiden ayak oyunlarıyla seçime çamur bulaştırmak istiyor belliki..:)) olur olur ,siz hayırları çıkarında evet çıkarsa YSK ya başvurun .. hayır çıkaramayacaklar şimdiden yan yattı çamura battı ayağında...kendileri inanmıyorki HAYIR çıksın..:))bence şimdiden çöp konteynırlarına MHP-CHP nöbetçi diksin nolur nolmaz :)

hayır korkusu bunlara oy çaldırır çöpleri kollamak iyi fikir :001_smile:

akp yaslandı faziletine yaslandı bbp sine sanırım yetmedi mhp ye el attı :001_smile:

eski ülkücü yeni ..? olsaydım evet derdim :lol:

Geri