Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

• Evet mümkün..

Kullanılan: 41 29.7%
  • Hayır asla mümkün diil..

Kullanılan: 24 17.4%
  • Hoşlanma/etkilenme olabilir fakat aşk olmaz..

Kullanılan: 40 29.0%
  • Aşkın zamanı ve mekanı yoktur..

Kullanılan: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
hepiniz çok biliyosunuz :):)galiba öncedden haber veriyo size ben sanalda çıkmam reelde çıkarım.Yada sinemada karşına çıkacam cafe de ona göre hazır ol diye ikaz mı ediyo sizi.Gülünç olmayın yaa.Bi gün bi çarpılırsınız nerden geldiğini anlayamazsınız.sonrada buraya yazdığınız SANALDA AŞK OLMAZ.......... mesajlarınızı görmezden gelirsiniz...

Coq Zor Bı ıhtımaLl.

valla ben de olur diyenlerden yanındayım çünkü 1,5 senedir bir birlikteliğim va r hemde sanaldan tanıştık:p

tek kelime=olmaz...

GeHeNNa' Alıntı:

ee kımse 1 yıl önce yada 1 ay önce savundugu seyleri bir süre sonra savunamayabiliyor..zaman gecıyor, fikirler değişebiliyor asla olmaz dedıklerımız bı bakmısızkı olabiliyor. iyikide olmus . seviyorum,sanalda tanıstım varmı :)

herşey mümkün.. bunun bi sınırı şartı yok..

taam aşkın nerde ne zmn nasıl geleceği belli olmaz hatta nette tanışılan biri bile olabilir belki ama olay nette kalmamalı gerçek hayatı dökülebilmeli olmuosa o aşk diildir aşk olmaz

shany' Alıntı:
walla aşk sanal falan dinlemio..aşkta önemli olan anlaşmak ve güzel şeyler yaşamak..insan bunu sanalda da buluyosa bence olur..yahu olmasa evlenir mi bu kadar insan..önemli olan kafa yapılarının uzlaşması gerisi boş bence..yanımızda olup da anlaşamıcağına uzakta olsun hasret cek arada sırada git gör gel daha iyi...

%85 katılıyom
%15 katılmıyom neden dersen uzakta aldatılma ihtimalin cok olur.... haberlerde hep cıkıyor chatte tanıstıgı kızı kesti falan bu gibi olaylar meydana gelir...

----..----

aşkın gozu kor olsun insanı nerde ne zaman yakalayacagı belli mi olur :eek: :cool:

comand' Alıntı:
Çok imalı bir açıklama yapmışsın yoksa sende Aşka inananlardanmısın :) Yazık bir arkadaşımızı daha kaybettik.
BİRGÜN aŞIK OLUNCA GÖRÜRÜM BEN SENİ.NE OLDUM DEĞİL NE OLUCaM DEMELİ UNUTMa....... :)

Zor bence... Olsa bile kısa süreli olur. Dokunmanın gücünü ve yerini tutamaz ki :eek:

hep sanal kalacaksa tabiki anlamsız.. ama eğer olanakları kullanmayı düşünüyosanız ve reele geçirmeyi becerirseniz onuçta aynı şey..

Aşk Diye Bişhey OLmadığı İçin Mümkün DeiLdir Bence :)

Genelde o elektirik kaçakları gönül eğlendirme yolunda atar =)

Olur da sonu ne olur orası ayrı bir mevzuu :D

valla gönül bu...işi belli olmuyo...sanalda da normal hayatta da her şey olabiliyo.iş sonra ciddileşince çok ta güzel olur bence...tabi önce tanışmak lazım,sadece konuşmayla ,resim alıp yollamakla aşk filan olmaz.ilerlerse neden olmasın...

Geri